• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια σήμερα Κυριακή

    Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

    Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/2/2020):

    ΚΡΙΟΣ

    Μοιραία, οδηγείστε σε περιπέτειες, που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και κρύβουν έντονο ερωτισμό. Πολλοί θα πέσετε «θύματα»του υπερβολικού συναισθηματισμού. Ίσως η ατμόσφαιρα στην δουλειά, να μην είναι η καλύτερη. Αντίθετα μάλιστα, τα νεύρα σας θα είναι κάπως τεντωμένα. Στα οικονομικά υπάρχει έντονη κινητικότητα, αλλά και τάση για σπατάλη.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Προσπαθείτε να αποκωδικοποιήσετε κάποιες ειδοποιήσεις ή διαισθήσεις και πολλές φορές διαπιστώνετε, πως αυτά που νοιώθετε, κρύβουν μεγάλες αλήθειες. Λένε πως ο Κρόνος σε αντίθεση, είναι σαν να έχεις ένα βουνό πάνω σου κι απέναντι. Στην περίπτωση σας, το «βουνό»υπάρχει στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες. Κούραση κι ευθύνη το “μότο”της εποχής.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η μεγάλη ευαισθησία που σας διακατέχει αυτόν τον καιρό, σας φέρνει στο σημείο να λειτουργήσετε παρορμητικά διεκδικώντας συναίσθημα, κάτι που είναι έξω από τη φύση σας. Η διάθεση σας είναι «ανεβασμένη», κάποια όμως άτομα που σας εμποδίζουν το κέφι για δουλειά. Απαξιώστε τους. Οικονομικά, προσοχή σε υπόθεση μαύρου χρήματος, ή κρυφής πληρωμής άλλων.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Είστε σε θέση να κάνετε σχέδια από κοινού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς να αποκλείεται κάποιο ταξίδι. Οι ελεύθεροι, μπορούν να έχουν ευχάριστες γνωριμίες. Είστε κάπου στη μέση, σε ότι αφορά την εξέλιξη σας στον επαγγελματικό τομέα. Δηλαδή, τα πράγματα είναι έτσι κι έτσι. Στην τσέπη σας, ενισχύεται μια σκέψη για οικονομία.

    ΛΕΩΝ

    Θα κινηθούν με θυμό πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσάς. Ωστόσο, δεν το αντιλαμβάνεστε άμεσα, οπότε θυμώνετε κι εσείς με την σειρά σας. Περίοδος με πολλές κατακτήσεις. Σε επαφή με νέους ανθρώπους θα βρεθείτε αυτό το διάστημα και θα ασχοληθείτε με κάτι που έχει κάτι από οικογένεια ή εργασία στο σπίτι. Οικονομικά υπάρχει ένα «πήγαινε-έλα».

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Καλείστε να γίνετε περισσότερο υπεύθυνοι στα ερωτικά σας και να μην αποπαίρνετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ούτε να φέρεστε εγωιστικά. Αλλιώς καραδοκεί με οριστική ρήξη. Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, δεν έχουν σταθερό χαρακτήρα κι αυτό για εσάς είναι πρόβλημα. Οι περισσότερο ευνοημένοι, είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Οικονομικές απώλειες ή έξοδα.

    ΖΥΓΟΣ

    Εκεί που πάτε να κάνετε ένα βήμα εμπρός, εκεί νοιώθετε τα «φρένα»να σας κρατάνε λίγο πίσω. Οι εξελίξεις, μπορεί να μην φαίνονται τόσο έντονες ακόμη, αλλά θα διατηρήσουν μια σοβαρότητα. Η επαγγελματική σας «μοίρα», φαίνεται πως σας ευλογεί. Εσείς απλά εκμεταλλευτείτε την, με κάθε τρόπο. Οικονομικά, έχετε εύνοια, αλλά και τσιγκουνιά.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Μια έντονη αίσθηση ζήλιας και κτητικότητας, είναι εμφανής αυτές τις μέρες. Να θυμάστε, πως με τον Ουρανό στα ερωτικά σας, μόνο η φιλελεύθερη συμπεριφορά, μπορεί να «ευδοκιμήσει». Ότι κρύβει υγρό στοιχείο σε εργασία, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες για επιτυχία. Σε διαφορετικό προϊόν, να είστε επιφυλακτικοί. Οικονομικά, εντάσεις για ζημιές.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Κρυφές ιστορίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Πάντα να θυμάστε όμως, πως έχετε έναν εχθρό που σας πολεμάει κρυφά. Ικανοποιήσεις και ερωτικές συναντήσεις. Με πείσμα κινείστε για να βελτιώσετε και να καταφέρετε τους στόχους σας. Η επιβράβευση των κόπων σας, θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Οικονομικά, αναγεννησιακές καταστάσεις.

    ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

    Έντονα συγκινησιακός καιρός για εσάς, αφού τα πάντα κρύβουν στοιχεία ρομαντισμού. Ημέρες με ερωτικές συναντήσεις και διαθέσεις. Προσοχή σε «σκοτεινές»ιστορίες. Πιθανή απογοήτευση. Στην δουλειά δίνετε την δυναμική σας, με καλές απολαβές. Η ένταση και ο θυμός είναι μέρος της εγρήγορσης, άρα δεν υπάρχει ανησυχία. Οικονομικά, πολύ ζόρι, αλλά σίγουρο κέρδος.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Ευγένεια και γλυκύτητα «υιοθετείτε»αυτές τις μέρες. Μιλάτε όμορφα, γιατί θέλετε να σας μιλούν έτσι. Ένα «κύμα»ρομαντισμού, διαφοροποιεί τον «ασύμβατο»χαρακτήρα σας. Θα εστιάσετε ιδιαίτερα στην δουλειά αυτές τις μέρες και η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα ζεστή έως οικογενειακή. Οικονομικά, αποφύγετε να μιλάτε σε τρίτους για τα σχέδια σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Χτυπάει «κόκκινο»η περίοδος αυτή στα ερωτικά σας ζητήματα πολλοί θα ερωτευτείτε ξανά το ίδιο πρόσωπο, ενώ οι ελεύθεροι, θα βρείτε κάποιον να σας ταιριάζει. Μερικά γεγονότα μέσα στην δουλειά, φαίνεται να σας ευαισθητοποιούν πολύ περισσότερο, από ότι είσαστε. Προσοχή στο πορτοφόλι σας και στις απώλειες.



    ΣΧΟΛΙΑ