• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

    Ζώδια


    Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο; Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Δείξτε εξαιρετική προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας! Προσφέρει, όμως, η μέρα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις και δρομολόγηση αλλαγών σε επαγγελματικά θέματα. Υπάρχουν παγίδες, που δεν θα μπορέσετε να διακρίνετε εύκολα…

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Συναισθηματικές εξάρσεις θα φέρει η μέρα! Καλό θα ήταν να μην αφήσετε την τάση σας για υπερβολή να βλάψει τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο κατά την σημερινή μέρα. Με σοβαρά μελετημένες κινήσεις, μπορείτε να ξεπεράσετε χρόνια προβλήματα.

    ΛΕΩΝ

    Τείνετε χείρα φιλίας στους συναδέλφους, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές ή παρεξηγήσεις. Από κοινού μπορείτε να πετύχετε περισσότερα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Το κλίμα είναι λίγο πιο χαλαρό από ότι τις προηγούμενες μέρες. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

    ΖΥΓΟΣ

    Η υπομονή και η δεκτικότητά σας αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης που προκύπτουν, μπορούν να βρουν την λύση τους.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Στο προσκήνιο των εξελίξεων θα βρεθείτε σήμερα! Χειριστείτε τις υποθέσεις που θα προκύψουν με συντηρητικότητα και διπλωματία.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και εντάξτε ένα πρόγραμμα άσκησης στην καθημερινότητά σας. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Ημέρα με αιφνιδιασμούς η σημερινή και καλό θα ήταν να αποφύγετε την υπερέκθεση σας σε κινδύνους. Εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας για να βγείτε αλώβητοι.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Θετική διάθεση και αρκετή ενέργεια σας χαρακτηρίζει σήμερα. Ευκαιρία να δρομολογήσετε κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που είχατε σχεδιάσει.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Επικρατεί μια ρομαντική διάθεση και αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για μια αρμονική βραδιά με το ταίρι σας, διαλύοντας τα όποια σύννεφα είχαν μαζευτεί στη σχέση σας.



    ΣΧΟΛΙΑ