• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

    Πηγή: unsplash.com


    Τι μαρτυρούν σήμερα τα άστρα; Πώς θα είναι αυτή η Παρασκευή για τα ζώδια;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Οι οικονομικές συνθήκες σας ευνοούν και ένα μεγάλο βάρος φαίνεται να φεύγει από πάνω σας. Τα δύσκολα έχουν παρέλθει και, με την πάροδο του χρόνου, τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Καλλιεργήστε κάποιο ταλέντο σας, όσο μπορείτε και επενδύστε σ’ αυτό, γιατί μπορεί να σας βγάλει από την τυχόν δύσκολη οικονομική θέση.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Στον συναισθηματικό τομέα θα δώσει έμφαση η μέρα! Οι έχοντες σχέση έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης. Οι ελεύθεροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν μια γνωριμία ερωτικής φύσης.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ίσως να μην αισθάνεστε καλά στο εργασιακό σας περιβάλλον, λόγω των αντικειμενικών συνθηκών που επικρατούν. Φροντίστε, όμως, να προσαρμοστείτε, γιατί μια ενδεχόμενη αλλαγή εργασιακής στέγης δεν είναι πολύ πιθανή αυτή τη στιγμή. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστά σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες! Πολλές εκκρεμότητες θα ξεκαθαρίσουν και σας βοηθούν να επιλύσετε οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν.

    ΛΕΩΝ

    Ημέρα να αναλογιστείτε προς τα πού πηγαίνετε και τι προσπαθείτε να επιτύχετε στην ζωή σας. Έχετε μήπως λοξοδρομήσει από τον δρόμο σας; Χαράξτε εκ νέου την πορεία σας, σε ρεαλιστικότερη βάση. Εάν εμπλακείτε σε λογομαχίες με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο σήμερα, θα πρέπει να υπολογίζετε σε σημαντικές απώλειες.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Αποβάλετε την μιζέρια και την λύπη από την ζωή σας και βρείτε την ισορροπία. Μοιράστε ισορροπημένα τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωσή σας. Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητά σας θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας. Εάν έχει σχέση με την φύση ή τα φυτά, ακόμη καλύτερα…

    ΖΥΓΟΣ

    Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελός σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. Τα άστρα θα φέρουν, όμως, εμπόδια και καθυστερήσεις και στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Έχετε την τάση να μηδενίζετε τις ατέλειες και τις ανισορροπίες και μπορείτε να πετύχετε πολλά προσπαθώντας να επαναφέρετε τα πράγματα σε τάξη. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σας για έρευνες όλων των ειδών, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία σας. Επιθυμίες δημιουργούνται ξαφνικά, αλλά πιθανότατα προέρχονται από ανησυχία και όχι από πραγματική ανάγκη. Η συναισθηματική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Θα ανεβάσετε ταχύτητα για να προλάβετε όλες σας τις υποχρεώσεις, υπάρχει όμως σοβαρός κίνδυνος λαθών και παραλήψεων που θα στοιχίσουν στην αξιοπιστία σας. Κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας για να αποκρυπτογραφήσετε τα συμβάντα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Όσο φορτωμένη και να είναι η μέρα σας, όσες δυσκολίες και αν έχετε να αντιμετωπίσετε, μην ξεχνάτε ποτέ να ευχαριστείτε για όσα καλά έχετε και να χαίρεστε την ζωή σας. Ο θυμός ωστόσο και η επικριτική σας διάθεση θα σας δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σας. Ακόμη και το χιούμορ σας μπορεί να παρεξηγηθεί.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η κοινή χρήση των ιδεών και οι συζητήσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικές. Οι γύρω σας ανταποκρίνονται και έχουν την τάση να κατανοούν τις προθέσεις πίσω από τις επικοινωνίες σας. Η διάθεσή σας μπορεί να έχει τα πάνω και τα κάτω της, όμως δεν χάνετε τη φόρμα και τον προγραμματισμό σας. Η σχέση με τον αγαπημένο σας μπορεί σε κάποια σημεία να σας δημιουργεί ανασφάλεια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αρχίσετε τη γκρίνια. Οι ελεύθεροι απόλαυσε το φλερτ, χωρίς ωστόσο να περιμένετε κάτι παραπάνω.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Χωρίς να το συνειδητοποιείτε, είστε σε αναζήτηση συντρόφου! Μην συμβιβάζεστε με τίποτε λιγότερο από τα όνειρά σας και μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι γύρω σας, επηρεάζοντας τις επιλογές σας. Καινούργιες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και αν δεν δειλιάσετε ή δεν κάνετε πίσω από έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητες σας, θα καταγράψετε σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον.

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσός ο Στέφανος Ντούσκος με μία μυθική κούρσα – Αυτό είναι για την Ελλάδα (videos)

    Σοκ στην οικονομία από πιθανό νέο lockdown σε Μύκονο, Ίο και Σαντορίνη

    Μπάιντεν: Να δοθούν 100 δολάρια σε κάθε Αμερικανό που εμβολιάζεται

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ