• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι αυτή η Πέμπτη για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Γνωρίζοντας τις καταστάσεις, έχετε το πλεονέκτημα.

    Κριός

    Η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα στηρίξουν το όραμά σας θα είναι έντονη σήμερα, ωστόσο θα χρειαστεί να το κάνετε με ταπεινότητα.

    Ταύρος

    Επαγγελματικά θέματα είναι κινητοποιημένα και ζητάτε να βρείτε άμεσα λύσεις. Καλή ημέρα για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

    Δίδυμοι

    Η αρμονία έρχεται μέσα από την ισορροπία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ψάξετε πολύ βαθιά πρώτα μέσα σας, ώστε να το αναζητήσετε και από τους ανθρώπους γύρω σας.

    Καρκίνος

    Η επίτευξη ενός στόχου είναι κάτι που είναι εφικτό αυτή την στιγμή, αρκεί να μην αναλωθείτε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν δημιουργική διέξοδο.

    Λέων

    Οι αντιπαραθέσεις δεν είναι της παρούσης. Όχι απαραίτητα γιατί δεν έχετε την απαραίτητη δυναμική να υπερασπιστείτε το δίκιο σας, αλλά γιατί υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθείτε σήμερα.

    Παρθένος

    Καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ανήκουν στην καθημερινή σας ρουτίνα. Θα εκπλαγείτε πόσες αλλαγές μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε και να πάρετε ικανοποίηση.

    Ζυγός

    Τα παιδιά ή ένα δημιουργικό ενδεχόμενο σήμερα θα σας χαροποιήσει με την εξέλιξή του. Καινούργιες αρχές και δραστηριότητες έρχονται μέσω εμπνεύσεων.

    Σκορπιός

    Καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι ή κάτι που αφορά στην προσωπική σας ζωή. Η ανάγκη να νιώσετε ελεύθερη/ος θα οδηγεί τα βήματά σας.

    Τοξότης

    Καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε τις ιδέες και σκέψεις σας με τους ανθρώπους που έχετε στο άμεσό σας περιβάλλον ή άτομα που ξέρετε πως μπορούν να σας βοηθήσουν με κάποιον τρόπο.

    Αιγόκερως

    Η απογοήτευση μπορεί να λάβει χώρα όπου δεν είστε σίγουρη/ος για τα βήματά σας. Καλό θα ήταν να οργανωθείτε κατάλληλα και κυρίως να δείτε την αντικειμενική εικόνα της κατάστασης γύρω σας.

    Υδροχόος

    Η ανάγκη να νιώσετε ελεύθερη/ος και αυτόνομη/ος θα κινεί τις δράσεις σας σήμερα, ελπίζοντας πως θα σας ακολουθήσουν και άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι θα παραδειγματιστούν από εσάς.

    Ιχθύες

    Σήμερα δεν πρέπει να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας κουράσουν και κυρίως θα βαρύνουν την ψυχική σας διάθεση. Ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    «Το Πρωινό»: Η πρώτη εμφάνιση του Λιάγκα στο πλατό της Σκορδά (video)

    Ματίνα Παγώνη: Τι απάντησε για τη μίμηση Ζαχαράτου (video)

    Πλούσια γεύση σε λίγες θερμίδες: Σολομός σοτέ με ταλιατέλες λαχανικών

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ