• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Πώς θα είναι αυτή η τελευταία ημέρα του χρόνου για κάθε ζώδιο; Τι προβλέπουν τα άστρα;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Ανάμεικτα τα συναισθήματα σήμερα.

    Κριός

    Το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να βάλετε νέους στόχους. Η δυναμική υπάρχει, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο κίνητρο.

    Ταύρος

    Το σπίτι και οι οικογενειακές στιγμές είναι σημαντικές σήμερα. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορείτε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσετε όμορφα.

    Δίδυμοι

    Η επικοινωνία σήμερα με το άμεσό σας περιβάλλον είναι σημαντική και μπορείτε πραγματικά να πάρετε χαρά και ικανοποίηση. Εκφραστείτε μέσα από την καρδιά σας.

    Καρκίνος

    Η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Ασχοληθείτε δίνοντας χρόνο και χώρο στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί στην ζωή σας.

    Λέων

    Καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με άλλους ανθρώπους και να χαρείτε μέσα στις σχέσεις σας. Ξέρετε πολύ καλά πως μπορείτε να πάρετε χαρά και να νιώσετε ικανοποίηση.

    Παρθένος

    Σήμερα μείνετε μακριά από καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σας αγχώσουν ή να μην σας δώσουν χαρά. Παραμείνετε σε ό,τι σας δίνει ασφάλεια και θαλπωρή.

    Ζυγός

    Άνθρωποι που έχετε στην καρδιά σας είναι κοντά σας και λειτουργούν υποστηρικτικά στα σχέδιά σας. Καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε τις ιδέες τις δικές σας, αφουγκράζοντας όμορφες στιγμές.

    Σκορπιός

    Κάτι ολοκληρώνεται και το νιώθετε κι εσείς πως συμβαίνει αυτή την στιγμή. Περάστε όμορφα και βάλτε νέους στόχους για την Νέα Χρονιά που ξεκινά.

    Τοξότης

    Αλλαγές λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο και θα συνεχιστούν. Παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ό,τι μπορεί να φέρει ευημερία και χαρά στην ζωή σας, γιατί αυτός είναι ο στόχος.

    Αιγόκερως

    Η ασφάλεια για εσάς είναι σημαντική αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Αλλαγές μπορεί να γίνονται, ωστόσο έχετε το σθένος, την αποφασιστικότητα και την επιμονή να κρατάτε τα ηνία.

    Υδροχόος

    Η αναλυτικότητα σήμερα δεν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα ή να περάσετε πιο όμορφα. Χαλαρώστε και φροντιστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Ιχθύες

    Η δημιουργική σας σκέψη σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει και να εμπνεύσετε τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Ένα είδος μετάβασης από μια κατάσταση σε μία άλλη βρίσκεται σε διαδικασία.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Επίδομα από €300 ως €1.000 το μήνα σε όσες οικογένειες αποφασίσουν να γίνουν ανάδοχοι γονείς

    Νέος έρωτας για τον Πέτρο Κωστόπουλο

    Απόλαυση χωρίς τέλος: Χριστουγεννιάτικος κορμός με σοκολάτα του Άκη

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ