• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου

    ζώδια


    Από την Αλίντα Κανάκη

    Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

    ΚΡΙΟΣ

    Η δουλειά δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει τον κόσμο να γυρίζει: μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη για νέους φίλους και νέα πράγματα στη ζωή σου. Η τακτική σου ως προς τον κοινωνικό κύκλο θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά με τον Κρόνο στον 10ο οίκο σου. Και βέβαια υπάρχει και το σπίτι και η οικογένεια σου, με την θαλπωρή που δεν μπορεί να σου προσφέρει κανείς άλλος.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο επικεντρωμένη στη δουλειά σου και έτοιμη να δώσεις αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια. Τότε θα διαπιστώσεις πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η οικονομική σου κατάσταση. Η ακρίβεια και η σχολαστικότητα θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σου όλη τη ημέρα. Κύριος στόχος σου πρέπει να είναι η εξασφάλιση των τρεχουσών αναγκών σου, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Μην προσπαθήσεις να ελέγξεις την κατάσταση ή να ψάξεις για το ποιο είναι σωστό ή λάθος. Ο συμβιβασμός και η συγχώρεση θα φέρουν την ισορροπία εκεί όπου η ελπίδα για την απόλυτη κατανόηση απέτυχε. Είσαι απολύτως ικανή να βρεις τη μέση οδό και να συνυπάρξεις ειρηνικά ακόμη και με τον πιο δύσκολο συνεταίρο ή συνεργάτη με την Αφροδίτη από τον Ταύρο στον 12ο οίκο σου. Αρκεί να βρεις το κουμπί του!

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Με τη Σελήνη σήμερα στους Ιχθύς, το πρώτο μισό της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκό για την ανάκτηση των δυνάμεών σου! Δεν θα μετανιώσεις αν αφιερώσεις αυτό το μέρος της ημέρας στην αναψυχή, το ρομαντισμό ή σε δημιουργικές δραστηριότητες, εάν έχεις τη δυνατότητα αυτή. Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, θα πρέπει να αρχίσεις να συνηθίζεις το νέο στιλ επικοινωνίας με τους φίλους σου ή το σύντροφο της ζωής σου.

    ΛΕΩΝ

    Αν μπορέσεις να περιορίσεις το έμφυτο πάθος σου για ηγεσία και να είσαι προσεκτική ως προς το πόσο επίμονη μπορεί να είσαι στις επιδιώξεις σου, όταν πρόκειται για την υλοποίηση των δικών σου επιθυμιών, τα πράγματα μπορούν να γίνουν και πάλι φυσιολογικά. Η ηρεμία, η ψυχραιμία και ο έλεγχος των συναισθημάτων είναι ανεκτίμητες αρετές σήμερα. Θα σου επιτρέψουν να διατηρήσεις την ισορροπία σε μια δύσκολη κατάσταση.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Δελεαστικές προοπτικές μπορεί να εμφανιστούν στην καριέρα σου, στον οικονομικό τομέα ή την προσωπική σου ζωή με τη θέση του Ήλιου σε αρμονία με το ζώδιό σου. Εάν είσαι γεννημένη τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να πάρεις αυτήν την ευκαιρία στα σοβαρά και να κάνεις κάποιες απαραίτητες κινήσεις. Οποιεσδήποτε ενέργειες ή συμφωνίες που βασίζονται στη βοήθεια ή συνδρομή παλιών γνωστών θα αποδειχθούν αποτελεσματικές!

    ΖΥΓΟΣ

    Δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου να αλλάξει γνώμη πάνω σε ένα ζήτημα σήμερα, όσο κι αν προσπαθήσεις. Αν ο σύντροφός σου δεν είναι ευχαριστημένος μαζί σου, μπορεί να μην σου το δείξει και να χρειαστεί να το εκμαιεύσεις. Ό,τι και να κάνεις, θα πρέπει να επιστρατεύσεις ειδικές δεξιότητες για να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Γίνεσαι όλο και πιο συναισθηματική αυτό το διάστημα με τον Πλούτωνα στον 4ο οίκο σου! Μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ζήσεις έντονες και απρόσμενες συγκινήσεις και εμπειρίες. Χρειάζεται όμως προσοχή. Η βασική αποστολή σου για σήμερα είναι να διατηρήσεις τη σωστή πνευματική ισορροπία όταν ασχολείσαι με τους ανθρώπους. Κράτησε αποστάσεις για να είσαι αποτελεσματική.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Παρά τις φαινομενικά ευνοϊκές συνθήκες μπορεί να εμφανιστούν εμπόδια στο δρόμο σου που να επιβραδύνουν την πρόοδό σου σε κάποιο βαθμό. Με τόσους μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση κάτι τέτοιο δεν είναι άλλωστε σπάνιο φαινόμενο. Προσπάθησε να βρεις τον ενθουσιασμό σου και να διατηρήσεις σταθερή πορεία πλεύσης.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η έλλειψη εστίασης, οι καθυστερήσεις και μια κακή οργάνωση της δουλειάς και των υποχρεώσεών σου θα εμποδίζουν την πρόοδό σου σήμερα. Μην σπαταλάς τις ώρες σου εάν σκοπεύεις να ανανεώσεις απλά κάποιο είδος συμφωνιών με τους συνεργάτες σου. Η συζήτηση δεν θα πρέπει είναι μόνο φιλική και ευγενική, αλλά και παραγωγική!

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Σήμερα με τον Ερμή στον 4ο οίκο σου μπορεί να παρουσιαστεί μια απρόσμενη αύξηση των εσόδων σου, να δεχτείς αύξηση στο μισθό σου ή να σου προσφέρουν ένα γενναιόδωρο μπόνους! Απόλαυσε το! Μην ξαμοληθείς όμως κατευθείαν στην αγορά και εξαφανίσεις τα χρήματα. Υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον αρκετές άλλες ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψεις.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σήμερα στις προοπτικές που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα ή μπορεί να σε απασχολήσει η επίλυση ενός μυστηρίου με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Μπορεί επίσης να βιώσεις περιστασιακές ερωτικές περιπέτειες που καλό θα ήταν να κρατήσεις μακριά από την οικογένειά σου εάν είσαι παντρεμένη. Είναι επίσης πιθανό να συμμετέχεις σε ίντριγκες.

    Πηγή: TLife



    ΣΧΟΛΙΑ