• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

    Κριός

    Αποφύγετε την υπερβολική σιγουριά και τον αέρα του νικητή που σας δίνει το πλανητικό σκηνικό και με συνέπεια και ρεαλισμό ασχοληθείτε με τα της δουλειάς σας.

    Ταύρος

    Μην παίρνετε παράλογα ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα το μετανιώσετε πικρά στο άμεσο μέλλον. Με υπομονή, επιμονή και χαμηλό προφίλ θα καταφέρετε να περάσετε τα σχέδια σας.

    Δίδυμοι

    Κινηθείτε συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, γιατί μπορεί να εκμηδενίσετε τις όποιες θετικές εξελίξεις με μια λανθασμένη κίνηση.

    Καρκίνος

    Τα υλικά σας αποκτήματα είναι στο επίκεντρο και ίσως σας απασχολήσουν σκέψεις για την αξιοποίηση περιουσιακών σας στοιχείων που θα μπορούσαν να σας φέρουν ένα επιπλέον εισόδημα.

    Λέων

    Πιο ισορροπημένο συναισθηματικά από εσάς, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε σήμερα. Η κοινωνικότητα και η πνευματώδης ομιλία, σας δίνουν την απαραίτητη γοητεία.

    Παρθένος

    Το κλίμα είναι λίγο πιο χαλαρό από ότι τις προηγούμενες μέρες. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

    Ζυγός

    Τείνετε χείρα φιλίας στους συναδέλφους, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές ή παρεξηγήσεις. Από κοινού μπορείτε να πετύχετε περισσότερα.

    Σκορπιός

    Οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο κατά την σημερινή μέρα. Με σοβαρά μελετημένες κινήσεις μπορείτε να ξεπεράσετε χρόνια προβλήματα.

    Τοξότης

    Συναισθηματικές εξάρσεις θα φέρει η μέρα! Καλό θα ήταν να μην αφήσετε την τάση σας για υπερβολή να βλάψει τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

    Αιγόκερως

    Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις και δρομολόγηση αλλαγών σε επαγγελματικά θέματα. Υπάρχουν παγίδες που δεν θα μπορέσετε να διακρίνεται εύκολα…

    Υδροχόος

    Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαλαρώστε με φιλικές παρέες. Δεν θα ήταν σοφό να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα.

    Ιχθείς

    Ξεμπλοκάρεστε συναισθηματικά και ανοίγετε την καρδιά σας. Η μέρα μπορεί να αποβεί μοιραία για επαγγελματικές συνεργασίες ή σχέσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους.



    ΣΧΟΛΙΑ