• LIFE&STYLE

    Σάκης Τανιμανίδης: Ποιο ριάλιτι-έκπληξη θα παρουσιάσει φέτος (video)

    • NewsRoom

    Σάκης Τανιμανίδης


    Την τηλεοπτική του επιστροφή ετοιμάζει ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά την αποφάσή του να μην ταξιδέψει φέτος στον Άγιο Δομίνικο για τον νέο κύκλο του Survivor.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται πως αλλάζει τηλεοπτική στέγη, καθώς δέχτηκε να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Η Φάρμα».

    «Χτύπησε αμέσως το τηλέφωνό του, μόλις ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι δε θα είναι ο παρουσιαστής του Survivor. Και δεν είναι η μόνη πρόταση που δέχτηκε. Δεν θα ταξιδέψει μακριά, γιατί το παιχνίδι θα γυριστεί στη Μαλακάσα, οπότε δεν θα χρειαστεί να αφήσει πίσω του τη Χριστίνα Μπόμπα και θα μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Από ό,τι λένε οι πληροφορίες μου είχε προτάσεις και από άλλα δύο κανάλια, και από κανάλια που δεν περιμένει κανείς να ακούσει. Θα ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα. Μένουν τα διαδικαστικά…», είπε χαρακτηριστικά για τον Σάκη Τανιμανίδη, η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day».

    Επίσης συμπλήρωσε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είχε παρουσιάσει τη Φάρμα στο Mega, δεν δέχτηκε σχετική πρόταση από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, επειδή θέλουν να τον αξιοποιήσουν σε άλλo project, εκτός από την νυχτερινή εκπομπή που ήδη παρουσιάζει.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες vs Survivor: Ποιος κέρδισε την πρώτη μάχη της τηλεθέασης;

    Ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρετά τον «κομήτη» Survivor

    Άγγελος Μπράτης: Η χιουμοριστική απάντηση για την ομοιότητά του με τον Χρήστο Ταραντίλη



    ΣΧΟΛΙΑ