• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα κυλήσει η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο. Στα αισθηματικά επικρατεί ένταση, που μπορεί να φέρει και τη οριστική ρήξη μιας σχέσης. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

    ΤΑΥΡΟΣ

    Από αισθηματικής πλευράς, τα πράγματα είναι καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η αισιοδοξία σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Αποφύγετε μυστικές ενέργειες σήμερα. Μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι. Αργά το βράδυ, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο βαριά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιθέσεις και ρίξεις με τους γύρω σας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τη μέρα αρκετά δύσκολη! Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, που θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία.

    ΛΕΩΝ

    Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα ό,τι έχει σχέση με τα χρήματα και το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε σύναψη συμφωνιών, καθώς και περιττά έξοδα υπό μορφή ψυχοθεραπείας…

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Τα πλανητικό σύστημα σήμερα δημιουργεί εμπόδια και εκκρεμότητες. Με υπομονή και προσοχή θα ξεπεραστούν τα πάντα. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες.

    ΖΥΓΟΣ

    Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο και θα πρέπει να ρίξετε το βάρος στην αποκατάσταση της ηρεμίας στη σχέση σας.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Επικρατεί κάποια ένταση στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να πάρει διαστάσεις, εάν δεν φροντίσετε να ηρεμήσετε.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν ακόμη, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Μην οξύνετε τα πράγματα και μη διαφωνείτε. Προσπαθήστε να διορθώσετε καταστάσεις και δείξτε την αγάπη και αφοσίωσή σας στο ταίρι σας. Με λίγη προσοχή θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, αρκεί να μη βιάζεστε.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα… Αποφύγετε τις εντάσεις, δίνοντας τόπο στην οργή. Η ένταση μέσα και γύρω σας μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στα αισθηματικά ζητήματα. Κάποια άτομα που θα σας πλησιάσουν, μπορεί να μην έχουν τις αγνές προθέσεις που φαντάζεστε…



    ΣΧΟΛΙΑ