• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Τι προμηνύουν τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Επικρατεί ένταση και πολύ τρέξιμο σήμερα. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και στον εαυτό σας. Οι άνθρωποι που σας αγαπάνε νιώθουν παραμελημένοι, ενώ εάν δεν προσέξετε την ξεκούραση σας, θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

    Ταύρος

    Δυσκολίες και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας χαλάσουν τη διάθεση, ενώ η κατήφεια σας προβλέπεται να προκαλέσει τριβές και εντάσεις και στον αισθηματικό τομέα.

    Δίδυμοι

    Το σημερινό πλανητικό σύστημα ενδεχομένως να φορτίσει το κλίμα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και αναστάτωση. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες.

    Καρκίνος

    Τα άστρα και οι πλανήτες θα προκαλέσουν δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και οι διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με ένταση και άγχος. Μόνο με ψυχραιμία θα καταφέρετε να θέσετε τις καταστάσεις υπό έλεγχο.

    Λέων

    Τα αισθηματικά σας θέματα ενδέχεται να μπουν σε τάξη με τη βοήθεια κάποιου φιλικού ή συγγενικού και να έχουν καλές εξελίξεις πολύ σύντομα. Θα πρέπει όμως να σταματήσετε να βασίζεστε σε πυροσβεστικές ενέργειες και να αναλάβετε τις ευθύνες σας στην σχέση.

    Παρθένος

    Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Αποφασίστε πρώτιστα τι είναι αυτό που θέλετε από τη σχέση σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας στον σύντροφό σας.

    Ζυγός

    Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί κάποια ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να έρχονται οι φοβίες σας στο προσκήνιο. Ευτυχώς που από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα θα εξελιχτούν πιο ομαλά και θα έχετε ένα ασφαλές λιμάνι να αντλήσετε δύναμη και κουράγιο.

    Σκορπιός

    Οι πιέσεις και οι απαιτήσεις της δουλειάς σας, σας κουράζουν. Βρείτε απάγκιο στις βόλτες, σε διαφορετικά περιβάλλοντα απ ότι συνηθίζατε μέχρι τώρα. Ίσως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για μια απόδραση με αγαπημένα πρόσωπα.

    Τοξότης

    Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον που μπορεί να ξεκινήσει μια καινούργια συναισθηματική περιπέτεια. Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά από την αρχή. Να λέτε λίγα και να ακούτε πολλά, μέχρι να τον ψυχολογήσετε.

    Αιγόκερως

    Τα άστρα θα φέρουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε εκκρεμότητες που έχετε και σας αγχώνουν, και θα σας βοηθούν να επιλύσετε οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν.

    Υδροχόος

    Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων, εάν δεν είναι απόλυτα δικαιολογημένες, και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις με τους γύρω σας. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

    Ιχθείς

    Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες.



    ΣΧΟΛΙΑ