• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Ποιοι τομείς ευνοούνται σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Παρόλο τις καθυστερήσεις ή τα εμπόδια, εστιάστε στην θετική πλευρά της κατάστασης…

    Κριός

    Ο ρόλος του θύτη – θύματος δεν σας ταιριάζει αλλά αρχίζει μια περίοδος που θα πρέπει να αποδεχθείτε και τις δύο καταστάσεις στην ζωή σας.

    Ταύρος

    Η γενναιοδωρία και η φιλανθρωπία θα πρέπει να βρουν παραγωγικούς δρόμους έκφρασης. Είναι σημαντικό να παρέχετε την βοήθειά σας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

    Δίδυμοι

    Η ευαισθησία στον εργασιακό σας τομέα ή σε κάτι που είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή στην ζωή σας θα είναι σημαντική ιδιότητα για εσάς και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

    Καρκίνος

    Η φαντασία καθώς και οι εμπνεύσεις σας θα σας βοηθήσουν πολύ το επόμενο διάστημα. Δώστε σημασία στα μηνύματα που λαμβάνετε και δράστε κατά περίπτωση.

    Λέων

    Τα όνειρα και οι στόχοι σας αυτή την στιγμή μπορούν να συνυπάρξουν εάν αφήστε χώρο στην διαίσθησή σας. Θα σας δείξει όχι τον πιο σύντομο δρόμο αλλά σίγουρα τον πιο αποτελεσματικό.

    Παρθένος

    Οι σχέσεις σας με τους οικείους σας ή τους συνεργάτες αυτή την στιγμή έρχονται στο τραπέζι. Ο ιδανικός τρόπος αντιμετώπισης του κάθε ζητήματος είναι η καλοσύνη και η θετική σας στάση.

    Ζυγός

    Αυτή την στιγμή μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να συνυπάρχετε με άλλους ανθρώπους παραγωγικά. Επίσης, κάτι καλλιτεχνικό ή που σχετίζεται με την ομορφιά και την καλαισθησία έρχεται στο προσκήνιο, ομορφαίνοντας την καθημερινότητά σας.

    Διαβάστε επίσης: Τα 5 ζώδια που κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τους τσακωμούς

    Σκορπιός

    Η ικανοποίηση και η χαρά έρχονται μέσα από την γονιμότητα. Δώστε σημασία σε ότι μπορεί να κυοφορηθεί και να γεννηθεί αυτή την στιγμή στην ζωή σας.

    Τοξότης

    Αρκετές ευθύνες ή αρμοδιότητες έχετε στους ώμους σας. Έρχονται όμως και πράγματα τα οποία δίνεται η δυνατότητα αυτή την στιγμή να σας βγάλουν λίγο έξω από την ρουτίνα της ζωής σας.

    Αιγόκερως

    Η επαφή και η οικειότητα με ανθρώπους που είναι χρήσιμοι στην ζωή σας είναι εφικτή. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες επικοινωνίας κάθε είδους αυτή την στιγμή.

    Υδροχόος

    Η δεξιοτεχνία θα είναι το χρήσιμο εργαλείο για το επόμενο διάστημα σε ότι αφορά τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

    Ιχθύες

    Η ευσπλαχνία σας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό, το οποίο θα σας βοηθήσει πολύ στα βήματά σας. Για το επόμενο διάστημα μαζί με την διορατικότητά σας θα έχετε την ικανότητα να κατανοείτε σε βαθύτερο επίπεδο τις καταστάσεις που θα κινητοποιούνται.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Ιωάννα Μαλέσκου: Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε λόγω του χιονιά (video)

    «Σπίτι με το MEGA»: Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με την Ελένη Βιτάλη και μοναδικούς καλεσμένους

    Σεισμός στην Θήβα – Αισθητός και στην Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ