• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Πώς ξεκινά ο μήνας, σύμφωνα με τα ζώδια; Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Σήμερα αφεθείτε στην χαρά…

    Κριός

    Η ανάγκη να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας θα είναι έντονη σήμερα. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας δώσει χαρά και να σας ταξιδέψει.

    Ταύρος

    Μπορεί οι προσδοκίες ή η ελπίδα σας σήμερα για κάτι να είναι λίγο μεγαλύτερες από όσο αντικειμενικά θα έπρεπε αλλά προσπαθήστε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

    Δίδυμοι

    Νέα πράγματα έρχονται στην ζωή σας και ακόμη και αν είναι μικρότερα από ότι περιμένετε μπορούν να σας δώσουν χαρά.

    Καρκίνος

    Η ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία θα ομορφύνουν τον χώρο σας ή θα βελτιώσουν τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας σήμερα θα σας αναζωογονήσει. Οτιδήποτε κάνετε είναι καλύτερο από την απόσυρση, που υπάρχει η τάση να έχετε.

    Λέων

    Ευνοϊκή ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και θα σας απελευθερώσει από περιττές σκέψεις και προβληματισμούς.

    Παρθένος

    Αλλαγές όμορφες και ευχάριστες μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή στο σπίτι σας ή τον ιδιωτικό σας χώρο. Μικρές πινελιές οι οποίες θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά.

    Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που απολαμβάνουν τις απλές χαρές της ζωής

    Ζυγός

    Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι ευχάριστη και εποικοδομητική. Τα μεγάλα λόγια ή όνειρα δεν θα λείψουν αλλά το χρειάζεστε αυτό την συγκεκριμένη στιγμή για να τονωθείτε.

    Σκορπιός

    Κάτι που έχει αξία για εσάς σήμερα ενεργοποιείται και σας δίνει χαρά. Θα μπορούσε να είναι είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

    Τοξότης

    Καλή ημέρα να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με χαμόγελο, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Η ενέργεια που θα έλξετε με αυτήν την στάση σας θα είναι πολύ ευχάριστη.

    Αιγόκερως

    Σήμερα θα βοηθηθείτε να απομακρύνετε περιττές σκέψεις οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να σας μπερδεύουν ή/και να σας φοβίζουν.

    Υδροχόος

    Κοινωνικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια είτε μέσω ευχάριστων ειδήσεων είτε μέσω σκέψεων που θα κάνετε. Αυτές οι σκέψεις είναι επεκτατικές.

    Ιχθύες

    Η ανάγκη να πάρετε μια ανάσα ή να νιώσετε περισσότερο χαρούμενη/ος με αυτό που ασχολείστε αυτή την στιγμή είναι μεγάλη. Μπορείτε σήμερα να το καταφέρετε σε έναν μεγάλο βαθμό.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ