• LIFE&STYLE

    X Factor: Όλα όσα έγιναν στο 4ο live – Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό

    • NewsRoom
    Ανδρέας Γεωργίου, παρουσιαστής X Factor

    Ανδρέας Γεωργίου


    Το 40 live show του X Factor πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/6), με τους 11 διαγωνιζόμενους να εντυπωσιάζουν με τις ερμηνείες τους επί σκηνής.

    Κοινό και κριτική επιτροπή, απόλαυσαν εκπληκτικές ερμηνείες από τους 11 διαγωνιζόμενους, ενώ η ψηφοφορία του κοινού έδειξε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν o Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Γιάννης Ονησιφόρου και ο Κωνσταντίνος Ντάσιος.

    O Ηλίας Ψινάκης, που ο ρόλος του ήταν καθοριστικός και σε αυτό το live show, έδωσε ασυλία σε έναν από τους τρεις, και συγκεκριμένα στον Άγγελο Αρχανιωτάκη από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.

    Στο τέλος της βραδιάς, ο Κωνσταντίνος Ντάσιος ήταν εκείνος που δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το 5ο live και αποχώρησε από το μουσικό show.

    «Νιώθω υπέροχα. Ευχαριστώ για όλο αυτό το πράγμα που μου συνέβη, είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ για τις κριτικές σας, πραγματικά σας χρωστάω. Αυτό που έχουμε μέσα μας δεν μπορεί να μας κάψει. Rock ‘n roll και συνεχίζουμε!», είπε συγκινημένος.

    Το εκρηκτικό ντουέτο του Μιχάλη Κουινέλη και της Marseaux

    Ο Μιχάλης Κουινέλης μάς γύρισε πολλά χρόνια πίσω ερμηνεύοντας την αγαπημένη επιτυχία «Πόσο Ακόμα» των Stavento.

    Με μία εντυπωσιακή είσοδο… «εισέβαλε» η Marseaux στη σκηνή του Χ Factor και μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη ερμήνευσαν το νέο τους hit «Χαιρετισμούς».

    Η Κατερίνα Λιόλιου έβαλε «φωτιά» στην σκηνή του X Factor

    Η Κατερίνα Λιόλιου ερμήνευσε το τραγούδι «Μην ρωτάς τους άλλους» και ξεσήκωσε το κοινό.

    Η ίδια δήλωσε στον Αντρέα Γεωργίου πως είναι πολύ χαρούμενη που της εμπιστεύτηκαν αυτό το τραγούδι, το οποίο έγραψαν ο Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Αντώνης Βαρδής για τον Γιάννη Πάριο.

    «Μετά από 21 χρόνια το τραγούδι αυτό γίνεται επιτυχία, ο κόσμος το έκανε. Ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα πολύ!», δήλωσε συγκινημένη.

    Το μήνυμα του Desmond Child για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα

    O θρυλικός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child βρέθηκε στη σκηνή του X Factor.

    Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Ηλίας Ψινάκης τον υποδέχτηκαν επί σκηνής, με τον Desmond Child να δηλώνει ενθουσιασμένος που βρέθηκε στο live.

    Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησης του Χρήστου Μάστορα με τον Desmond Child.

    «Ήμουν τόσο κομπλαρισμένος», παραδέχτηκε ο Χρήστος Μάστορας. «Μου είπε πως όταν γράψεις ένα καλό ρεφρέν, αυτό είναι το κουπλέ σου».

    Ο Desmond Child βρίσκεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία, στέλνοντας το δικό του πολιτιστικό μήνυμα.

    «Μαζί με τον μεγάλο μου μέντορα, τον Φοίβο, με κάλεσε να κάνω μία συναυλία και μου είπε ότι πρέπει να παίξω στο Ηρώδειο. Τον ρώτησα που είναι και μου είπε ότι είναι δίπλα στον Παρθενώνα. Είπα “ω Θεέ μου, θα πρέπει να αφιερώσουμε αυτή τη συναυλία στην επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα!”», δήλωσε ο Desmond Child.

    Τη μεγάλη συναυλία θα πλαισιώσουν σημαντικοί ξένοι και Έλληνες καλλιτέχνες, όπως o Alice Cooper, η Bonnie Tyler, The Rasmus, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λεμπέσης μεταξύ άλλων.

    Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων:

    Γιάννης Ονησιφόρου

    Εβελίνα Κατσιάκου

    Άγγελος Αρχανιωτάκης

    Κατερίνα Λαζαρίδου

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ