• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

    ζώδια


    Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Σάββατο; Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Μια τάση απόσυρσης κινητοποιείται σήμερα…

    Κριός

    Σήμερα θα πρέπει να δώσετε λίγη από την ενέργειά σας σε κάτι πολύ πρακτικό που είναι ενεργό στην ζωή σας. Σταθείτε σε λεπτομέρειες και δώστε προσοχή.

    Ταύρος

    Όσο και εάν θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα σήμερα, δεν θα είναι εφικτό. Είστε κοντά στο να δημιουργήσετε κάτι νέο που θα ομορφύνει η καθημερινότητά σας.

    Δίδυμοι

    Το θάρρος και η επινοητικότητα θα σας βοηθήσουν σήμερα σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή/και την ιδιωτική σας ζωή.

    Καρκίνος

    Η επικοινωνία σήμερα με το άμεσό σας περιβάλλον είναι σημαντική. Καλό θα είναι να είστε εξυπηρετική και να δώσετε την βοήθειά σας εάν χρειαστεί.

    Λέων

    Η φαντασία σας είναι πολύ ενεργή σήμερα αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτική /ός να μπορέσετε να ξεχωρίσετε το πραγματικό από το απατηλό.

    Παρθένος

    Στο να σταθεί κάποιος στις λεπτομέρειες μπορεί να τον γλυτώσει από κακοτοπιές και εσείς το γνωρίζετε καλύτερα από όλους, ωστόσο σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική/ός και να μην επαναπαυτείτε για κανέναν λόγο.

    Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που δε φοβούνται το άγνωστο

    Ζυγός

    Κάποιες απρόσμενες δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την στιγμή οι οποίες μπορεί να ταράξουν για λίγο την ησυχία σας. Εστιάστε στην θετική πλευρά των πραγμάτων και θα βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας.

    Σκορπιός

    Σήμερα καλύτερα να προχωρήσετε βάσει προγράμματος και σχεδίου. Σταθείτε στις λεπτομέρειες και μην πάρετε κάποιο ρίσκο.

    Τοξότης

    Ειδήσεις έρχονται σήμερα. Ο έλεγχος είναι απαραίτητος και θα σας βγάλει από σκέψεις και προβληματισμούς.

    Αιγόκερως

    Προχωρήστε στην κατεύθυνση που είστε σε ένα θέμα που σας απασχολεί και εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας, ωστόσο καλό θα είναι να κάνετε την απαραίτητη έρευνά σας.

    Υδροχόος

    Πολλές σκέψεις σήμερα μπορούν να μπουν σε μια σειρά. Είναι σημαντικό να κλείσετε εκκρεμότητες και να μην αφήσετε περιθώρια κριτικής από άλλους.

    Ιχθύες

    Παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε κάτι που θέλετε εάν συμπεριλάβετε τους κατάλληλους ανθρώπους στα σχέδιά σας.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Ποιον δείχνουν νικητή τα στοιχήματα; Εκπλήξεις και ανατροπές! (video)

    Στη Φάρμα η Φαίη Σκορδά (video)

    Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν Εύζωνας (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ