• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε κάτι καινούργιο, εάν αισθάνεστε ότι αυτό είναι το μονοπάτι που θέλετε να πάρετε ή εάν είστε ερωτοχτυπημένοι… Η εργασιακή σας μέρα θα εξελιχθεί πολύ θετικά και τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα περάσετε εξαιρετικά με δικά σας άτομα. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας!

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η δουλειά σας αναμένεται να εξελιχθεί ομαλά, όσο καταφέρετε να κρατήσετε τις δεικτικές σας παρατηρήσεις για τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε ότι και οι γύρω σας έχουν προσωπική ζωή και αντιμετωπίζουν προβλήματα που ενδεχομένως δεν τα γνωρίζετε. Το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Το να κάνετε βιαστικές κινήσεις κατά την διάρκεια της μέρας σε ζητήματα εργασίας ή σχέσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα σε βάθος χρόνου από αυτά που θα προσπαθήσετε να επιλύσετε. Πάρτε το χρόνο σας λοιπόν, αξιολογήστε εκ νέου τα μελλοντικά σας σχέδια και επικαιροποιήστε τα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Προσέξτε τα λεγόμενα σας, γιατί θα κάνετε πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα σας. Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας δημιουργικά ή επανεξετάζοντας τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια, λειαίνοντας το έδαφος και εξαλείφοντας πιθανά προβλήματα.

    ΛΕΩΝ

    Στον οικονομικό τομέα, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να σας ζητήσει κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο δανεικά. Χειριστείτε το ζήτημα με προσοχή… Η τύχη ωστόσο είναι με το μέρος σας, όταν πρόκειται για ζητήματα που έχουν σχέση με αθλητισμό, χόμπι ή με συναντήσεις μεταξύ φιλικών προσώπων.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Εάν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σας, σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσετε αυτό που προγραμματίσατε στην άκρη. Ίσως επίσης να χρειαστεί ένα φιλικό σας πρόσωπο την βοήθεια σας σε ζητήματα εργασίας. Και η πιθανή εμπλοκή σας μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα γνωριμία ερωτικού ενδιαφέροντος…

    ΖΥΓΟΣ

    Εμπιστευτείτε άτομα που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς σε συγκεκριμένα ζητήματα και ζητήστε την καθοδήγηση τους. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να δείτε από άλλη οπτική το πρόβλημα, ενδεχομένως και πιο σφαιρικά, που είναι και το ζητούμενο, και να βρείτε ενδεχομένως ευκολότερα λύσεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Παρά την αρνητική σας προδιάθεση, η δουλειά σας θα σας δώσει κάποιες χαρές. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με άτομο που θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για μια ασχολία ή ένα χόμπι σας. Το βράδυ θα είναι ιδανικό για μια χαλαρή βόλτα, για λίγο παιχνίδι στον υπολογιστή ή απλά για χαλάρωση με την συντροφιά ενός βιβλίου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ένας καυγάς που εκ πρώτης όψεως θα σας φαίνεται μικρός και ασήμαντος, μπορεί να εξελιχθεί ανεξέλεγκτα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας, όποιες και να είναι οι προκλήσεις που θα δεχτείτε. Από την άλλη, εάν είχατε ψυχρανθεί με κάποιο φιλικό πρόσωπο τελευταία, σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Εάν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με ότι σας έχει ανατεθεί, δεν είναι κακό να ζητήσετε την βοήθεια των άλλων μελών της ομάδας. Μέσα από τη κοινή δράση θα έρθει η επιτυχία αλλά και η αναγνώριση των ταλέντων και δυνατοτήτων σας, που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Μην υπεραναλύετε τα γεγονότα αλλά και τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σας σήμερα, γιατί δεν θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς αντιλαμβάνεστε μόνο μερικά ψήγματα από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Στρέψτε την προσοχή σας στο να μάθετε καινούργια πράγματα.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Τα νεύρα σας θα είναι πάνω από το κεφάλι σας, κάτι που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, παρόλο που θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν ή να κατευνάσουν τα νεύρα σας. Το απόγευμα, όταν πια θα έχετε αφήσει πίσω σας τα προβλήματα με την σύγχρονη τεχνολογία, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να ξαναχτίσετε τις γέφυρες που γκρεμίσατε το πρώτο μισό της μέρας.

    Πηγή: Αλίντα Κανάκη



    ΣΧΟΛΙΑ