• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

    • NewsRoom
    ζώδια


    Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο; Πώς θα είναι η μέρα μας;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Σήμερα, το σύμπαν φαίνεται να παίζει με τα νεύρα ή με τις αντοχές σας! Μη βιαστείτε, όμως, να βγάλετε συμπεράσματά, γιατί δεν θα έχετε εξετάσει σε βάθος τα γεγονότα. Χρειάζεται ψυχραιμία! Αποφύγετε, επίσης, να δώσετε υποσχέσεις, γιατί πολλοί από τους υπολογισμούς σας θα είναι αβάσιμοι και ατεκμηρίωτοι, κάτι που θα συνειδητοποιήσετε αρκετά αργότερα.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η ευαισθησία, η φροντίδα και ο αλτρουισμός μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Το πρωί είναι ευνοϊκό για την αύξηση των εσόδων σας από την επιτυχία ενός σχεδίου. Σήμερα, είστε έτοιμοι να αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια και τη θετική διάθεση σε ένα νέο έργο ή μια καινούργια ερωτική ιστορία. Αλλά τα αστέρια σας συμβουλεύουν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις…

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Μη αναμενόμενα πρόσωπα μπορεί να συγκεντρώνονται γύρω σας σήμερα. Μπορείτε να τα συναντήσετε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, στο σπίτι ή στη δουλειά. Αυτή η μέρα είναι πολύ κοινωνική με όλη τη σημασία της λέξης! Όταν πρόκειται, όμως, για εταιρικές σχέσεις, δεν θα καταφέρετε να κάνετε βήμα πέρα από μια επιφανειακή ευγένεια ή από το να αποσπάσετε αόριστες υποσχέσεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Νωρίς το πρωί, οι άνθρωποι θα αποτελούν ένα μυστήριο ή ένα απόρθητο φρούριο για να σας. Το πρώτο μισό της μέρας χρειάζεται την προσοχή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο. Καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κινηθείτε βιαστικά. Προσοχή, ακόμη, στον χειρισμό μηχανημάτων, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

    ΛΕΩΝ

    Πρόκειται για μια γεμάτη μέρα: εργασιακά καθήκοντα, επαγγελματικά καθήκοντα, οικογενειακές μικροδουλειές, κλπ. Η υπερβολική δράση, ωστόσο, δεν ενθαρρύνεται για τη σημερινή μέρα. Εκείνο που θα μπορούσε να αποδειχθεί ενδιαφέρον, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο είναι η ανάλυση των μέχρι στιγμής επιτευγμάτων σας στους τομείς άμεσου ενδιαφέροντος.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση σήμερα, καθώς θα υπάρχει αναταραχή παντού γύρω σας. Θα ανακαλύψετε, ίσως, ότι το να κρυφτείτε σε απάνεμες γωνίες για να γλιτώσετε από την καταιγίδα θα έχει και αυτό το κόστος του… Η μέρα επιφυλάσσει υλικές ζημιές, επαγγελματικά λάθη και στρατηγικές αποτυχίες…

    ΖΥΓΟΣ

    Η επικοινωνιακή σας δεινότητα αυξάνεται σήμερα, ιδιαίτερα αν είστε Ζυγοί του Σεπτεμβρίου! Ωστόσο, έχετε μια προτίμηση στις επαφές που αφορούν σε επιχειρήσεις ή δουλειές, παραγκωνίζοντας τις προσωπικές σας ανάγκες. Αν χρειάζεστε επειγόντως έναν εταίρο ή ένα συνεργάτη για μια εμπορική πράξη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή και το στοιχήματα της ημέρας για να ψάξετε και να βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στα όνειρά σας, αλλά και τις προτάσεις των ανθρώπων γύρω σας. Μπορούν να σας δώσουν κάποιες πραγματικά έξυπνες και απόλυτα εφικτές ιδέες.  Περάσετε λίγο χρόνο με τους φίλους ή τα παιδιά σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτήσετε κάποια νέα, ασυνήθιστη γνώση. Μπορεί να σας βοηθήσουν να συνδυάσετε κάποια πρακτική σας δεξιότητα με στοιχεία μιας εφαρμοσμένης τέχνης.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ήρθε η ώρα για σας να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας στην εργασία! Θα είστε σε θέση έτσι να κάνετε τη δουλειά σας με πραγματική απόλαυση ή να εκτελέσετε τις ευθύνες που έχετε αναλάβει ευχάριστα και εύκολα. Η διατήρηση της ηρεμίας σας είναι μία από τις σοφότερες αποφάσεις για την ημέρα αυτή! Αλλά δεν θα πρέπει να χαλαρώσετε εντελώς.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα σε τάξη στο χώρο εργασίας σας. Απαλλαγείτε από τα περιττά αντικείμενα, παλιές σκέψεις και ξεπερασμένα σχέδια. Αφήστε το καινούργιο να βρει το χώρο του. Αν έχετε καλλιεργήσει κάποιες δεξιότητες, μπορείτε να προσπαθήσετε να τις χρησιμοποιήσετε στην πράξη.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Αν έχετε μια σημαντική συνάντηση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε καλά. Αποφύγετε βιασύνες, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Το
    βράδυ μπορεί να συμβεί κάποιο γεγονός που θα βελτιώσει το γάμο σας ή μια συνεργασία σας. Το πώς νιώθετε για κάποιο άτομο μπορεί να διαδραματίσει έναν πολύ πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση για μια πιθανή συνεργασία, από ότι ένας λογικός συλλογισμός.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Ο ανορθόδοξος τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης προβλημάτων θα είναι χρήσιμος σήμερα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αναστατώσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σήμερα, αλλά οι δυσκολίες που θα προκαλέσουν δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Η δική σας αυξημένη συναισθηματικότητα μπορεί να εμποδίζει την εργασία και την ισορροπία της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των προσπαθειών σας.



    ΣΧΟΛΙΑ