• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2020)

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Κλείνει ο Ιούνιος και ανοίγει ο Ιούλιος και μάλιστα με άλλη μία έκλειψη. Πώς θα είναι λοιπόν αυτή η εβδομάδα για σένα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    ΚΡΙΟΣ

    Η εβδομάδα εμπεριέχει την τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 5/7 και επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών σου. Κάποια θέματα επανέρχονται και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Συγκράτησε τα νεύρα σου και αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία.

    Εβδομάδα έντασης προβλέπεται και για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, καθώς τα λόγια σου γίνονται αιχμηρά και σκληρά. Δεν υπάρχει λόγος να ξεσπάς επάνω του, αντιθέτως θα πρέπει να χαλαρώνεις και να ηρεμείς δίπλα του, μιας και διατίθεται να σε κατανοήσει και να σε στηρίξει.

    Εσύ που είσαι μόνη, κάποιο άτομο μέσα από τον εργασιακό χώρο σου αρχίζει να αποκαλύπτεται και να σε φλερτάρει έντονα. Διαχειρίσου το με διακριτικότητα και μην εκτίθεσαι, αν κρίνεις πως δεν αξίζει τον κόπο.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Εβδομάδα έντασης προβλέπεται να καλείσαι να αντιμετωπίσεις, καθώς η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου φέρνει πιθανά καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Απόφυγε τις εντάσεις και τις διαφωνίες με τα άτομα που συμπεριλαμβάνονται στην καθημερινότητά σου και ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντί τους.

    Αντιμετώπισε και τακτοποίησε εργασιακές εκκρεμότητες με ψυχραιμία και υπομονή και δες το σαν ευκαιρία να απαλλαγείς από τον μπελά τους, έστω κι αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο.

    Η διαφορά απόψεων με τον ερωτικό σύντροφό σου πιθανά να δημιουργήσει ένταση και αντιπαραθέσεις. Δέξου τις ιδέες του και μπορεί να βοηθηθείς τελικά στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το συναίσθημα.

    Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να πάρεις αποφάσεις, να βγεις από το καβούκι σου και να διαγράψεις το παρελθόν.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η έκλειψη Σελήνης της εβδομάδας που πραγματοποιείται στις 5/7 σου δημιουργεί εσωστρέφεια, κάτι που σπάνια σου συμβαίνει, καθώς φημίζεσαι για το κέφι και την πάντα καλή σου διάθεση. Προσπάθησε να αποφύγεις την αντιμετώπιση οικονομικών και συναισθηματικών θεμάτων, καθώς οι αποφάσεις σου μπορεί να είναι βεβιασμένες και πιθανά επιπόλαιες.

    Διαπραγματεύσου πιθανά νέες προτάσεις στα εργασιακά και μην δεσμεύεσαι αν δεν σου γίνει σαφής κάθε λεπτομέρεια. Υπερασπίσου τα δικαιώματά σου χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους. Μην εκτονώνεις τα νεύρα σου στον ερωτικό σύντροφό σου και μην προσπαθείς να του επιβάλεις τις απόψεις σου, παρερμηνεύοντας τα λεγόμενά του.

    Προτίμησε να βρεις ευχάριστες κοινές δραστηριότητες, προκειμένου να ηρεμήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε το χρόνο σου και σκέψου μια πιθανή επανασύνδεση, αν είναι πραγματικά αυτό που θέλεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στο τέλος της εβδομάδας και πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και συζητήσεις που θα σε προβληματίσουν.

    Το κλίμα ασυνεννοησίας που επικρατεί στα εργασιακά απαιτεί ψυχραιμία. Είναι κρίμα να διαταραχθούν σχέσεις που μπορεί να επιφέρουν όφελος. Νέες προτάσεις και προκλήσεις αξιοποίησέ τις σωστά, μιας και σου δίνουν τη δυνατότητα να αυξήσεις τα έσοδά σου.

    Παρελθοντικά θέματα απόφυγέ τα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τα επαναφέρεις στο προσκήνιο. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες. Σε περιμένουν καλύτερα.

    ΛΕΩΝ

    Αρκετή κούραση, άγχος και εκνευρισμό φαίνεται να επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς η έκλειψη που πραγματοποιείται στα τέλη τη εβδομάδας σου φέρνει επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες.

    Ο εκνευρισμός στα εργασιακά είναι κακός σύμβουλος γι’ αυτό, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου.

    Είναι προτιμότερο να είσαι ειλικρινής με τον ερωτικό σύντροφό σου και να μην δημιουργείς μυστήριο γύρω σου, που επιβαρύνει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, έντονο φλερτ και νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου, κυρίως από τον εργασιακό χώρο σου.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Εξελίξεις σε συναισθηματικά ζητήματα φέρνει η νέα εβδομάδα, μαζί με την πραγματοποίηση της έκλειψης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στα τέλη της εβδομάδας.

    Διατήρησε τη νηφαλιότητά σου και απόφυγε κινήσεις, ενέργειες και λόγια σε κοντινούς σου ανθρώπους. Μην τους πληγώνεις και κυρίως μην τους αδικείς.

    Έξυπνες ιδέες στα εργασιακά, εκμεταλλεύσου σου τις και υλοποίησέ τις. Στιγμές έντασης διαχειρίσου τις με ψυχραιμία.

    Μιας και τα συναισθηματικά είναι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, ξεκαθάρισε τα θέλω και τις ανάγκες σου και δείξε υπευθυνότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καρμικές γνωριμίες και εκπλήξεις σου επιφυλάσσονται αυτήν τη βδομάδα.

    ΖΥΓΟΣ

    Η ενέργεια της Έκλειψης, που πραγματοποιείται στα τέλη της εβδομάδας, διαρκεί σχεδόν όλες τις μέρες, δημιουργώντας σου εσωστρέφεια και ανάγκη απομόνωσης. Έχεις την τάση να γίνεσαι σχολαστική, να κολλάς σε μικρές λεπτομέρειες και να χαρακτηρίζεις ανθρώπους, αδικώντας τους.

    Πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα, φρόντισε να είσαι αντικειμενική και δίκαιη με τους χαρακτηρισμούς σου, κυρίως σε άτομα που η σχέση σας είναι δοκιμασμένη. Η ρουτίνα και οι καθυστερήσεις στα εργασιακά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, προκαλώντας σου εκνευρισμό. Απόφυγε τα ξεσπάσματα και μην διακινδυνεύεις την ποιότητα της σχέση σου με ανώτερους και συνεργάτες.

    Δραστηριοποιήσου περισσότερο και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και αλλαγές, οι οποίες δεν λείπουν. Η εξέλιξη της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου σε προβληματίζει ως προς το μέλλον της. Μοιράσου αυτά που αισθάνεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου, μπαίνοντας όμως και λίγο στα δικά του παπούτσια.

    Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες επίτρεψε να εξελιχθούν από μόνες τους.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου αυτήν τη βδομάδα να καταλήξει σε εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα, χαρακτηρισμούς για ανθρώπους που μπορεί να τους αδικούν και αποφάσεις ριψοκίνδυνες. Εκμεταλλεύσου τις πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά και επεξεργάσου τις σωστά.

    Πιθανά να δοθούν λύσεις που δεν φανταζόσουν σε θέματα που σου δημιουργούν πονοκέφαλο το τελευταίο διάστημα.

    Ίσως οι προσδοκίες σου από τον ερωτικό σύντροφό σου να είναι υπερβολικές, γι’ αυτό μην βιαστείς να πεις πράγματα που δεν στέκουν. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να σε ενθουσιάζουν, μιας και φαίνεται να έχετε κοινές απόψεις και ιδέες.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο αυτήν την εβδομάδα στον οικονομικό τομέα. Απόφυγε αρνητικές σκέψεις και μην αντιμετωπίζεις τόσο απαισιόδοξα την κατάσταση.

    Εργασιακές διαπραγματεύσεις, αλλαγές και καινούρια ξεκινήματα, καλό θα ήταν να τα μεταθέσεις για αργότερα, μιας και η έκλειψη στις 5/7 επηρεάζει τις απόψεις σου και θολώνει τα νερά.

    Έχεις την τάση να γίνεσαι λίγο κτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας, να παρθούν αποφάσεις ή να ειπωθούν πράγματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, μην χάνεις την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου αν κάποιες γνωριμίες δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στα τέλη της εβδομάδας μειώνει αισθητά την ενέργειά σου, γι’ αυτό και θα πρέπει να διαμορφώσεις το πρόγραμμά σου, έτσι ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Παιχνίδια ανταγωνισμού στα εργασιακά απόφυγέ τα και συγκεντρώσου στις δικές σου υποχρεώσεις.

    Μην εκτίθεσαι και διατήρησε τις δυνάμεις σου. Αλλαγές, συμφωνίες, δεσμεύσεις και υπογραφές, καλύτερα να τις μεταθέσεις για την επόμενη εβδομάδα, που τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

    Το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι λίγο ομιχλώδες. Δείξε προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι αλλά και που αντιλαμβάνεσαι τα λεγόμενα. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες και μην αφήνεις την καρδιά σου σε λάθος χέρια.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Βάλε φρένο στις απαισιόδοξες σκέψεις και μην χάνεις το χαμόγελό σου. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στα τέλη της εβδομάδας στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, σε παρασύρει σε σκοτεινές σκέψεις, που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

    Συνέχισε να κάνεις όνειρα για το μέλλον, βασιζόμενη στις δικές σου ικανότητες και εμπειρίες. Μέσα σε όλο αυτό το επιβαρυμένο σκηνικό να θυμάσαι πως δεν λείπουν οι ευκαιρίες στα εργασιακά. Χρήσιμες πληροφορίες σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεις και να δώσεις λύσεις σε αδιέξοδα.

    Εξομολογήσου τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου, πες του τις επιθυμίες σου, χωρίς όμως να περάσεις τα όρια και να τον κατηγορήσεις για τις ανικανοποίητες ανάγκες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην λειτουργείς προκατειλημμένα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Η ισχύς της έκλειψης στις 5/7 αρχίζει την επιρροή της από την αρχή της εβδομάδας και δημιουργεί, προκαλεί ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις και φιλίες σου. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις εσύ είναι να κρίνεις αντικειμενικά τα πράγματα και να μην καταλήξεις σε βιαστικά και γρήγορα συμπεράσματα.

    Νέα δεδομένα και αλλαγές στα εργασιακά, αντιμετώπισέ τα αισιοδοξία και εντόπισε τις ευκαιρίες που μπορούν να διευκολύνουν τις υποθέσεις σου.

    Μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να αναμειγνύονται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην κατηγορείς εκείνον για τις ευθύνες τις δικές σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο πιθανά από το παρελθόν σου προκαλεί ταραχή με την επαναφορά του.

    Πηγή: Tlife



    ΣΧΟΛΙΑ