• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι προβλέπουν τα άστρα; Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Ευκαιρία για αναθεώρηση…

    Κριός

    Κάθε είδους επαφές με ομάδες ανθρώπων μπορεί να σας βοηθήσουν σήμερα να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και να ταξινομήσετε τις ιδέες σας.

    Ταύρος

    Κάτι ξεκαθαρίζει στον επαγγελματικό σας τομέα ή αρχίζουν οι σκέψεις σας να μπαίνουν σε μια σειρά σχετικά με ευκαιρίες που δίνονται στον συγκεκριμένο τομέα.

    Δίδυμοι

    Σήμερα μπορείτε να προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε δυναμικές που είναι κινητοποιημένες γύρω ή μέσα σας. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός.

    Καρκίνος

    Η κούραση με κάποιον τρόπο είναι φανερή. Είτε αφορά προσωπικά είτε επαγγελματικά θέματα, χρειάζεται να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας.

    Λέων

    Πολλά τα μέτωπα ανοιχτά καθώς και τα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο. Η συνεργασία και η επαφή κάθε είδους με ανθρώπους που εκτιμάτε, θα είναι βοηθητική.

    Παρθένος

    Κάτι κινείται προς καλή κατεύθυνση αυτή την στιγμή είτε στην εργασία σας είτε σε μια δραστηριότητα την οποία έχετε σε καθημερινή βάση.

    Ζυγός

    Η συνεργασία με άτομα τα οποία έχουν την ανάλογη και απαραίτητη ειδίκευση που απαιτείται, θα λειτουργήσει υποστηρικτικά σε κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή.

    Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που δεν αντέχουν τη χαλαρή συζήτηση

    Σκορπιός

    Θέματα σπιτιού ή ιδιωτικής ζωής κινητοποιούνται αυτή την στιγμή. Με ηρεμία και καθαρό μυαλό μπορείτε να αντεπεξέλθετε δυναμικά και με αποτελεσματικότητα.

    Τοξότης

    Η επικοινωνία αυτό το διάστημα είναι έντονα ενεργή. Μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί πράγματα που ασχολείστε λόγω εξωτερικών γεγονότων, ωστόσο βρίσκεστε σε μια παραγωγική κατεύθυνση.

    Αιγόκερως

    Θέματα αξιών ή οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Ο λόγος είναι για να γίνει η απαραίτητη αναθεώρηση και να προχωρήσετε μόνο με ότι αξίζει και είναι πολύτιμο για την πορεία σας.

    Υδροχόος

    Συνεχίστε με υπευθυνότητα στον δρόμο που έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε και ανεξάρτητα τα εμπόδια, είναι εφικτό να φτάσετε στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Μην χαλαρώνετε.

    Ιχθύες

    Ξεκαθαρίσματα έχει αυτή η περίοδος. Η δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας θα πρέπει να είναι στο τραπέζι αυτή την στιγμή μόνο εάν αξίζει πραγματικά τον κόπο.

    Πηγή: Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ