• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η γυναικεία παρουσία που ξεχώρισε στη Βουλή – Εντυπωσιακή, χαμογελαστή και ευδιάθετη (pics)

    • NewsRoom


    Λίγο πριν από τις 11.20 το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η ορκωμοσία των 300 βουλευτών, που εκλέχτηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Η τελετή αγιασμού της Βουλής από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο διήρκεσε συνολικά 14 λεπτά, με τον Αρχιεπίσκοπο να εύχεται, στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, «Καλή δύναμη σε όλους και τον καθένα ξεχωριστά».

    Σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, οι νέοι βουλευτές έκαναν στυλιστικές επιλογές, άλλοτε πιο τολμηρές και άλλοτε πιο συντηρητικές. Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Δόμνας Μιχαηλίδου.

    Η νέα υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, τράβηξε τα βλέμματα κατά τις αφίξεις των βουλευτών πριν από την ορκωμοσία της νέας Βουλής. Χαλαρή, ευδιάθετη και ιδιαίτερα χαμογελαστή η κ. Μιχαηλίδου προκάλεσε αίσθηση και με το στυλ της.

    Επιλέγοντας μία μπλε φούστα μέχρι τον αστράγαλο, λευκό πουκάμισο και nude γόβες μπήκε στη Βουλή δίχως να κάνει δηλώσεις.

    Τα μαλλιά της ήταν χαλαρές μπούκλες τύπου beach waves και το λουκ ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα και καφέ τσάντα. Η ίδια ήταν τρομερά ευδιάθετη και δεν σταμάτησε να χαμογελάει ούτε λεπτό.

    Δείτε τις φωτογραφίες: 

     



    ΣΧΟΛΙΑ