• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

    Zώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια; Πώς θα εξελιχθεί η Παρασκευή σου;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Μετά τη σημερινή νέα Σελήνη νιώθεις μια φρέσκια ενέργεια στη ζωή σου για προσωπικά και οικεία σου θέματα. Έχεις επαφή με τα συναισθήματά σου, μαθαίνεις από αυτά και τα βάζεις σε προτεραιότητα. Ξαφνικά έξοδα μπορεί να νιώσεις ότι σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου. Χωρίς να το θέλεις ίσως να γίνεσαι καταπιεστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου με ψυχραιμία προτού κάνεις μια κίνηση που αφορά στο παρελθόν σου.

    Ταύρος

    Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου σηματοδοτώντας την έναρξη νέων έργων, μαθησιακών προσπαθειών και ιδεών. Έχεις νέα ενέργεια για έξυπνες ιδέες, κάνεις πολύτιμες συνδέσεις και βελτιώνεις στις ικανότητες σου. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου στα εργασιακά και προχώρησε στην υλοποίηση των ιδεών σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει ανάγκη τη συναισθηματική επιβεβαίωση. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε ξεσηκώνουν.

    Δίδυμοι

    Τα νέα φεγγάρια μας δίνουν μια ώθηση, ανεβάζουν την ενέργειά μας κι αυτό που συμβαίνει σήμερα επηρεάζει τα οικονομικά, ανεβάζει την αυτοεκτίμηση και αυξάνει τις ανάγκες σου για ασφάλεια και άνεση. Περιόρισε το άγχος στα εργασιακά για καλύτερες επιδόσεις. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου, το πάθος και τον ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, τα ανούσια φλερτ σε έχουν κουράσει για αυτό και για λίγο κλείνεσαι στον εαυτό σου.

    Καρκίνος

    Η νέα Σελήνη σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και αν και μπορεί να νιώσεις ένα σκοτάδι γύρω σου, μπορείς να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να πιστέψεις περισσότερο στις ικανότητες και τους στόχους σου. Η υπερβολική ανάλυση των συζητήσεων στα εργασιακά δεν θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το πεδίο γύρω σου. Απόφυγε τις ζήλιες και την κτητικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δεν θα πρέπει να σε ενθουσιάζουν από την πρώτη ματιά.

    Λέων

    Αναζητάς τη συναισθηματική σου ηρεμία σήμερα με την επιρροή της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Μπορείς να έχεις υπέροχες ιδέες για θέματα που αφορούν στο παρελθόν και πρέπει να τις εμπιστευτείς. Τα θαμμένα ή παραμελημένα θέματα μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου κυρίως στα εργασιακά. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα δικά σου θέλω και σε εκείνα του συντρόφου σου, για το καλό της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες.

    Παρθένος

    Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να ενισχύσει τις φιλοδοξίες σου και οι άλλοι να παρατηρήσουν ή να θαυμάσουν τα επιτεύγματά σου. Εστιάζοντας την ενέργειά σου σε πράγματα που πραγματικά επιθυμείς και σε ευχαριστούν θα φέρει και την ανταμοιβή. Κρατάς μια απόμακρη στάση απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται αλλά ανεβαίνουν και τα κριτήρια σου.

    Ζυγός

    Θα μπορούσες να νιώσεις λίγο παρορμητική σήμερα με την ενέργεια της νέας Σελήνης που θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε μια γρήγορη απόφαση ή να αλλάξεις κατευθύνσεις. Ωστόσο δεν είναι καιρός ακόμα να λάβεις δράση. Προτίμησε να έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες φυσικά και αβίαστα. Άκουσε ή κατανόησε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν οι εξελίξεις μια γνωριμίας είναι αργές.

    Σκορπιός

    Η σημερινή νέα Σελήνη εναρμονίζεται με το δικό σου ζώδιο και είναι μια ευχάριστη, ευγενικά παρακινητική επιρροή. Η δημιουργία μακροπρόθεσμων σχεδίων μπορεί να είναι τόσο πετυχημένη όσο και ευχάριστη και επιθυμείς να αποκτήσεις περισσότερα. Νεύρα και ξεσπάσματα απόφυγέ τα με κάθε τρόπο και μην επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σου κινούν το ενδιαφέρον.

    Τοξότης

    Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μια έντονη επιθυμία να αφήσεις κάτι πίσω σου και να ξεκινήσεις κάτι καινούριο και φρέσκο. Αν οι παρούσες συνθήκες είναι απογοητευτικές ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις κατεύθυνση. Παρά τις δυσκολίες της μέρας καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ερωτική τόνωση. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αποπλανήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

    Αιγόκερως

    Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία να ξεκινήσει κάτι καινούριο και φρέσκο. Η επιθυμία επίσης ή η ανάγκη συνεργασίας και συγχώνευσης με άλλους μπορεί να είναι επιτακτική. Οι ευθύνες σου στα εργασιακά είναι πολλές και πρέπει να τις διεκπεραιώσεις. Η αναζωπύρωση του πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι το Α και το Ω. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα γνωριμία σε βγάζει από το λήθαργο.

    Υδροχόος

    Η βελτίωση των καθημερινών σου υποθέσεων είναι προτεραιότητά σου με τη σημερινή νέα Σελήνη. Θα αναλάβεις επίσης τον έλεγχο του εργασιακού περιβάλλοντός σου, της καθημερινής ζωής και των θεμάτων υγείας σου. Μην δημιουργείς ψυχρότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου χωρίς να ξέρεις ούτε και εσύ η ίδια το λόγο. Εσύ που είσαι μόνη, γίνεσαι πιο επιλεκτική απέναντι στις νέες γνωριμίες σου.

    Ιχθείς

    Μετά τη σημερινή νέα Σελήνη θα θελήσεις να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο και καινούριο ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ανακινείς κάποιο δράμα. Μπορείς να στηρίξεις και να βοηθήσεις συναδέλφους χωρίς όμως να αμελείς δικές σου υποχρεώσεις. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον αγαπημένο σου που θα είναι δύσκολο να εκπληρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται και η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    EURO: Γκολ στην τηλεθέαση και στα Ημιτελικά

    Noema ή το Νόημα της Ζωής στα σοκάκια της Μυκόνου

    Η Γη της Ελιάς: Το πρώτο trailer της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA (video)



    ΣΧΟΛΙΑ