• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σήμερα, Τρίτη;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Σήμερα κάνετε σταθερά βήματα, χωρίς ρίσκο…

    Κριός

    Σήμερα καλό θα ήταν να είστε ειλικρινής τόσο με τις προθέσεις σας όσο και όταν εκφράζεστε στον συνομιλητή σας.

    Ταύρος

    Μπορεί η ημέρα να μην προσφέρει απλόχερα την εύνοια για πράγματα που θέλετε να κάνετε σήμερα, ωστόσο είναι καλή ημέρα για εσάς σε επίπεδο σταθερότητας.

    Δίδυμοι

    Αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και θα χρειαστεί με ευελιξία και διπλωματία να προχωρήσετε τις ιδέες ή τα σχέδια σας.

    Καρκίνος

    Οι σχέσεις σας σε πρώτο πλάνο σήμερα. Καλό θα ήταν να κρατήσετε μια αντικειμενική στάση ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα ή τις πιθανές προκλήσεις.

    Λέων

    Σήμερα μπορεί να είστε περισσότερο παρορμητική/ός από όσο είστε συνήθως. Καλό θα ήταν να κάνετε έναν καλό σχεδιασμό πριν την όποια δράση σας.

    Παρθένος

    Αλλαγές φέρνει η σημερινή ημέρα και εσείς καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένη/ος. Σταθείτε στις λεπτομέρειες που τόσο καλά ξέρετε να το κάνετε.

    Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που βάζουν τα αδέλφια τους πάνω απ’ όλους

    Ζυγός

    Το σπίτι, η οικογένεια ή ένα ζήτημα σπιτιού ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα. Η πρόοδος και η ανταμοιβή θα έρθουν αλλά μέσα από εμπόδια ή δυσκολίες.

    Σκορπιός

    Η αποφασιστικότητα σας είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς. Παρόλο τα εξωτερικά ερεθίσματα, εσείς χρειάζεται να παραμείνετε στην αντικειμενική κατάσταση ενός πράγματος.

    Τοξότης

    Οι αξίες και ότι είναι πολύτιμο για εσάς στο σήμερα της ζωής σας, σας απασχολεί αυτή την στιγμή. Καλή ημέρα να βάλετε ένα πρόγραμμα και να σκεφτείτε τις επιλογές σας.

    Αιγόκερως

    Σήμερα ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα, κρατήστε την πρακτικότητα και την ρεαλιστική σας ματιά. Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με αξιόπιστα ζητήματα.

    Υδροχόος

    Η ανάπτυξη και η εξέλιξη μπορεί να έρθουν αλλά δεν είναι σίγουρο πως δεν θα υπάρξουν εμπόδια στην πορεία. Κάντε σταθερά βήματα.

    Ιχθύες

    Ανασφάλειες οι οποίες κινητοποιούνται σήμερα είναι κυρίως από δικούς σας φόβους. Σταθείτε στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων που λαμβάνουν χώρα γύρω σας.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ