• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς ολοκληρώνεται αυτή η εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία απαραίτητες ενέργειες σήμερα.

    Κριός

    Μια διαδικασία ολοκληρώνεται σήμερα, καθώς και μια πιθανή επίτευξη ενός στόχου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, καλό θα ήταν να εστιάσετε σε κάτι δημιουργικό.

    Ταύρος

    Εμπνεύσεις έρχονται μέσα από ομάδες ανθρώπων σήμερα. Η εξέλιξη είναι παρούσα, εάν αφιερωθείτε σε έναν σκοπό με σταθερότητα.

    Δίδυμοι

    Η σταθερότητά και η δύναμη σας προβάλλονται ακόμη και από το παρουσιαστικό σας σήμερα. Με ωριμότητα, σκεφτείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παραγωγικά.

    Καρκίνος

    Νέοι ορίζοντες και νέες δυνατότητες έρχονται πολύ σύντομα. Με ασφάλεια και ωριμότητα αφήστε χώρο να γεννηθούν νέες ιδέες και να αναπτυχθούν.

    Λέων

    Καινούργιες αρχές και νέες δραστηριότητες ξεκινούν αυτή την στιγμή και είναι η καταλληλότερη ώρα να δείξετε τις επιδεξιότητές σας.

    Παρθένος

    Σήμερα, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Χρειάζεται ιδιαίτερη ευελιξία εάν θέλετε να κρατήσετε ισορροπίες. Άλλοι άνθρωποι πιθανά έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας.

    Ζυγός

    Η ανάγκη να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία στην εργασία σας και γενικότερα στην καθημερινότητά σας, θα είναι έντονη σήμερα. Σκεφτείτε τις επιλογές που έχετε, αλλά δράστε από αύριο και μετά.

    Σκορπιός

    Η αποφασιστικότητά σας να δράσετε με τρόπο που θα φέρει νέα δημιουργικά ενδεχόμενα δεν είναι απλώς μια ανάγκη σας σήμερα. Ξέρετε πολύ καλά πού χρειάζεται να εστιάσετε και έχετε την δυναμική να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

    Τοξότης

    Οι αντιπαραθέσεις δεν είναι της παρούσης. Προσπαθήστε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για εσάς, αλλά και για τους γύρω σας σήμερα.

    Αιγόκερως

    Η απώλεια ελέγχου είναι εύκολη υπόθεση σήμερα εάν αφεθείτε στην ροή. Προσοχή στην επικοινωνία κάθε είδους.

    Υδροχόος

    Η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια σήμερα παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις για εσάς. Εστιάστε σε ό,τι μπορεί να σας φέρει ικανοποίηση στους τομείς που νιώθετε την ανάγκη.

    Ιχθύες

    Καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικής φύσεως πράγματα. Η πρακτικότητα θα είναι δύσκολη υπόθεση σήμερα, αλλά οι εμπνεύσεις σας θα είναι πολύ δυνατές.

    Διαβάστε ακόμη:

    Mega Πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά

    Άγριες Μέλισσες: Ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 21-23/12

    Γεύση που ξετρελαίνει: Χοιρινό μπούτι με μέλι, μουστάρδα, πορτοκάλι και μελωμένες πατάτες

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ