• Media

    Κομάντα και Δράκοι: Αποθέωση για τη νέα σειρά του MEGA – Έκλεψε την παράσταση ο ξεχωριστός Ντόντο

    • Νίκη Καξερή
    Κομάντα και Δράκοι: Αποθέωση για τη νέα σειρά του MEGA - Έκλεψε την παράσταση ο ξεχωριστός Ντόντο


    Το Κομάντα και Δράκοι, μια πρωτότυπη σειρά για τα ελληνικά δεδομένα έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από την τηλεόραση του MEGA, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Πρόκειται για ένα νεανικό, μεταφυσικό δράμα με κωμικά στοιχεία που φέρει την ιδιοφυή γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και την επιτυχημένη σειρά Το Νησί πριν από 10 χρόνια.

    Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, ιστορίες του υπαρκτού κόσμου πλέκονται δημιουργικά με γεγονότα που διαδραματίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν, θυμίζοντας κάτι από Stranger Things και Dark.

    Αν κρίνουμε από τα σχόλια που άφησαν οι τηλεθεατές στο Twitter, το Κομάντα και Δράκοι ενθουσίασε το κοινό, ενώ εκείνος που έκλεψε την παράσταση είναι ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης που υποδύεται τον Ντόντο. Ο Ντόντο διαθέτει ένα σπάνιο χάρισμα το οποίο εκμεταλλεύονται οι συγγενείς του, η συμμορία των Δράκων, για να πραγματοποιούν τα εγκληματικά τους σχέδια.

    Παρά το γεγονός ότι ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης δεν έχει σπουδάσει υποκριτική, κατάφερε να ξεδιπλώσει το φυσικό του ταλέντο από το πρώτο επεισόδιο της σειράς. O 26χρονος νεαρός, ο οποίος είναι ΑμεΑ, κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

    Το μεταφυσικό στοιχείο, ένα είδος για το οποίο διψά το ελληνικό κοινό, καθώς είναι σπάνιο και σχεδόν ανύπαρκτο στην ελληνική τηλεόραση, σε συνδυασμό με τη σκηνοθεσία και τη μοναδική ερμηνεία των ηθοποιών έρχεται να προστεθεί στην καλή μυθοπλασία των τελευταίων ετών.

    Ένα μεταφυσικό ταξίδι, που υπόσχεται να μας γυρίσει στα παιδικά μας χρόνια, μόλις ξεκίνησε στο MEGA

    Στην κορυφή της τηλεθέασης το Κομάντα και Δράκοι

    Η σειρά Κομάντα και Δράκοι επικράτησε του ανταγωνισμού, στη ζώνη μετάδοσής της, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου σημείωσε ποσοστό 21,3%, όσο και στο σύνολο του κοινού όπου κατέγραψε 19,8%, με την κάλυψη να αγγίζει τους 2.129.698 τηλεθεατές. Εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε και σε επιμέρους γυναικεία κοινά με ποσοστό 32,4%.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά με τον ανταγωνισμό, στη ζώνη μετάδοσης της σειράς, έφτασε τις 6,3 ποσοστιαίες μονάδες στο κοινό 18-54 και 5,7 στο σύνολο του κοινού.

    Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης, Νικόλας Χανακούλας κ.α.

    Και οι μικροί πρωταγωνιστές «Κομάντα»: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος.

    Guest Star, ο Στέλιος Μάινας.

    Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυρθακή στις 22:30 στο MEGA.

    Δείτε tweets:

    Διαβάστε επίσης:

    MEGA: Οι πέντε νέες πολλά υποσχόμενες σειρές που έρχονται το φθινόπωρο

    Από το GNTM στις Άγριες Μέλισσες (video)

    Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε πρόταση να παίξει στο The Crown (video)



    ΣΧΟΛΙΑ