• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Μπορεί να αποζητήσεις την ξεκούραση και την ηρεμία σήμερα! Εάν είσαι σε θέση να απολαύσεις κάτι τέτοιο και δεν έχεις αμετάκλητες υποχρεώσεις, αφιέρωσε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο ή να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτά που πραγματικά απολαμβάνεις και σε ηρεμούν. Εάν δεν μπορείς να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις και τα προβλήματά σου, συνιστάται να ελαφρύνεις λίγο το πρόγραμμά σου, επαγγελματικό ή κοινωνικό και να ζητήσεις τη βοήθεια των γύρω σου.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσουν να συμβαίνουν θαύματα σήμερα. Τα πιθανά σενάρια είναι να ξεκινήσεις μια καινούρια και εξαιρετικά αρμονική ρομαντική σχέση, εάν είσαι αδέσμευτη, να συμφιλιωθείς με το ταίρι σου εάν είστε σε διάσταση, να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να επιλύσεις χρόνια προβλήματα και διαφωνίες με τον σύζυγό σου εάν είσαι παντρεμένη. Δεν αποκλείεται ακόμη να αποφασίσεις σήμερα από κοινού με το ταίρι σου να μεγαλώσεις την οικογένειά σου, με την απόκτηση ενός απογόνου.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι με σκέψεις για ανύπαρκτα ή ανούσια προβλήματα. Είναι σημαντικό να επιτρέψεις στο σώμα σου που εξαντλείται από τη σκληρή δουλειά της εβδομάδας να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Το ιδανικότερο σενάριο είναι να ξεκουραστείς, ενώ περιβάλλεσαι από στενούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που σε γεμίζουν θετική ενέργεια. Επίσης θα σου έκανε καλό να αλλάξεις το σκηνικό, με το να επισκεφτείς μέρη και τοποθεσίες καινούριες στις εξόδους σου.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ίσως να αισθανθείς ότι ελκύεσαι από τον κίνδυνο σήμερα. Ίσως να διαθέτεις το γενναίο πνεύμα και το κουράγιο που απαιτείται, αλλά πρόσεξε. Σε γενικές γραμμές, η μέρα υπόσχεται να σου προσφέρει γαλήνη και διασκέδαση. Επισκέψου ή βρες παλιούς φίλους, έλα σε επαφή με έναν συγγενή σου ή παρακολούθησε μια πολιτιστική εκδήλωση. Εάν είσαι αδέσμευτη, είναι μια πολύ καλή μέρα για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

    ΛΕΩΝ

    Σήμερα πρέπει να αποφύγεις αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις, γιατί θα χαλάσουν τη διάθεσή σου, προκαλώντας επιθετικότητα ή πανικό. Θα είναι πολύ πιο ευεργετικό για σένα να απαντήσεις στην αρνητικότητα με ένα χαμόγελο. Το απόγευμα θα ήταν καλό να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες που σου φέρνουν χαρά και ευτυχία. Το βράδυ αφιέρωσέ το σε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου!

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Μην είσαι εσωστρεφής και σταμάτησε να ψάχνεις για ελαττώματα στους γύρω σου. Σταμάτησε να κλαίγεσαι για τις ατυχίες και τα βάσανά σου και εστιάστε στα όσα θετικά σου συμβαίνουν. Θα ήταν καλό να αφιερώσεις κάποιο χρονικό διάστημα για τον εσωτερικό σου κόσμο και την ισορροπία σου, με το να επισκεφθείς ενδεχομένως ένα ιερό μέρος ή να κάνεις μια καλή πράξη, βοηθώντας κάποιον που έχει ανάγκη.

    ΖΥΓΟΣ

    Σήμερα είναι πολύ πιθανό να περιβάλλεσαι από εξαιρετικά αρνητικούς ανθρώπους, κάτι που θα σε εξαντλήσει στην κυριολεξία. Αν είσαι σε θέση, απόφυγε κουραστικούς ανθρώπους ή κουραστικά συμβάντα. Θα ήταν σκόπιμο επίσης να αποφύγεις δραστηριότητες που σε εξαντλούν, όπως η πολύωρη οδήγηση, οι εργασίες στο σπίτι ή οτιδήποτε σχετικό. Οργάνωσε κάτι όμορφο για το ταίρι σου ή, εναλλακτικά, αφιέρωσε χρόνο για να φροντίσεις την εμφάνισή σου.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Είναι σημαντικό να προστατεύσεις τον εαυτό σου από το στρες και να αγνοήσεις τις επικρίσεις του κύκλου σου, φιλικού ή κοινωνικού. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στο ενδεχόμενο εμφάνισης προβλημάτων. Είναι επίσης μια πολύ καλή μέρα, να αφιερώσεις χρόνο για να κάνεις όλα εκείνα που αναβάλλεις συνεχώς. Πέρασε το βράδυ σου σε ένα ρομαντικό σκηνικό με το έτερο σου ήμισυ ή, εναλλακτικά, απολαμβάνοντας την ηρεμία του σπιτιού σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Δεν συνιστώνται τα ψέματα σήμερα, αν και τα έχεις πολύ εύκολα, θα πρέπει όμως να τα αποφύγεις με κάθε τρόπο. Ακόμα κι αν υπάρχει το ηθικό υπόβαθρο ενός ψεύδους για να σώσεις κάποιον, η εξαπάτησή σου πιθανότατα να αποκαλυφθεί πολύ σύντομα και να νιώσεις μεγάλη αμηχανία. Μια άλλη δύσκολη πτυχή που υπάρχει, είναι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Μην παρασύρεσαι από την καλή σου διάθεση και διατήρησε τον έλεγχο των πράξεων σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Μην κατατρώγεσαι με ζητήματα που δεν έχουν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους. Όταν έρθει η στιγμή θα τα αντιμετωπίσεις! Μάθε να ζεις στο παρόν και να βρίσκεις ευχαρίστηση σε κάθε νέα αναπνοή! Αφιέρωσε μέρος της μέρας για τον πνευματικό σου κόσμο και την καλλιέργειά σου. Εάν έχεις απογόνους, αφιέρωσέ τους τον απαραίτητο χρόνο. Το βράδυ θα φέρει έντονη ρομαντική διάθεση. Πέρασε το στην αγκαλιά του αγαπημένου σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Προσπάθησε να λύσεις το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό και με συνοπτικές διαδικασίες. Γενικά, αυτή η μέρα είναι ιδανική για την επίλυση ενδοοικογενειακών προβλημάτων, για την αναβάθμιση του εξοπλισμού στο σπίτι ή για την εξεύρεση λύσεων σε προσωπικά σου ζητήματα. Το βράδυ μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση νοσταλγίας για αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη πραγματικότητα. Προσπάθησε να το αποφύγεις γιατί η νοσταλγία αυτή μπορεί να μετατραπεί σε κατάθλιψη.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσεις σήμερα δυσάρεστες συνθήκες στον περίγυρό σου και να χρειαστεί να προσπαθήσεις να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον. Σήμερα μπορεί να είσαι εκνευρισμένη, εξαιτίας μια παρεξήγησης που μπορεί να κλιμακωθεί με έναν στενό συγγενή σου. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα συναντήσεις έξω από το σπίτι σου. Είναι πιθανό να φτάσουν στα αφτιά σου κάποιες πληροφορίες, που καλό θα ήταν να μην τις αναλύσεις ή να επεξεργαστείς ακόμα, καθώς δεν θα είναι απόλυτα ακριβείς.

    Πηγή: Tlife



    ΣΧΟΛΙΑ