• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 9 έως 15 Νοεμβρίου 2020)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    ΚΡΙΟΣ

    Οικονομικά θέματα αποσπούν το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11. Η νέα Σελήνη, επίσης από το ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις ή πιθανά νέες εργασιακές προτάσεις.

    Η επαναφορά, επίσης, του Άρη σε ορθή πορεία ευνοεί τον τομέα των εργασιακών σου, καθώς κάποια ξεκαθαρίσματά σου δείχνουν πιο καθαρά το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

    Λίγο ο εγκλεισμός, λίγο το πλανητικό σκηνικό, φαίνεται να γίνεσαι πιο εκδηλωτική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η τάση σου για συναισθηματική ασφάλεια μεγαλώνει, γι’ αυτό και κάνεις το παν προκειμένου να την εξασφαλίσεις.

    Εσύ που είσαι μόνη, αν και με αργούς ρυθμούς λόγω των συνθηκών, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται. Να ξέρεις πως η απαγόρευση συναντήσεων αυξάνει την επικοινωνία και φαίνονται τα αληθινά πρόσωπα.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου είναι αυτές που αποσπούν το ενδιαφέρον σου σε όλα τα επίπεδα αυτήν την εβδομάδα. Είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές, η βελτίωσή τους θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα και ταυτόχρονα θα ανεβάσει την ψυχολογία σου.

    Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις τους όρους σου στα εργασιακά, να μάθεις κάθε μικρή λεπτομέρεια, να αναλύσεις ψιλά γράμματα, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατόν για τα συμφέροντά σου και το μέλλον της καριέρας σου.

    Η ειλικρίνεια είναι το σημαντικότερο συστατικό, προκειμένου να διατηρήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ένα καλό επίπεδο. Ο εγκλεισμός θα σου δώσει τη δυνατότητα να τον γνωρίσεις καλύτερα και να δεις πτυχές του χαρακτήρα του, που μέχρι χθες δεν ήξερες.

    Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στο τέλος της εβδομάδας φέρνει αναπάντεχα στη ζωή σου μια νέα γνωριμία.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ο Ερμής περνά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας στο ζώδιο του Σκορπιού και, από τη νέα του θέση, λειτουργεί βοηθητικά στο να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια τάξη. Επίσης, βοηθά στο να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και την υγεία σου.

    Προτεραιότητα έχει η πορεία των εργασιακών και της καριέρας σου, αρκεί να μην σου γίνεται εμμονή. Κάποια πράγματα, καλώς ή κακώς, δεν είναι στο δικό σου χέρι, γι’ αυτό και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πάντα με ρεαλισμό και ψυχραιμία.

    Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου.

    Μοιράσου μικρές, καθημερινές υποχρεώσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά και παράλληλα θα δημιουργήσουν κοινά ενδιαφέροντα και συζητήσεις.

    Εσύ που είσαι μόνη, μια σχέση, μέχρι χθες φιλική ή συνεργασιακή, δεν αποκλείεται να αλλάξει μορφή και να γίνει πιο ερωτική.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ο Ερμής, από το ζώδιο του Σκορπιού, στις αρχές της εβδομάδας, ενισχύει τον 5ο ηλιακό σου οίκο και ενισχύει το πάθος και τον ερωτισμό σου.

    Έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τα άτομα που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και να αφεθείς στα χέρια τους, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να προκύψει στη ζωή σου ένας έρωτας από εκεί που δεν το περιμένεις.

    Με την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία, φαίνεται να ξεκινά μια νέα, πιο δημιουργική περίοδος για τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Σκοπός, στόχος και στοίχημά σου είναι να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

    Επικοινώνησε ουσιαστικά με τον ερωτικό σύντροφό σου, άσε ή διάγραψε παλιές, κακές στιγμές και πόνταρε σε ένα μέλλον με περισσότερο πάθος, ειλικρίνεια και τη διάθεση να μοιραστείς τα πάντα μαζί του.

    ΛΕΩΝ

    Σπίτι και οικογένεια φέρνει στο προσκήνιο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού. Είναι ευκολότερο αυτό το διάστημα να βρεις λύσεις, μιας και, λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο, εξασφαλίζουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου.

    Μια ανανέωση, επίσης, των προσωπικών χώρων σου ή μια πιθανή μετακόμιση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Η εσωστρέφειά σου σε κρατά αποστασιοποιημένη από συζητήσεις στα εργασιακά κι αυτό αποδεικνύεται πως είναι για καλό σου.

    Αν συμμετέχεις σε αυτές, θα μπερδευτείς και θα απομακρυνθείς εντελώς από τους προσωπικούς σου στόχους. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου καιρός είναι να ανακτήσει τις ισορροπίες της. Έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας για να εξομολογηθείτε, να έρθετε πιο κοντά και να ερωτοτροπήσετε χωρίς δισταγμούς και όρια.

    Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επανέρχεται για να καλύψει τα κενά της μοναξιάς σου. Απλά, αυτήν τη φορά, θέσε εσύ τους στόχους.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Ο Ερμής, στον επικοινωνιακό 3ο οίκο σου από τις αρχές της εβδομάδας, φέρνει νέες δραστηριότητες και έξυπνες ιδέες στην καθημερινότητά σου, που, αν υλοποιηθούν, θα φέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα.

    Η επιστροφή του μαχητικού Άρη σε ορθή πορεία βοηθά στο να επαναφέρεις τις ισορροπίες στα οικονομικά και, γιατί όχι, με έξυπνους τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

    Η -πιο εύκολη πια- επικοινωνία σου στα εργασιακά και η επιβράβευση που λαμβάνεις σε κάνουν ακόμα πιο πεισματάρα ως προς την επίτευξη των στόχων σου. Αν και δύσκολο το διάστημα που διανύουμε, έχεις τη δυνατότητα να εντοπίσεις τις ευκαιρίες ανάπτυξης και προώθησης των στόχων σου.

    Το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αυξάνεται κι αυτό βοηθά στο να λυθούν προβλήματα και διαφωνίες. Έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας, που τον περνάτε στο κρεβάτι.

    Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε προετοιμάζει για ένα νέο έρωτα.

    ΖΥΓΟΣ

    Ο Ερμής, από το ζώδιο του Σκορπιού από αυτήν τη βδομάδα και τον 2ο ηλιακό σου οίκο, των χρημάτων σου, σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις και το πορτοφόλι σου.

    Εμπιστεύσου τις ιδέες σου και μην αφήνεις το γενικότερο κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί γύρω σου να σε κρατά σε αδράνεια. Οι ανησυχίες και οι ανασφάλειές σου στα εργασιακά μεγαλώνουν. Οι νέες συνθήκες που επικρατούν μπορεί να σου δημιουργούν άγχος, όμως σου δίνουν και τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητές σου.

    Μην γίνεσαι πιεστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και βάλε σε προτεραιότητα αυτά που πραγματικά σε απασχολούν. Το να ξεσπάς επάνω του δεν είναι λύση.

    Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να παρερμηνεύεις καταστάσεις και να πιάνεσαι από μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Θα έλεγε κανείς πως, αν δεν υπήρχαν αυτές οι συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για σένα, καθώς ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και η νέα Σελήνη επίσης.

    Παρόλα αυτά, η βδομάδα είναι αρκετά θετική και ικανοποιητική για τις υποθέσεις, τα σχέδια και τους στόχους σου. Η επικοινωνία είναι ένα βασικό συστατικό για την εξέλιξη των εργασιακών υποθέσεων και επιδιώξεών σου.

    Φρόντισε την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου και κράτησε τις ισορροπίες στις σχέσεις σου με τους άλλους. Η επαναφορά του Άρη σε ορθή πορεία σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το πεδίο γύρω σου.

    Έχεις όλη την εβδομάδα μπροστά σου για να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου, να κάνετε όνειρα, να ενισχύσετε το πάθος και το ρομαντισμό και, τουλάχιστον τις στιγμές που είστε μαζί, να βλέπετε τα πάντα από τη θετική τους πλευρά.

    Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου ενισχύεται, έστω και μέσα από το διαδικτυακό φλερτ. Η επικοινωνία, επίσης, με άτομα του παρελθόντος λειτουργεί αναλγητικά.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Αυτήν την εβδομάδα, θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από μέρους σου, προκειμένου να καταφέρεις να δείξεις την απαιτούμενη συγκέντρωση στις υποθέσεις σου.

    Είσαι περισσότερο συμπονετική με τους γύρω σου και έχεις την ανάγκη να τους στηρίξεις, ξεχνώντας τα δικά σου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου και οι αλλαγές που προκύπτουν χρειάζονται προσοχή μιας και καθορίζουν την εικόνα σου, γι’ αυτό κάνε μια προσπάθεια να δείξεις συνέπεια.

    Γεφύρωσε αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, κάλυψε κενά και δικαιολόγησε πιθανά ψέματα από την πλευρά σου, που έρχονται στην επιφάνεια.

    Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά γνωριμία που σε είχε απογοητεύσει, αναθερμαίνεται.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αυτήν την εβδομάδα και φρόντισε τον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις άγνωστες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου.

    Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως σου αποκαλύψουν ένα παρασκήνιο, από το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθείς. Μην λες πολλά και κυρίως μην μπερδεύεσαι σε ξένα χωράφια.

    Από την άλλη, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές που θα διευκολύνουν τα προσωπικά σχέδια και τους στόχους σου.

    Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας, αποφεύγοντας στιγμές έντασης.

    Εσύ που είσαι μόνη, μέσω ενός κοινωνικού δικτύου, δεν αποκλείεται να βρεις και το μεγάλο έρωτα. Καλώς να ορίσει στη ζωή σου, από όπου κι αν προέρχεται.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις τα πάνω σου. Οι ιδέες και οι απόψεις σου γίνονται απόλυτα αποδεκτές από τους άλλους, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου ακαταμάχητες, καθώς και οι ηγετικές δυνατότητες σου βρίσκονται στο ζενίθ.

    Μπορεί να κληθείς να δουλέψεις σε μια ομάδα που, από τη μια θα σε βοηθήσει να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας, από την άλλη όμως θα πρέπει να αποφύγεις και τις συγκρούσεις, την ανταγωνιστικότητα και τις διαφωνίες.

    Διατήρησε την ψυχραιμία σου, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σου στα σχέδια και τους στόχους σου.

    Νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητικότητα, ζήλιες και υπερβολές. Θυμήσου πως παν μέτρο άριστον και διατήρησε τις ισορροπίες σου.

    Εσύ που είσαι μόνη, μια δεύτερη ή μια πιο καχύποπτη σκέψη απέναντι σε νέες γνωριμίες δεν θα σου έκανε κακό. Αντίθετα, θα σε προστάτευε από κακοτοπιές.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Οι ενέργειες της εβδομάδας φέρνουν τις ευαισθησίες και τη συμπόνια σου στην επιφάνεια. Για αυτό και η προτεραιότητά σου είναι το να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τα κατανοήσεις και να τα βοηθήσεις, όσο μπορείς, να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες.

    Νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά όνειρα και τους στόχους σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις αποφάσεις, κινήσεις ενθουσιασμού.

    Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον έλεγχο και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου.

    Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνισή σου, φρεσκάρισε την ντουλάπα σου, χωρίς όμως να επιβαρύνεις πολύ το πορτοφόλι σου.

    Πηγή: tlife

    Διαβάστε ακόμη:

    Στο νοσοκομείο η Εύη Φραγκάκη

    Όταν η Μαρία Λόη μαγείρεψε για τον Τζο Μπάιντεν

    Πάνω από το 90% των γυναικών λένε ότι δεν τους εκφράζουν οι… ροζ διαφημίσεις

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ