• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

    Ο ζωδιακός κύκλος - Ζώδια

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Πώς θα είναι η Κυριακή; Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πετρίδη;

    Κριός

    Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει ένα κάπως απρόβλεπτο ζήτημα στο πρώτο μισό της ημέρας, κυρίως επειδή ανατρέπει τη ρουτίνα. Μπορεί να υπάρξουν κάποια απροσδόκητα γεγονότα στις σχέσεις σου, την κοινωνική σου ζωή ή κάποιο ζήτημα με τα χρήματα και τα επαγγελματικά ζητήματα τα οποία μπορεί να σε απογοητεύσουν προσωρινά και να επηρεάσουν αρνητικά τα χρονοδιαγράμματα σου.

    Ξαφνικές έλξεις για ανθρώπους, υλικά πράγματα ή εμπειρίες μπορεί να εμφανιστούν και να σε ευχαριστήσουν ή να σε ενοχλήσουν ανάλογα με την οπτική σου. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι ενοχλητική αν αγνοήσεις την ανάγκη σου να κάνεις αλλαγές.

    Ταύρος

    Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι προβληματικό για τις αλληλεπιδράσεις και τις συνδέσεις σου. Ο Ουρανός είναι μακροπρόθεσμα καλεσμένος του ζωδίου σου και ανακαλύπτεις μερικές φορές απότομα, την ανεξάρτητη σου πλευρά.

    Ωστόσο η Αφροδίτη ο κυβερνήτης σου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια ζεστή περιοχή του χάρτη σου και έχεις μια ισχυρότερη επιθυμία και αγάπη για άνετες και οικείες καταστάσεις αυτές , τις μέρες, ιδιαίτερα στον έρωτα.

    Σήμερα μπορεί να βιώσεις μια σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας για παρέα και ταυτόχρονα της ανεξαρτησίας.

    Δίδυμοι

    Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σε ισχύ το πρώτο μισό της ημέρας, θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και τις μεταφορές μπορεί να στραβώσουν. Μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις ή να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και οι αλλαγές στο πρόγραμμα μπορεί να σε βγάλουν ελαφρώς εκτός πορείας.

    Με την Αφροδίτη στον ηλιακό 3 ο οίκο σου αυτές τις μέρες απολαμβάνεις να συνομιλείς και να συνδέεσαι περισσότερο απ’ ότι συνήθως, αλλά σήμερα δεν είσαι σίγουρη πόσο κοντά θέλεις να πλησιάσεις ή μπορεί να νιώσεις αποκομμένη και παρεξηγημένη.

    Καθώς η μέρα προχωρά, η Σελήνη μετακινείτε τον ηλιακό 8 ο οίκο σου και υπάρχει καλή ενέργεια για ενδοσκόπηση ή εστίαση της προσοχής σου σε κάτι ιδιαίτερο.

    Καρκίνος

    Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να σε ρίξει λίγο εκτός κέντρου από ένα θέμα χρημάτων ή ιδιοκτησίας το πρώτο μισό της ημέρας, ή μπορεί να νιώσεις ότι αποσύρεσαι από τη ζώνη άνεσης σου από απροσδόκητα γεγονότα.

    Είναι προσωρινό και μπορεί να οδηγήσει σε καλά πράγματα, αλλά μπορεί επίσης και να το νιώσεις λίγο ενοχλητικό.

    Αντίθετα, αυτή η επιρροή μπορεί να προκαλέσει μια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στο να θέλεις να παίξεις με ασφάλεια και να πειραματιστείς με κάτι νέο. Οι διακοπές ή οι αλλαγές του χρονοδιαγράμματος μπορεί να είναι τώρα ισχυρές, αλλά μάλλον δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

    Λέων

    Το πρώτο μισό της ημέρας απαιτεί ευελιξία και έντονη αίσθηση του εαυτού. Μια όψη Αφροδίτης – Ουρανού στο παιχνίδι μπορεί να αφήσει κάποια πράγματα στον αέρα.

    Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με άλλους ή να πρέπει να αντιμετωπίσεις αναξιόπιστα ή μη διαθέσιμα άτομα και τα προγράμματα να είναι εκτός λειτουργίας. Εναλλακτικά, αντιμετωπίζεις αυτή την πτυχή ως μια εσωτερική σύγκρουση και μπορεί να αισθανθείς ανάμεσα στο να θέλεις να είσαι κοντά με κάποιον και από την άλλη να λαχταράς την ανεξαρτησία σου.

    Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθείς, με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου.

    Παρθένος

    Μπορεί να λαχταράς μια αλλαγή ρυθμού ή κάποια άλλη μορφή συναισθηματικής ανανέωσης σήμερα. Η ανησυχία είναι πιθανή ιδιαίτερα με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που ταρακουνά τα πράγματα στο πρώτο μισό της ημέρας.

    Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ιδιωτικό, υποσυνείδητο τομέα σου, ενθαρρύνοντας μια εσωτερική εστίαση, ενώ ο Ουρανός σε ωθεί να μάθεις νέα πράγματα, να μοιραστείς τις ιδέες σου και να αναζητήσεις διαφορετικές απολαύσεις.

    Αυτή η σύγκρουση μπορεί να εκδηλωθεί σε εσωτερικό επίπεδο ή εξωτερικά γεγονότα που μπορεί να την προκαλέσουν.

    Ζυγός

    Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ταρακουνά τα πράγματα το πρώτο μισό της ημέρας, επιβάλλοντας αλλαγές για τις οποίες μπορεί να μην έχεις προετοιμαστεί. Το να ακολουθείς μια ρουτίνα, οδηγίες ή ένα πρόγραμμα μπορεί να είναι δύσκολο.

    Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μπορούν να προκαλούν σύγχυση με εκπληκτικά συναισθήματα να αναδύονται. Εάν κάποια ραντεβού ακυρωθούν ή αλλάξουν τα σχέδια σου, αντιμετώπισε τον ελεύθερο χρόνο ως ένα δώρο στον εαυτό σου.

    Καθώς η μέρα προχωρά η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 4 ο οίκο σου και είσαι πιο συγκεντρωμένη απ’ ότι συνήθως στην προσωπική σου ζωή, την οικογένεια και το σπίτι.

    Σκορπιός

    Η Αφροδίτη σχηματίζει γωνία με τον ασταθή Ουρανό, επηρεάζοντας το πρώτο μισό της ημέρας. Ανάλογα με το αν αυτή η πτυχή εμφανίζεται εσωτερικά ή εξωτερικά μπορεί να υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα ή ένταση με άλλους.

    Στο επίκεντρο αυτού, μπορεί να χρειαστείς μια αλλαγή ρυθμού και όσο πιο γρήγορα εντοπίσεις αυτή την ανάγκη, τόσο το καλύτερο.

    Μπορεί οι γύρω να μη συμφωνούν με την κατεύθυνση στην οποία βαδίζεις, αλλά ίσως χρειάζεσαι λίγο χώρο για να σκεφτείς καλύτερα. Αργότερα η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα της επικοινωνίας σου και μπορεί να υπάρξει μια χρήσιμη εστίαση στη σύνδεση, την επικοινωνία και τη μάθηση.

    Τοξότης

    Η Αφροδίτη προκαλεί σήμερα το απρόβλεπτο, επαναστατημένο Ουρανό, καθιστώντας δύσκολο να κρατήσει κανείς τα πάντα σε ευθεία γραμμή. Αν και είναι λίγο αποσταθεροποιητικό μπορεί να είναι μια καλή διέλευση για την αποκάλυψη νέων μεθόδων.

    Στο επίκεντρο αυτής της επιρροής βρίσκεται η ανάγκη να προσεγγίσεις τους ανθρώπους και τις απολαύσεις με διαφορετικό τρόπο ή να αλλάξεις τις ρουτίνες σου για να διασκεδάσεις νέα συναισθήματα.

    Ωστόσο μπορεί να εμφανιστεί με απροσδόκητους τρόπους, ιδιαίτερα εάν δεν έχεις επαφή με αυτή την ανάγκη. Μέσα από αναστατωμένα χρονοδιαγράμματα μπορείς να βρεις μια νέα προσέγγιση που μπορεί να σε βγάλει από μια αποτυχία ή μια ανόητη συνήθεια.

    Αιγόκερως

    Το πρώτο μισό της ημέρας επηρεάζεται από το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του απρόβλεπτου Ουρανού. Μπορεί να λαχταράς περισσότερο βάθος σε μια σχέση, αλλά από την άλλη ανησυχείς για την πιθανότητα να χρειαστεί να ακολουθήσεις τα προγράμματα και την ατζέντα των άλλων.

    Μπορεί να υπάρχουν αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς παλεύεις με την επιθυμία για εναρμόνιση και την ταυτόχρονη ανάγκη για ανεξαρτησία. Το να νιώθεις πιο αποστασιοποιημένη από μια κατάσταση μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις ένα διάλλειμα ή μια αλλαγή.

    Η Σελήνη αργότερα κατευθύνεται στο ζώδιο σου και η διάθεση σου ανεβαίνει.

    Υδροχόος

    Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξει κάποια αστάθεια, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσεις. Απολαμβάνεις την αλλαγή, τη βελτίωση και την πρόοδο όταν είναι προς το καλύτερο, αλλά ως σταθερό ζώδιο χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς.

    Ως εκ τούτου είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις την ανάγκη να ανακινήσεις τη ρουτίνα και να κάνεις τις αλλαγές μόνη σου.

    Νιώθεις πως δεν μπορείς να βασιστείς ή να στηριχτείς σε κάποιον τώρα, αλλά αυτή η αποστασιοποίηση στις σχέσεις μπορεί να είναι υγιής σε στιγμές όπως αυτή.

    Ιχθύες

    Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να ανατρέψει το πρόγραμμά σου στο πρώτο μισό της ημέρας. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα των ευθυνών και των κανόνων, κι ενώ νομίζεις πως τα έχεις όλα υπό έλεγχο, αυτή η διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει ένταση ή εκπλήξεις.

    Αναζήτησε τις ενδιαφέρουσες παρακάμψεις που προκύπτουν από απροσδόκητα γεγονότα σήμερα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε φανταστικές νέες ιδέες. Επιδίωξε να είσαι όσο πιο ευέλικτη μπορείς.

    Ωστόσο με τη μετακίνηση της Σελήνης αργότερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου, είσαι έτοιμη να πειραματιστείς και να ψυχαγωγηθείς με νέες μεθόδους ή ιδέες. Αυτή Σελήνη αναδεικνύει την ανάγκη να ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Φαίη Σκορδά: Σκέφτηκα να πάω στη βραδινή ζώνη

    Μαύρο Ρόδο: Θα καταφέρει να νικήσει η αληθινή αγάπη;

    Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Γιατί έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ