• LIFE&STYLE

    Τόνια Σωτηροπούλου: Τι αποκάλυψε για Bon Jovi, Robert Pattinson και Daniel Craig

    τονια σωτηροπουλου

    Τόνια Σωτηροπούλου


    Καλεσμένη βρέθηκε σήμερα η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου στο Πρωινό και συγκεκριμένα στην ειδική ενότητα του Δημήτρη Ουγγαρέζου, όπου ο ίδιος μεταμφιέζεται σε γιαγιά και κάνει στους καλεσμένους του καυστικές ερωτήσεις. Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια, τη συνεργασία την με τον James Bond, Daniel Kraig, αλλά και για άλλες, άγνωστες ιστορίες της για τις γνωριμίες που είχε με διάσημα πρόσωπα, όπως τον John Bon Jovi και τον Robert Pattinson.

    Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε πως ο παιδικός της έρωτας ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Bon Jovi, John Bon Jovi και αναφέρθηκε στο πώς αντέδρασε όταν έτυχε, ως ενήλικη πια, να τον γνωρίσει από κοντά. Όπως είπε, «Ήταν παιδικός μου έρωτας ο John Bon Jovi, όταν γνωριστήκαμε από κοινή παρέα ήμουν αμίλητη για τις τρεις πρώτες ώρες και κοιτούσα μόνο το ποτήρι με το ποτό μου. Ξέσπασα με κραυγές μπροστά στον John Bon Jovi!»

    Η ηθοποιός σχολίασε, ακόμη, τη φήμη που είχε κυκλοφορήσει, ότι η ίδια είχε ακολουθήσει τον χολιγουντιανό ηθοποιό Robert Pattinson στην τουαλέτα. «Δεν ακολούθησα τον Robert Pattinson στην τουαλέτα, ήρθε και με βρήκε κατά λάθος και λίγο νωρίτερα τον μύρισα καθώς περνούσε από το bar», είπε χαρακτηριστικά.

    Από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να απουσιάσει φυσικά και η συνεργασία της ηθοποιού με τον νυν πρωταγωνιστή των ταινιών του χαρακτήρα James Bond, Daniel Craig, από την οποία η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε ευρέως γνωστή και στην Ελλάδα. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει ένα αντικείμενο του πρωταγωνιστή, ως ενθύμιο της συνεργασίας τους. «Έχω κρατήσει ένα μπουκάλι νερό που έπινε ο Daniel Craig σαν ενθύμιο».

    Η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε επίσης και σε Έλληνες ηθοποιούς, που θεωρεί ότι θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν κινηματογραφική καριέρα στο Χόλιγουντ. «Ο Αποστόλης Τότσικας θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, είναι απίστευτη κινηματογραφική φάτσα. Θα μπορούσε ο Μάνος ο Γαβράς να είναι ο Έλληνας James Bond!», ενώ για τον εαυτό της σχολίασε, «Εάν έπαιρνα Όσκαρ, πρώτα θα ευχαριστούσα τον Θεό».

    Στην πορεία της συνέντευξης, η Τόνια Σωτηροπούλου δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο σύντροφό της, τον τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ηθοποιός «Είναι τέλειο αυτό που μας συμβαίνει με τον Κωστή! Για αρκετές ημέρες έκανε πρόβες στο σπίτι και ήταν λίγο περίεργο κάθε πρωί να ακούω χορικά.

    Τέλος, αναφερόμενη στον εαυτό της, είπε «Ξέρω να κεντάω, σακοράφα δε γνωρίζω, αλλά θα μάθω κάποια στιγμή. Μερικές φορές κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και λέω «είμαι πολύ όμορφη»! Έχω τσακωθεί πολλές φορές με ανθρώπους που κακομεταχειρίζονται τα ζώα».

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η Τόνια Σωτηροπούλου:



    ΣΧΟΛΙΑ