• Πολιτική

    Viral: Ο επικός καβγάς Παπαδημητρίου – Αρβανίτη στην ΕΡΤ (video)

    • NewsRoom


    Καβγάς ξέσπασε στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωινή Βάρδια» μεταξύ του δημοσιογράφου και πλέον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη και του συναδέλφου του και υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου.

    Από το πρώτο λεπτό που έφτασε (καθυστερημένα) στο πλατό της εκπομπής ο κ. Αρβανίτης, ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους, με την ένταση να ανεβαίνει όταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοψε τον κ. Παπαδημητρίου, με τον τελευταίο να σχολιάζει «έχω αρχίσει να νυστάζω». «Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ» του απάντησε ο κ. Αρβανίτης

    «Άμα δεν το ανέχεστε, μπορείτε να φύγετε» ανταπάντησε ο κ. Παπαδημητρίου, που επέκρινε τον συνομιλητή του επειδή δεν προσήλθε στην εκπομπή στην ώρα του: «Δεν ήσασταν στην ώρα σας. Το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας, είναι να είναι κάποιος στην ώρα του. Σας περίμενα, παρ’ όλα αυτά, γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε».

    Οι προσπάθειες των δημοσιογράφων της εκπομπής να ηρεμήσουν τους δυο κυρίους απέβησαν άκαρπες. Ο ένας εκ των παρουσιαστών ζήτησε από τον κ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει. «Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε» σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου. «Είστε αυθάδης» αντέδρασε ο κ. Αρβανίτης.

    «Άλλωστε, όπως το έχετε πει, μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας. Είστε από αυτούς τους ανθρώπους» συμπλήρωσε. «Αν δεν το έχει πει, θα ζητήσω συγγνώμη». «Είναι πολύ παλιά συζήτηση αυτή, ήταν το 2013, δεν θα μπω σε αυτή την κουβέντα. Δεν είναι “fake news”, είναι “συκοφάντικ news”» ήταν η απάντηση του κ. Παπαδημητρίου.

    Δείτε το βίντεο



    ΣΧΟΛΙΑ