• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Οι αλλαγές πολλές, αλλά η καλή οργάνωση κερδίζει την ημέρα. Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Κριός

    Η υπερβολική αγωνία δεν θα σας οδηγήσει με ασφάλεια στον προορισμό σας. Αντιθέτως, σήμερα οργανωθείτε καλά και σταθείτε σε λεπτομέρειες.

    Ταύρος

    Οι δράσεις σας σήμερα μπορούν πραγματικά να αποφέρουν καρπούς. Ο καλός συντονισμός και η καλή οργάνωση κερδίζει το παιχνίδι σήμερα.

    Δίδυμοι

    Μπορεί η ημέρα να θέλει καλή οργάνωση για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας, ωστόσο μην παραμείνετε παραπάνω από όσο πρέπει σε κάτι. το οποίο βλέπετε πως δεν προχωράει σήμερα.

    Καρκίνος

    Ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα φέρνει η σημερινή ημέρα. Θέματα σπιτιού λύνονται, αντιμετωπίζοντας τα πράγματα με ευελιξία παρά με αμεσότητα. Η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί.

    Λέων

    Καλή ημέρα να εστιάσετε σε ό,τι μπορεί να σας δώσει ασφάλεια, είτε σε συναισθηματικό, είτε σε υλικό επίπεδο. Δώστε την βοήθεια σας σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

    Παρθένος

    Αφήστε λίγο στην άκρη ό,τι δεν σας είναι ευχάριστο και αφιερώστε χρόνο σήμερα σε κάτι το οποίο σας δίνει νόημα. Οι δράσεις σας έχουν αντίκτυπο στους ανθρώπους γύρω σας.

    Ζυγός

    Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν πολύ συναισθηματισμό, εκτός και εάν είστε σε θέση να διαχωρίσετε τα πράγματα και να σκεφτείτε λογικά και κυρίως δίκαια.

    Σκορπιός

    Οι επαγγελματικές σας συναναστροφές έχουν μια σχετική δυσκολία λόγω των συνθηκών, αλλά με κάποιον τρόπο βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους άλλους.

    Τοξότης

    Η εμπιστοσύνη σήμερα θα πρέπει να είναι το κύριο χαρακτηριστικό για να κινηθείτε με ασφάλεια. Τα βήματά σας δεν μπορούν και δεν πρέπει να στηριχτούν σήμερα στην αβεβαιότητα και τις αμφιβολίες.

    Αιγόκερως

    Η ηρεμία σήμερα έρχεται μέσα από απελευθερωτικές δράσεις ή δικές σας διεργασίες. Η πρόοδος μπορεί να είναι αργή, αλλά θα υπάρξει ανταμοιβή.

    Υδροχόος

    Ανασφάλειες ή φόβοι σας κρατούν πίσω. Σίγουρα υπάρχει αντικειμενική υπόσταση σε αυτό που νιώθετε, ωστόσο σήμερα δίνονται ιδέες και λύσεις, εάν είστε ανοιχτή/ός και αφήσετε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

    Ιχθύες

    Καλή ημέρα να έρθετε κοντά με τους ανθρώπους που είστε μαζί, να τους φροντίσετε και να φροντιστείτε. Οι επιδεξιότητές σας είναι πολύ χρήσιμες σήμερα.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 9 έως 15 Νοεμβρίου 2020)

    Στο νοσοκομείο η Εύη Φραγκάκη

    Η γευστική συνταγή του χειμώνα: Λαχανόρυζο

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ