• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο, 25 Απριλίου

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

    Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση.  Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020.

    Κριός

    Γίνετε αντικειμενικοί και αναλάβετε τις οικονομικές σας ευθύνες.  Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

    Ταύρος

    Γίνετε αντικειμενικοί και αναλάβετε τις οικονομικές σας ευθύνες.  Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις ή διενέξεις με Τράπεζες που εκκρεμούσαν.

    Δίδυμοι

    Ίσως να γευτείτε απογοήτευση και πικρία από τον περίγυρο σας σήμερα. Στις σχέσεις σας με τους γύρω γίνετε πιο προσεκτικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

    Καρκίνος

    Ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας η σημερινή! Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως θα σας αποφέρει ευχάριστες προοπτικές αργότερα!

    Λέων

    Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι.

    Παρθένος

    Σήμερα κυριαρχεί η ίδια ατμόσφαιρα με τη χθεσινή. Η ορμή των αισθηματικών σας δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο.

    Ζυγός

    Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί ταξίδια και αναπροσαρμογές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην απογοητεύεστε και αφιερώστε χρόνο στις κοινωνικές επαφές και την ψυχαγωγία σας.

    Σκορπιός

    Ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας σήμερα. Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως θα σας αποφέρει καλές προοπτικές αργότερα.

    Τοξότης

    Τα άστρα θα σας φέρουν έμπνευση και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και αντιθέσεις σήμερα, που όμως οφείλονται κυρίως στη δική σας συμπεριφορά.

    Αιγόκερως

    Απατηλή η σημερινή μέρα! Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

    Υδροχόος

    Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα! Κάποιο παλιό χρέος θα σας αγχώσει. Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν πρόσφατες οικονομικές συναλλαγές σας.

    Ιχθείς

    Στα άστρα σας βρίσκουν σε καλή φόρμα και έχουν την πρόθεση να σας ωθήσουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως, η οποία θα σας αποφέρει σημαντικές προοπτικές στο άμεσο μέλλον.

    Πηγή: alindakanaki.gr



    ΣΧΟΛΙΑ