• Media

    Στο Netflix οι Σπέτσες και το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel

    • NewsRoom
    Σπέτσες - Netflix


    Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την ταινία Knives Out 2, μέρος της οποίας γυρίστηκε στη χώρα μας.

    Στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας του Netflix για τις νέες κυκλοφορίες του 2022, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα preview που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς που προστίθενται στην ταινιοθήκη της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας.

    Μια από αυτές είναι το sequel της ταινίας Knives Out, στην οποία πρωταγωνιστούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως Ντάνιελ Κρεγκ, Ήθαν Χοκ, Έντουαρντ Νόρτον και Κέιτ Χάντσον.

    Poseidonion Grand Hotel
    Poseidonion Grand Hotel

    Σκηνές της ταινίας Knives Out 2 γυρίστηκαν στο νησί των Σπετσών και συγκεκριμένα στο εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel, ενώ γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022 και αποτελεί το sequel του πρώτου Knives Out, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

    Οι Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel αποτελούν, μεταξύ άλλων locations, το σκηνικό της ταινίας, προβάλλοντας παγκοσμίως ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Reed Hastings: Ο επικεφαλής της Netflix αγόρασε μετοχές 20 εκατ. δολαρίων μετά την βουτιά της μετοχής κατά 30%

    Χόλιγουντ καλεί Ελλάδα… Ο Antonio Banderas φεύγει, ο Sylvester Stallone έρχεται

    Ο James Bond στην Αθήνα, στο Παλλάς, και οι γυναίκες που (δεν) είπαν Ποτέ μην Λες Ποτέ



    ΣΧΟΛΙΑ