• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς θα πάει η Παρασκευή μας, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    ΚΡΙΟΣ

    Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας και μην ξανοίγεστε, ακόμα κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Τώρα μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα και είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσετε αποταμιεύσεις.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Έχετε μια στερεή βάση στα επαγγελματικά σας, αυτό μην σας φρενάρει όμως από το να ψάχνετε καινούργιες επιλογές. Πάρτε πρωτοβουλίες, διαφορετικά χάνετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Επιδιώξτε να βρεθείτε με φίλους που σας αγαπάνε και σας διασκεδάζουν. Κάντε ένα διάλειμμα από την δουλειά και τις υποχρεώσεις σήμερα σαν δώρο στον εαυτό σας.

    ΛΕΩΝ

    Μην γκρινιάζετε για τις ανούσιες λεπτομέρειες που δεν σας βγαίνουν, γιατί θα χαλάσετε άσκοπα τη μέρα σας. Όσοι είστε μόνοι, αφεθείτε στα χέρια της θεάς τύχης!!! Κάτι σημαντικό έρχεται στην προσωπική σας ζωή!

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Έχετε την τάση να είστε απόλυτοι, αναφορικά με τις επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας. Δεν έχετε σκοπό να αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας…

    ΖΥΓΟΣ

    Διαφωνίες με άτομα από τον επαγγελματικό χώρο εμποδίζουν τη δημιουργικότητά σας να πάρει σάρκα και οστά. Δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις…

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά και όλα σας τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Τα οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Ηρεμήστε λίγο για να νιώσετε καλύτερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο ταίρι σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιούργημα, νέα ιδέα, ή κάποια σχέση. Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρετε, οργανωθείτε για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξετε.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Το πλανητικό σκηνικό συνθέτει μια πάλη ανάμεσα στο καθήκον και στο συναίσθημα. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες

    ΙΧΘΕΙΣ

    Εξωτερικά ερεθίσματα (ίσως από άτομα της πατρικής σας οικογένειας σας) χαλούν την ατμόσφαιρα τον γάμο, τη σχέση ή τις συνεργασίες σας. Μην αφήνετε κανέναν να σας χειραγωγεί…

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (20 έως 26 Σεπτεμβρίου)

    Κομάντα και Δράκοι: Αποθέωση για τη νέα σειρά του MEGA – Έκλεψε την παράσταση ο ξεχωριστός Ντόντο

    Γιατί «λυπήθηκα» την Monica Bellucci…



    ΣΧΟΛΙΑ