• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι προβλέπουν τα ζώδια σήμερα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία σας. Συνιστούνται τα ψώνια ή οι αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Όσοι μεταξύ σας είστε αδέσμευτοι, να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος!

    ΤΑΥΡΟΣ

    Αποφύγετε σήμερα την έντονη κοινωνική ζωή, γιατί πιθανώς να υπάρξουν προβλήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές ή κοινωνικές σας σχέσεις. Κατευθύνετε όλη την ενέργεια σας στο να επιλύσετε αυτά τα προβλήματα και μην αμφιβάλετε ούτε για ένα λεπτό ότι θα υπάρξει θετική έκβαση.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Το βράδυ σας καλό είναι να το περάσετε με άτομα που νοιάζονται για σας και είναι έτοιμοι να σας παράσχουν τη βοήθειά τους. Ιδανική για τη μέρα είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα στη φύση ή μια συζήτηση με έναν στενό φίλο, συνοδεία ποτού! Οι ελεύθεροι, υπάρχει ο κίνδυνος, το άτομο που σας ενδιαφέρει να μην είναι το άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι, ή θα μπορούσε να είναι ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση ή παντρεμένο.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Οι Καρκίνοι δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε από τις προσωρινές αποτυχίες σας. Η μέρα που ξημερώνει είναι πιθανό να είναι κάπως αμφιλεγόμενη… Πολλά από αυτά που συμβαίνουν θα κρύβουν παρασκήνιο. Κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα ενδέχεται να συμπεριφερθούν με τρόπους, που δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε.

    ΛΕΩΝ

    Είναι μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα, κατά την οποία θα περιβάλλεστε από πλήθος φίλων και γνωστών, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθείτε κάποια καταπληκτικά μέρη. Μεταξύ αυτών είναι πιθανό να βρείτε κάποιους ομοϊδεάτες, νέους υποστηρικτές των ιδεών σας ή παθιασμένους οπαδούς σας. Αποφύγετε ωστόσο να ενθουσιαστείτε και να καβαλήσετε καλάμι, καθώς επίσης και τις επικίνδυνες δραστηριότητες.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Οι περισσότεροι μεταξύ σας θα αποζητήσουν την ξεκούραση και την ηρεμία σήμερα! Εάν είστε σε θέση να απολαύσετε κάτι τέτοιο και δεν έχετε αμετάκλητες υποχρεώσεις, αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο ή να ασχοληθείτε αποκλειστικά με αυτά που πραγματικά απολαμβάνετε και σας ηρεμούν. Για όσους από σας δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα σας, συνιστάται να ελαφρύνετε λίγο το πρόγραμμά σας…

    ΖΥΓΟΣ

    Η μέρα σας μπορεί να αποδειχτεί μια πραγματική όαση στη μέση μιας άγονης γης. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να αρχίσουν να συμβαίνουν θαύματα σήμερα. Τα πιθανά σενάρια είναι να ξεκινήσετε μια καινούργια και εξαιρετικά αρμονική ρομαντική σχέση, όσοι είστε αδέσμευτοι, να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας που είστε σε διάσταση, να αυξήσετε το εισόδημα ή να επιλύσετε χρόνια προβλήματα και διαφωνίες με τον σύζυγό σας.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεστε με σκέψεις για ανύπαρκτα ή ανούσια προβλήματα. Είναι σημαντικό να επιτρέψετε στο σώμα σας που εξαντλείται από τη σκληρή δουλειά της εβδομάδας να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Το ιδανικότερο σενάριο είναι να ξεκουραστείτε, ενώ περιβάλλεστε από στενούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που σας γεμίζουν θετική ενέργεια.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Πολλοί του ζωδίου σας θα αισθάνονται ότι ελκύονται από τον κίνδυνο σήμερα. Ίσως να διαθέτετε το γενναίο πνεύμα και το κουράγιο που απαιτείται, αλλά προσέξτε μην καταλήξετε στο τμήμα… Σε γενικές γραμμές, η Κυριακή υπόσχεται να σας προσφέρει γαλήνη και διασκέδαση. Επισκεφθείτε ή βρεθείτε με παλιούς φίλους, ελάτε σε επαφή με έναν από τους συγγενείς σας ή να παρακολουθήσετε μια πολιτιστική εκδήλωση.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Μπορείτε να βιώστε την αίσθηση της αρμονίας σήμερα, τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους γύρω σας. Αυτό όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο όταν αποβάλλετε την απαισιοδοξία σας. Μην είστε εσωστρεφείς και σταματήστε να ψάχνετε για ελαττώματα στους γύρω σας. Σταματήστε να κλαίγεστε για τις ατυχίες και τα βάσανα σας και εστιάστε στα όσα θετικά σας συμβαίνουν.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να προσπαθήσει σήμερα να σας παραπλανήσει σκόπιμα και να σας οδηγήσει σε ένα «λαβύρινθο», από τον οποίο δεν θα είναι δυνατό να βγείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καθώς θα έρθει το βράδυ, όλα τα προβλήματα της ημέρας θα εξαλειφθούν. Όλα όσα έφεραν τόση σύγχυση κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν ξαφνικά εξαιρετικά σαφή.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Θα ήταν καλό να αφιερώσετε κάποιο χρονικό διάστημα για τον εσωτερικό σας κόσμο και την ισορροπία σας, με το να επισκεφθείτε ενδεχομένως ένα ιερό μέρος, να διαβάστε θρησκευτικά κείμενα ή να κάνετε μια καλή πράξη, βοηθώντας κάποιον που έχει ανάγκη. Η μέρα δεν προσφέρεται για τολμηρά συναισθηματικά ανοίγματα με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

    Πηγή: alindakanaki.gr



    ΣΧΟΛΙΑ