• LIFE&STYLE

    Ιωάννα Μαλέσκου: Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε λόγω του χιονιά (video)

    • NewsRoom

    Ιωάννα Μαλέσκου


    Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μήδεια» στο σπίτι της στα βόρεια προάστια μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

    Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε αναστατωμένη σήμερα στην εκπομπή «Love it» και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ίδια και χιλιάδες άλλοι κάτοικοι σε περιοχές όπου διακόπηκε η ηλεκτροδότηση.

    «Θα καθίσω γιατί έχω πολλά να πω. Χθες ήταν για μένα μια πολύ πολύ πολύ κακή μέρα, την οποία δεν θέλω να φανταστώ ότι θα βιώσω ξανά. Όχι μόνο για μένα και για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ρεύμα, θέρμανση, ζεστό νερό.

    Χρειάστηκε κι εγώ, όπως και πολύς κόσμος ακόμα, να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες και κυριολεκτικά να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού μέσα στη νύχτα, στο σκοτάδι, με τα κινητά, παγωμένοι, να πρέπει να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο. Χθες πέρασα έναν γολγοθά», αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

    «Δεν φανταζόμουν ότι χθες ξυπνώντας και περιμένοντας κάποιος να έρθει να με πάρει για να έρθω στο στούντιο, η μέρα μου και η νύχτα μου θα κυλούσε με τέτοιον τρόπο που να νιώθω αβοήθητη σε ένα σπίτι παγωμένο χωρίς θέρμανση και χωρίς κεράκια. Αισθάνθηκα χθες πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    «Σπίτι με το MEGA»: Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με την Ελένη Βιτάλη και μοναδικούς καλεσμένους

    Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    Τηλεθέαση: «Σάρωσε» το Survivor σκαρφαλώνοντας στο 50,2%



    ΣΧΟΛΙΑ