• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

    Κριός

    Ο Ερμής σήμερα σε αντίθεση με τον Ουρανό δημιουργεί ψυχικές εντάσεις για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου. Απόφυγε την ανυπομονησία στο χειρισμό των υποθέσεών σου προκειμένου να αποφύγεις τα λάθη. Δείξε υποχωρητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και διατήρησε την αρμονία. Μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που σου δίνονται εσύ που είσαι μόνη.

    Ταύρος

    Στόχος σου σήμερα είναι να είσαι ευέλικτη καθώς οι περισπασμοί της προσοχής σου είναι πολλοί και πιθανά να αλλάξουν τα σχέδιά σου. Επίσης μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με άλλους για τις διαφορετικές απόψεις σου. Κάποιες ανατροπές στα εργασιακά χρειάζονται ψυχραιμία. Οργάνωσε μια χαλαρή ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου που θα βοηθήσει να χαλαρώσετε από την ένταση της ημέρας. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση καλύτερα να αφήσεις να περάσει η μέρα χωρίς να κάνεις μια κίνηση.

    Δίδυμοι

    Τα συναισθήματα σήμερα είναι έντονα και αυξημένα όμως δύσκολα στη διαχείρισή τους. Το να σκέφτεσαι έξω από τα κουτάκια σήμερα μπορεί να είναι υπέρ σου, αλλά μπορεί να οδηγηθείς σε ακρότητες καθώς ο Ερμής αντεπιτίθεται στον Ουρανό. Αρκετά αγχωτική προβλέπεται η μέρα στα εργασιακά, για αυτό προσπάθησε να οργανωθείς. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από γκρίνιες και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι επιρρεπής σε λανθασμένες και επιπόλαιες κινήσεις.

    Καρκίνος

    Ο Ερμής σήμερα αντεπιτίθεται στον Ουρανό και η παρορμητική ενέργειά του δημιουργεί αλλαγές και ανατροπές. Η επικοινωνία επίσης μπορεί να είναι λίγο απότομη και η ένταση μπορεί να δημιουργήσει σφάλματα. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία πιθανά να σε κάνει λίγο επιθετική με τον ερωτικό σύντροφό σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που λαμβάνεις από φίλους.

    Λέων

    Η συγκέντρωση σήμερα μπορεί να είναι λίγο δύσκολη και η μετάδοση ενός μηνύματος μπορεί να προκαλέσει μια απογοήτευση. Ο Ερμής αντεπιτίθεται στον Ουρανό και γίνεσαι πιο ευαίσθητη και ευάλωτη. Έλεγξε την ανυπομονησία σου και απόφυγε τις γρήγορες αποφάσεις. Ενίσχυσε την ερωτική ζωή με τον αγαπημένο σου σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε καταστάσεις επιπόλαιες και ανούσιες.

    Παρθένος

    Μια κατάσταση σήμερα μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου καθώς ο Ερμής αντεπιτίθεται στον Ουρανό, φέρνοντας ένα ισχυρό στοιχείο έκπληξης ή και απογοήτευσης. Οι πληροφορίες που έρχονται μπορεί να σε κάνουν να αμφισβητήσεις ένα θέμα ή να νιώσεις πως χάνεις την ισχύ σου. Κάποιες αποκαλύψεις πιθανά να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έλεγξε τον αυθορμητισμό σου.

    Ζυγός

    Η Σελήνη λειτουργεί βοηθητικά σήμερα στο να ξεπεράσεις μικρά προβλήματα. Η αντεπίθεση του Ερμή στον Ουρανό επίσης μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις και επιλογές που πρέπει να ελέγξεις. Κάποιες ανησυχίες σε σχέση με τα οικονομικά προσπάθησε να τις κατευνάσεις. Συγκράτησε τις εκρήξεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπλέκεσαι σε παράλληλες καταστάσεις και μην εκτίθεσαι για πράγματα που δεν σε αντιπροσωπεύουν.

    Σκορπιός

    Είσαι σε άμεση επαφή σήμερα με τις επιθυμίες σου και μπορεί να στραφείς σε δραστηριότητες που βελτιώνουν τη ζωή σου έστω και με μικρούς τρόπους. Ο Ερμής που επί του παρόντος βρίσκεται στο ζώδιό σου αντεπιτίθεται στον Ουρανό και μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια αντίθεση στα σχόλια ή τα σχέδιά σου. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου απόψε απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην καταφεύγεις σε λανθασμένες επιλογές.

    Τοξότης

    Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των συνεργασιών σου και είσαι διατεθειμένη να λάβεις υπόψη σου τις απόψεις των άλλων. Ως εκ τούτου μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να συναναστραφείς αξιόλογους και σημαντικούς ανθρώπους. Κάποια έλλειψη οργάνωσης μπορεί να περιορίσει τις αναζητήσεις, καθώς ο Ερμής αντεπιτίθεται στον Ουρανό και ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείς για λίγο σε κάποιες καταστάσεις. Μην ξεσπάς τα νεύρα σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε μην εκτεθείς με τις κακές εκτιμήσεις σου.

    Αιγόκερος

    Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον ηλιακό 6ο οίκο σου και η προσπάθεια για κάτι παραγωγικό εντείνεται. Ευτυχώς η Σελήνη συνδέεται με τον Άρη βοηθώντας την παρακίνησή σου από τρίτους παράγοντες. Ωστόσο ο Ερμής με τον Κρόνο τείνει να σου αποσπάσει την προσοχή. Αυτή η αποδιοργάνωση μπορεί να σε οδηγήσει σε χαμένες ευκαιρίες ή και συγκρούσεις. Η αντιδραστική συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να σπείρει θύελλες. Εσύ που είσαι μόνη, μην υπερεκτιμάς νέες γνωριμίες.

    Υδροχόος

    Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να σου ανοίξουν τα μάτια για ένα θέμα, όμως μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και συγκρούσεις. Η σημερινή επιρροή του Ερμή – Ουρανού μπορεί να σημαίνει πως αντιμετωπίζεις άτομα με διαφορετικές απόψεις και ιδανικά, όμως μπορείς και να μάθεις από αυτούς. Μην επαναφέρεις παρελθοντικές δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πριν ξαναγυρίσεις στο παρελθόν σκέψου το καλά.

    Ιχθείς

    Κάποια ψυχική ένταση σήμερα μπορεί να σου δημιουργήσει σύγχυση και να μην μπορείς να διακρίνεις το μπαλαντέρ που θα φέρει τη λύση. Είναι σοφό να προστατεύσεις τις πληροφορίες ή και τα συναισθήματα για σήμερα που τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα γύρω σου. Ο τρόπος που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξεσπάς τις ανασφάλειες και το άγχος σου στους άλλους.

    Πηγή: tlife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ