• LIFE&STYLE

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το δημόσιο ξέσπασμα για το αναληθές δημοσίευμα με τα χάπια (video)

    Survivor

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη


    Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε, σχετικά με ένα δημοσίευμα που την εμπλέκει σε πώληση χαπιών για αδυνάτισμα.

    Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Μήλο για διακοπές με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, θέλησε μέσω του βίντεο να πάρει θέση, κλείνοντας οριστικά το ζήτημα με το ψευδές δημοσίευμα.

    Η Ευρυδίκη, φανερά ενοχλημένη μέσα από τα instastories της, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για το τι συμβαίνει. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

    «Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το story για να σας πω πως από χθες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα, που με ρωτάτε για ένα δημοσίευμα, στο οποίο φαίνεται πως έχω ανεβάσει στο Facebook κάτι χάπια που αδυνατίζουν.

    Θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτό καμία σχέση δεν έχει με μένα… Το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές και καλό θα είναι να το αποφύγετε και να μην πάτε να αγοράσετε τίποτα, γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την εταιρεία, δεν την γνωρίζω και τα χάπια αυτά μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας.

    Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα. Μην πάτε να πάρετε τίποτα. Προσέχετε πάρα πολύ, δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό το άρθρο…»!

    Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σχετικά με το δημοσίευμα που την θέλει να εμπλέκεται σε εμπόριο χαπιών αδυνατίσματος:



    ΣΧΟΛΙΑ