• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

    • NewsRoom
    Ζώδια -Ένα ζευγάρι περπατά στη φύση

    Ένα ζευγάρι περπατά στη φύση


    Πώς θα εξελιχθεί το Σάββατο, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Ίσως να μην το αισθάνεστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλετε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο. Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα παρουσιάσουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε γρίνια, έριδες και λογομαχίες!!!

    Ταύρος

    Είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευαισθητοποιημένοι αναφορικά με προβλήματα που απασχολούν μέλη της οικογένειας σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Χαρίστε τους την στήριξη και αγάπη σας. Επίσης, εάν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια συναισθηματική σχέση, ίσως να αισθανθείτε μια έντονη ανασφάλεια για τον άνθρωπο σας και για τις πραγματικές προθέσεις του…

    Δίδυμοι

    Μια διαφωνία ή ένα διαπληκτισμός με έναν συνεργάτη μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σήμερα, εάν δεν κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω. Και οι δύο έχετε από την σκοπιά σας δίκιο και θα πρέπει να βρείτε τρόπο συνεννόησης. Η ψυχραιμία σας σε μια κατάσταση έντασης που θα υπάρχει θα βοηθήσει να επανέλθει η ηρεμία και να δούνε τα εμπλεκόμενα άτομα τις καταστάσεις στην σωστή τους διάσταση.

    Καρκίνος

    Κινδυνεύετε να προκαλέσετε αντιδράσεις γνωστών και φίλων λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς σας! Είναι σημαντικό να έχετε υπό έλεγχο τη συναισθηματική σας φόρτιση και να αποφύγετε το δράμα ή την αγένεια. Θα ήταν συνετό να περάσετε το βράδυ ρομαντικά με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Προσοχή όμως στις δαπάνες σας!

    Λέων

    Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της πραγματικότητας…

    Παρθένος

    Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων. Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

    Ζυγός

    Φροντίστε τον οργανισμό σας γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά.

    Σκορπιός

    Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες σας. Καταπολεμήστε τον πανικό και ενεργήστε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

    Τοξότης

    Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

    Αιγόκερως

    Θα πρέπει να έχετε κατά νου, να γιορτάζετε τις νίκες ή επιτυχίες σας, μικρές ή μεγαλύτερες, διακριτικά και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, καθώς υπάρχουν άτομα στον περίγυρο σας έτοιμα να σας βλάψουν. Πέρα από αυτό, η μέρα προσφέρει πολλές δυνατότητες! Αλλάξτε το στιλ διακόσμησης στο σπίτι σας, ασχοληθείτε με τις τέχνες, ξεκινήστε γυμναστική ή ακόμη βγείτε ένα πρώτο ραντεβού με ένα άτομο που σας κίνησε το ενδιαφέρον. Προσέξτε όμως την ασφάλεια σας, καθώς η μέρα μπορεί να φέρει ατυχήματα και τραυματισμούς.

    Υδροχόος

    Ευχάριστες ειδήσεις θα λάβετε σήμερα, είτε με ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα από άτομο, με το οποίο έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό, είτε με μια ανακοίνωση που αφορά το εργασιακό σας μέλλον! Πέρα από αυτό το ενδεχόμενο, η μέρα σας θα έχει την συνηθισμένη της ρουτίνα στην δουλειά, κλείνοντας υποθέσεις, αλλά και σχεδιάζοντας τις επόμενες διακοπές σας. Μην παραμελείτε ωστόσο την ξεκούραση σας, που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δυνάμεις.

    Ιχθείς

    Ειδικά σήμερα θα πρέπει να καταπιέσετε τον θυμό σας και να προκαλέσετε όσο το δυνατόν λιγότερη δυσαρέσκεια στους γύρω σας, καθώς κάποιοι σας περιμένουν στην γωνία για να εκμεταλλευτούν ένα ολίσθημα σας και να σας εξουδετερώσουν. Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τον ταύρο μέσα σας, η μέρα αναμένεται να περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με μάλλον θετικά αποτελέσματα. Ευπρόσδεκτα είναι τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα πάρτι ή άλλες δραστηριότητες που μπορούν να σας βγάλουν από την ρουτίνα!

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Σουφλέ με 4 τυριά από τον Άκη Πετρετζίκη

    Εριέττα Κούρκουλου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

    Στο Netflix οι Σπέτσες και το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel



    ΣΧΟΛΙΑ