• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 4 Μαΐου 2021

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Νέες ανανεωμένες ιδέες και σκέψεις έρχονται σήμερα.

    Πώς θα κυλήσει η σημερινή ημέρα; Τι μαρτυρούν τα άστρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Κριός

    Σήμερα καλό θα είναι να μην βιάζεστε. Η επικοινωνία γίνεται ενδιαφέρουσα και νέες ιδέες έρχονται σε θέματα που σας απασχολούν.

    Ταύρος

    Σχετικά με οικονομικά θέματα σιγά σιγά φαίνεται πως αρχίζουν να έρχονται λύσεις. Είναι καλή στιγμή να αναθεωρήσετε αξίες και να βάλετε νέες προτεραιότητες.

    Δίδυμοι

    Είστε πολύ κοντά στο να δημιουργήσετε μια νέα κατάσταση από την οποία θα πάρετε ικανοποίηση και θα βελτιώσετε την εικόνα και προβολή σας στους γύρω.

    Καρκίνος

    Πολλές σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας αυτή την περίοδο. Μπορείτε να κάνετε κινήσεις προς έναν στόχο που έχετε βάλει σκοπό, με αργό αλλά σταθερό ρυθμό.

    Λέων

    Ο κοινωνικός σας τομέας φαίνεται πως αυξάνετε την ερχόμενη περίοδο. Μέσα από νέες γνωριμίες έρχεται βοήθεια και στήριξη σε κάτι που θέλετε να επεκτείνετε.

    Παρθένος

    Ειδήσεις και νέα μηνύματα θα σας βοηθήσουν κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτό που θα χρειαστεί από εσάς είναι να είστε πρόθυμη/ος να κινηθείτε ευέλικτα.

    Ζυγός

    Κάτι αλλάζει αυτή την στιγμή προς το καλύτερο. Ιδέες αυτή την στιγμή μπορούν να επεκταθούν και νέες σκέψεις ή ακόμη και συνεργασίες να σας οδηγήσουν ακόμη πιο ψηλά.

    Σκορπιός

    Αρχίζει μια περίοδος κατά την οποία θα είστε σε πλεονεκτική θέση. Πολλά αλλάζουν κυρίως μέσα σας καθώς και τρόπος που βλέπετε τα πράγματα.

    Τοξότης

    Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας έρχονται με κάποιον τρόπο στην πρώτη γραμμή. Είναι καλή στιγμή να επεκταθείτε στους συγκεκριμένους τομείς αναζητώντας καλύτερη επικοινωνία και παραγωγικότητα.

    Αιγόκερως

    Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ενδιαφέρουσα με την έννοια πως θα υπάρξει μεγαλύτερη ποικιλία πραγμάτων με τα οποία θα μπορείτε να ασχοληθείτε και να πάρετε ικανοποίηση.

    Υδροχόος

    Δημιουργική περίοδος με έντονη την τάση να θελήσετε να πειραματιστείτε και να εξερευνήσετε. Σχέσεις με νεότερα ηλικιακά άτομα θα μπορούσαν να σας δώσουν νέα ερεθίσματα.

    Ιχθύες

    Θέματα σπιτιού αυτή την στιγμή μπορούν να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη ευελιξία. Νέοι τρόποι αναπροσαρμόζουν τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα κάνοντας τα περισσότερα ελκυστικά.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Πεντανόστιμο πασχαλινό γλυκό: Εκμέκ με τσουρέκι από την Αργυρώ

    Ο Άκης Πετρετζίκης μάς παρουσιάζει το παιδικό δωμάτιο του Άκη Junior!

    Παντρεύεται ο Κώστας Σόμμερ – Δείτε την αναγγελία του γάμου

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ