• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021

    Πηγή: unsplash.com


    Τι κέφια έχουν σήμερα, Τρίτη, τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    Kριός

    Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

    Ταύρος

    Σήμερα θα έχετε μια βάσιμη ένδειξη και την ελπίδα ότι θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας! Αλλά και σε μικρότερης σημασίας ζητήματα μπορείτε να καταγράψετε επιτυχίες. Κατά τα άλλα, μη φορτώνετε πολύ τη μέρα σας, γιατί είναι ιδανική για ξεκούραση. Ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι ή ελάτε σε επαφή με φιλικά πρόσωπα και περάστε χαλαρά τη μέρα σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, καθώς η μέρα έχει μια χροιά ρομαντισμού, μη παραμελείτε το ταίρι σας.

    Δίδυμοι

    Ένα έντονο αίσθημα ζήλιας σας κατακλύζει και δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Ίσως να είναι αποκύημα της φαντασίας σας αυτό που διαισθάνεστε ότι συμβαίνει και άδικα ταλαιπωρείστε. Πρέπει να ξεφύγετε από τις ατέρμονες σκέψεις που δεν σας αφήνουν να βρείτε ησυχία. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σας και να σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας.

    Καρκίνος

    Έχετε την τάση να κάνετε βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις ή ενέργειες, που αφενός δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα και αφετέρου θα φέρουν ένα γενικό εκνευρισμό! Ανατροπή των προγραμμάτων σας θα φέρει σήμερα η μέρα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Μην δυσανασχετείτε με όσα θα ακούσετε σε μια συζήτηση, γιατί εάν σκεφτείτε κάποια πράγματα θα αναγκαστείτε να παραδεχτείτε ότι είχαν δίκαιο.

    Λέων

    Σήμερα θα προκύψει κάποιο θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, και μέχρι να το τακτοποιήσετε θα είστε σε υπερένταση! Δυσκολία στις επικοινωνίες σας σήμερα… Κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, ιδίως εάν είναι λίγο επαναστατικές, τουλάχιστον μέχρι αν δείτε και άλλους γύρω σας να εκδηλώνονται ανάλογα.

    Παρθένος

    Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στα φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε τον χειμώνα από πάνω σας και προσβλέπετε στην άνοιξη που βρίσκεται πια κοντά. Κάντε σχέδια για το καλοκαίρι και ανεβείτε ψυχολογικά.

    Ζυγός

    Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

    Σκορπιός

    Προσέχετε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας. Παρόλα αυτά εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για κάθε ενδεχόμενο.

    Τοξότης

    Κάποιες αναφορές στο παρελθόν ή αναμνήσεις από το παρελθόν σας μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση σήμερα και να σας αποσπάσουν την προσοχή από την δύσκολη τρέχουσα πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή το απόγευμα, γιατί κάποια πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Η κοινωνική ζωή μπορεί να περιμένει…

    Αιγόκερως

    Μπορεί να προκαλέστε πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντα σας από ότι φαντάζεστε, εάν δεν καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο τα νεύρα σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους σύμβουλους σας! Μπορεί να κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη, πέρα από το ενδεχόμενο να έχετε κάποιο ατύχημα…

    Υδροχόος

    Είστε λίγο μπερδεμένοι μέσα σας. Δεν ξέρετε πια πορεία να ακολουθήσετε στο εξής και φοβόσαστε μια πιθανά λανθασμένη επιλογή σας. Έχει έρθει όμως η στιγμή των αποφάσεων και θα πρέπει να κάνετε τις κινήσεις σας… Μην επιμένετε όμως να επιβάλλετε την άποψη σας, τόσο σε εργασιακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, γιατί στον μεν εργασιακό χώρο θα δημιουργήσετε εχθρούς, ενώ στα προσωπικά σας θα προκαλέσετε ένταση με το ταίρι σας.

    Ιχθύς

    Ακούστε την διαίσθηση σας σήμερα, φίλοι μου, ειδικά εάν πρόκειται για ζητήματα συναισθηματικής φύσης! Στον οικονομικό τομέα προγραμματίστε με προσοχή τα έξοδα σας και λάβετε σαν βάση το χειρότερο δυνατό σενάριο, ώστε να έχετε μια ασφάλεια, για κάθε ενδεχόμενο. Μην ενθουσιάζεστε με πράγματα που σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι πραγματικά, γιατί όντως, θα είναι παραπλανητικά. Μην κοινοποιείτε επίσης τα σχέδια σας σε συναδέλφους που δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία και την φιλική τους στάση απέναντι σας.

    Πηγή: alindakanaki.gr



    ΣΧΟΛΙΑ