• sports

    Τσιτσιπάς και Μπαντόσα θα παίξουν ως ζευγάρι σε αγώνα επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι

    • NewsRoom
    Πάουλα Μπαντόσα - Στέφανος Τσιτσιπάς

    Πάουλα Μπαντόσα – Στέφανος Τσιτσιπάς


    Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα σε έναν αγώνα τένις ως… ζευγάρι

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα θα συμμετάσχουν στο τουρνουά επίδειξης το «World Tennis League» το οποίο θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24/12/2023 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    Ο Έλληνας και η Ισπανίδα τενίστρια είναι στην ίδια ομάδα και θα αγωνιστούν και ως ζευγάρι. Μαζί τους είναι η κολλητή της Μπαντόσα και Νο2 κόσμου η Αρίνα Σαμπαλένκα αλλά και ο μικρός Φέντερερ και γόης του τένις, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

    Η ομάδα τους ονομάζεται: «Χαρταετοί». Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν επίσης η Ίγκα Σβιόντεκ, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Τέιλορ Φριτζ, η Έλενα Ριμπάκινα, ο Κάσπερ Ρουντ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ και άλλοι.

    Συνολικά έχουμε 4 ομάδες των 4 παικτών. Σε κάθε αγώνα θα έχουμε μάχες στα μονά (άνδρες εναντίον ανδρών και γυναίκες ενταντίον γυναικών) και εν συνεχεία μικτό διπλό (άνδρας-γυναίκα vs άνδρας-γυναίκα).

    Τόσο ο Στέφανος όσο και η Πάουλα έχουν ξεκινήσει αποθεραπεία και είναι σίγουρο ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα!

    Διαβάστε επίσης:

    Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά για το μπούλινγκ: «Με μάζευαν, έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα»

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου

    Η επιστροφή του Καλημέρη στο OPEN και τι λέει ο Παναγιωτόπουλος, το ραντεβού των Χατζηνικολάου-Φιλιππόπουλου με τον Μπρατάκο και τι ζητάει ο Ζούλας



    ΣΧΟΛΙΑ