LIFE&STYLE

Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου

  • NewsRoom
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου


Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σήμερα ας μην προσπαθήσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση ή να ψάξουμε για το ποιο είναι σωστό ή λάθος.

Ο συμβιβασμός και η συγχώρεση θα φέρουν την ισορροπία, εκεί όπου η ελπίδα για την απόλυτη κατανόηση απέτυχε.

Είμαστε ικανοί να βρούμε τη μέση οδό και να συνυπάρξουμε ειρηνικά ακόμη και με τον πιο δύσκολο συνεταίρο ή συνεργάτη. Αρκεί να βρούμε το κουμπί του!

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρίες σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα θα υπάρξουν σήμερα, αρκεί να τολμήσεις και να βγάλεις τις παρωπίδες. Κρυφές ερωτικές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν, αν δεν είσαι προσεκτική με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου – Πλούτωνα. Προστάτευσε όσο μπορείς τη σχέση σου από τρίτα πρόσωπα και από έξωθεν παρεμβολές. Το κλίμα μπορεί να γίνει πολύ βαρύ, εάν δεν λάβεις μέτρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ, ένα άτομο με τάξη και λογική, για λόγους που δυστυχώς δεν ορίζεις, στα οικονομικά σου επικρατεί ένα χάος. Μην ξοδεύεις πολλά χρήματα για θέματα σπιτιού, γιατί σίγουρα θα ξεφύγεις. Δεν ευνοούνται δανεισμοί με τον Κρόνο και Δία σε ανάδρομη πορεία. Τακτοποίησε τα χρέη που έχεις σε εκκρεμότητα! Δυναμική και απόλυτη θα είσαι κατά τα άλλα σήμερα, αλλά το σύμπαν κρύβει και παγίδες. Προσοχή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώσε σημασία στα μηνύματα της ημέρας. Μην γίνεσαι σκληρή και απόλυτη, αλλά ούτε και αναποφάσιστη. Άφησε τη μέρα να περάσει χωρίς σοβαρές δηλώσεις. Κάποιο άτομο μέσα από τις κοινωνικές επαφές σου μπορεί να προωθήσει τους στόχους σου. Είναι η ευκαιρία που περιμένες και θα πρέπει να κινηθείς άμεσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σε κάνει να νιώσεις ευαίσθητη με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό. Αφοσιώσου στην εργασία σου και μην ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Οι συνθήκες ωστόσο είναι πολύ καλές και ειδικά για σένα που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν απόψε.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν φέρει σε σημείο πανικού, είναι αδικαιολόγητα… με την Σελήνη από τους Διδύμους στον 11ο οίκο. Για να λύσεις διάφορα θέματα, μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια. Θα πρέπει να έχεις στρατηγική, τακτική δράσεων και καλή οργάνωση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντανακλάς θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείς να έλκεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αρκεί να έχεις ισορροπήσει μέσα σου και να ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή. Επαγγελματικά, η αναποφασιστικότητά σου σε ένα ζήτημα ίσως σε κάνει να κλείσεις μια πόρτα, που με κόπο είχες ανοίξει, και θα το μετανιώσεις πικρά στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα και η Σελήνη από το ζώδιό σου είναι στο πλευρό σου και υπόσχονται πως η δουλειά σου δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες ωστόσο θα πάνε το πρόγραμμα σου πίσω. Καλύτερα να πας με την ροή της μέρας, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει σε διαφορετική περίπτωση εμπόδια… Φλερτάρεις με την ιδέα μιας νέας συναισθηματικής σχέσης, δεν είσαι όμως απόλυτα έτοιμη να δεσμευτείς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια καινούρια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό για σένα που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου! Πριν αφεθείς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σκέψου την ευθύνη που θα αναλάβεις αργότερα. Είσαι έτοιμη να δεσμευτείς συναισθηματικά; Αυτό είναι το ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσεις στον εαυτό σου, για να μην παίξεις με την καρδιά και τα συναισθήματα κανενός… Προσοχή στη διατροφή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σημερινό πλανητικό σύστημα σου προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον 2ο οίκο σου. Οι σχέσεις σου μπερδεύονται και η διάθεσή σου είναι πεσμένη. Περισσότερες ευθύνες στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις… Φρόντισε να προστατέψεις τον ψυχικό σου κόσμο και μην απαισιοδοξείς. Απέφυγε να επεμβαίνεις σε πολύ ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τους γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτική διάθεση και διάχυτος ερωτισμός υπάρχει μέσα στη δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Χρειάζεται όμως προσοχή στις κινήσεις σου, ιδίως εάν είσαι δεσμευμένη. Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, τα άστρα σε βοηθούν να κινηθείς με περισσότερη διπλωματία προς τον δρόμο που σε συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχειςτην διάθεση να τους κάνεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν την μελλοντική σου πορεία σε θέματα της εργασίας σου με το τρίγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελός σου θα έρθουν πολύ σύντομα. Στον συναισθηματικό τομέα, κάποιο άτομο μπαίνει στη ζωή σου και θα ταράξει τα νερά, για σένα που είσαι single! Να κάνεις αργά βήματα και πάντα μετά από ενδοσκόπηση, για να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αρνητική στάση του συντρόφου σου ίσως σε γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου – Πλούτωνα. Κάνε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα. Από την άλλη όμως, ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά στην κοινωνική και επαγγελματική σου άνοδο θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Τα εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους. Οι ιδέες και το έργο σου σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σου δίνει ικανοποίηση!

Πηγή: tlife.grΣΧΟΛΙΑ