array(0) {
}
        
    
Menu
0.24%
Τζίρος: 50.47 εκατ.

The Banker: Η μεγάλη επιστροφή των ελληνικών τραπεζών και ο καλπασμός της Πειραιώς

Life & Style

Το Power of Love επέστρεψε με καυγάδες και εντάσεις!

Μαρία Μπακοδήμου
Comments

Επεισοδιακό επέστρεψε, μετά από μια εβδομάδα απουσίας, το ριάλιτι αγάπης του Σκάι, Power of Love. Οι ιθύνοντες της εκπομπής επιφύλασσαν ένα πολύ έντονο επεισόδιο για τους τηλεθεατές, μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα, που το ριάλιτι δεν προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Σήμερα το μεσημέρι προβλήθηκε η συνέχεια του παιχνιδιού της αγάπης, μετά την τελευταία ηχηρή αποχώρηση του διφορούμενου παίκτη, Παύλου Παπαδόπουλου, αλλά και του αγαπημένου όλων, Κύπριου παίκτη, Φάνου. Στο τελυταίο Gala, όμως δεν ξεχώρισαν μόνο αυτές οι δύο, συγκινητικές αποχωρήσεις, αλλά και κόντρες μεταξύ των παικτών που κλιμακώθηκαν, όπως η επίθεση των αγοριών προς τη Ρεγγίνα αλλά και οι κατηγορίες προς τη δημοφιλέστερη παίκτρια του φετινού κύκλου, την Άννα.

Στο σημερινό επεισόδιο, η κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στη Ρεγγίνα και τους άντρες παίκτες κορυφώθηκε, με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Bill. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι, όπως κάθε φορά, προκειμένου να μιλήσει με τους παίκτες και να συζητήσουν τα προβλήματά τους και όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι. Τότε, η Ρεγγίνα άρχισε να κατηγορεί τον Bill ότι δέχεται bullying, ότι της μιλάει άσχημα, αλλά και ότι την μούτζωσε. Ο Bill με τη σειρά του, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως τη μούτζωσε, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια.

Ο διάλογος κράτησε για αρκετή ώρα και ήταν αρκετά έντονος. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι συνέβη:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Δεν θα κατηγορήσω κάποιον που λέει ότι τα έχω όλα έτοιμα, γιατί έτσι είναι (video)
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Αγκαλιές και πόζες στην Ίμπιζα
Diddy: Ένοχος για δύο από τις πέντε κατηγορίες ο ράπερ – Αθώος για το sex trafficking
Το Action24 παίζει πλέον με όρους πανελλαδικού καναλιού – Ενισχυμένο ενημερωτικό DNA και 13ωρη καθημερινή ροή
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το dinner στο Κάπρι με τον Αντρέα Μποτσέλι και την Άννα Βίσση
Τατιάνα Μπλάτνικ για Νικόλαο Ντε Γκρες: Ήταν προνόμιο το να είμαι μέλος της ελληνικής βασιλικής οικογένειας
Ηρώ Καριοφύλλη: Ρεπόρτερ, μέχρι την τελευταία ανάσα της…
Ηρώ Καριοφύλλη: Συγκινητικός αποχαιρετισμός από τον δημοσιογραφικό κόσμο
3.331.547 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούνιο
Παύλος Ντε Γκρες, Μαρί Σαντάλ και Μαρία Ολυμπία στον γάμο του Νικόλαου Νιάρχου στη Σπετσοπούλα