• LIFE&STYLE

    Το Power of Love επέστρεψε με καυγάδες και εντάσεις!

    Μπακοδημου

    Μαρία Μπακοδήμου


    Επεισοδιακό επέστρεψε, μετά από μια εβδομάδα απουσίας, το ριάλιτι αγάπης του Σκάι, Power of Love. Οι ιθύνοντες της εκπομπής επιφύλασσαν ένα πολύ έντονο επεισόδιο για τους τηλεθεατές, μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα, που το ριάλιτι δεν προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

    Σήμερα το μεσημέρι προβλήθηκε η συνέχεια του παιχνιδιού της αγάπης, μετά την τελευταία ηχηρή αποχώρηση του διφορούμενου παίκτη, Παύλου Παπαδόπουλου, αλλά και του αγαπημένου όλων, Κύπριου παίκτη, Φάνου. Στο τελυταίο Gala, όμως δεν ξεχώρισαν μόνο αυτές οι δύο, συγκινητικές αποχωρήσεις, αλλά και κόντρες μεταξύ των παικτών που κλιμακώθηκαν, όπως η επίθεση των αγοριών προς τη Ρεγγίνα αλλά και οι κατηγορίες προς τη δημοφιλέστερη παίκτρια του φετινού κύκλου, την Άννα.

    Στο σημερινό επεισόδιο, η κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στη Ρεγγίνα και τους άντρες παίκτες κορυφώθηκε, με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Bill. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι, όπως κάθε φορά, προκειμένου να μιλήσει με τους παίκτες και να συζητήσουν τα προβλήματά τους και όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι. Τότε, η Ρεγγίνα άρχισε να κατηγορεί τον Bill ότι δέχεται bullying, ότι της μιλάει άσχημα, αλλά και ότι την μούτζωσε. Ο Bill με τη σειρά του, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως τη μούτζωσε, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια.

    Ο διάλογος κράτησε για αρκετή ώρα και ήταν αρκετά έντονος. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι συνέβη:



    ΣΧΟΛΙΑ