• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

    Ζώδια


    Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες θέλουν σταθερότητα και χάρη.

    Πώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Τι λένε τα άστρα;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Κριός

    Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία σας δίνουν μια αίσθηση πληρότητας, αρκεί να μην σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές.

    Ταύρος

    Είναι καλή ημέρα η σημερινή για να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε, ακόμη και εάν υπάρξει κάποιο κόστος.

    Δίδυμοι

    Σήμερα μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη με περισσότερο αντικειμενικό τρόπο. Εστιάστε σε ό,τι μπορεί να αυξήσει το αίσθημα ασφάλειας.

    Καρκίνος

    Σχέσεις ή συνεργασίες σήμερα μπορούν να περάσουν σε ένα επόμενο στάδιο, αρκεί να εστιάσετε προς αυτή την κατεύθυνση.

    Λέων

    Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σας. Δώστε χώρο και χρόνο σε ό,τι μπορεί να σας γεμίζει και να νιώθετε πληρότητα.

    Παρθένος

    Εναλλαγές έχει η σημερινή ημέρα και εσείς φαίνεται να προσπαθείτε να εξισορροπήσετε τα πράγματα με επιτυχία. Σταθείτε σε αντικειμενικές βάσεις.

    Ζυγός

    Σήμερα αφήστε να φανεί η γενναιοδωρία σας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στήριξης και συμπόνιας. Είναι σημαντικό και για εσάς.

    Σκορπιός

    Η ικανοποίηση σήμερα έρχεται μέσα από την αποδοχή. Δώστε χρόνο και χώρο στον συνομιλητή σας.

    Τοξότης

    Αλλαγές φέρνει η σημερινή ημέρα, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν ένα εγχείρημα που ασχολείστε ή γενικότερα κάτι που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

    Αιγόκερως

    Μια κατάσταση που πιθανά σας έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό, αυτή την στιγμή μπορεί να εξελιχθεί θετικά και να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

    Υδροχόος

    Προσωπικά θέματα σας απασχολούν σήμερα. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής και νικήτρια/ής θα είναι έντονα κινητοποιημένη ωστόσο η νίκη είναι με το μέρος σας.

    Ιχθύες

    Η επικοινωνία σήμερα είναι καλή, αρκεί να εστιάσετε σε αντικειμενικά βήματα τα οποία μπορείτε να κάνετε, είτε μόνη/ος, είτε σε συνεργασία.

    Πηγή: portraits.gr

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ