• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα άστρα; Πώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Μην γίνεστε πεισματάρηδες, αν κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά, παρέα με το ταίρι σας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Κάποιο άτομο της οικογενείας έχει ανάγκη από την προσοχή και την στήριξή σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα πλάνα της μέρας…

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η ατμόσφαιρα είναι λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά δεν αναμένεται να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. Κάντε προσεκτικές κινήσεις για να μην πυροδοτήσετε ανεπιθύμητες εξελίξεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Από αισθηματικής πλευράς, τα πράγματα είναι καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η αισιοδοξία σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

    ΛΕΩΝ

    Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις δυσκολεύουν αρκετά από σήμερα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

    ΖΥΓΟΣ

    Ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστεί σήμερα την βοήθεια ή την συμπαράσταση σας. Μην το απογοητεύσετε! Στην ανάγκη, ανατρέψτε το πρόγραμμά σας.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Αν παρασυρθείτε σε προστριβές και εντάσεις θα το μετανιώσετε, διότι η κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα είναι μελλοντικά εις βάρος σας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Τρυφερά ερωτικά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και μια ενδεχόμενη επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να επιτύχετε μια κληρονομιά ή μια χρηματοδότηση.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που έχουν στόχους. Μερικοί μπορεί να ευνοηθείτε με έκτακτες εισροές χρημάτων!

    ΙΧΘΕΙΣ

    Μην κριτικάρετε, και μάλιστα με κακεντρέχεια, γιατί σύντομα μπορεί να έρθει και η δική σας σειρά… Δείτε την κατάσταση και απ’ το πρίσμα λογικής του άλλου.



    ΣΧΟΛΙΑ