• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2019)

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Αλίντα Κανάκη

    Με τη νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους η εβδομάδα προβλέπεται να είναι συναρπαστική! Τώρα μπορούμε πλέον να πάρουμε αποφάσεις ως προς το που να επικεντρώσουμε την προσοχή μας, τι είναι άξιο λόγου να διατηρηθεί στη ζωή μας και τι θα πρέπει να περάσει στο παρελθόν.

    Είναι η περίοδος που θα πρέπει να μετουσιώσουμε σε πράξη τις σκέψεις μας, να συγχρονίσουμε δηλαδή την εσωτερική και εξωτερική μας πραγματικότητα για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε. Ταυτόχρονα ξεκινάει ένα διάστημα που η περιέργεια και η ανάγκη μας για επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών μπορεί να μας ανοίξει νέους ορίζοντες.

    Μπορούμε να κατακτήσουμε γνώσεις με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς το μυαλό μας είναι πιο οξύ, είμαστε όμως και πιο ευκίνητοι και ενεργητικοί από ότι συνήθως.

    Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας τις χαρακτηρίζει μια αντίθεση Ερμή – Δία και ένα τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα. Η πιθανότητα να πάρουμε λανθασμένες αποφάσεις είναι μεγάλη, όχι γιατί θα υπάρχει δόλος από τρίτους, αλλά επειδή θα έχουμε την τάση να τα βλέπουμε όλα ρόδινα και να επιδιώκουμε να αγνοούμε την πικρή αλήθεια.

    Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα από 2/6 και μετά υπόσχεται νέες καθοριστικές γνωριμίες, μεγάλο πάθος και έρωτα για τους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.

    ΚΡΙΟΣ

    Αξιοποίησε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην αφήνεις το πλανητικό σκηνικό με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα στις 29/5 να σε παρασύρει σε εντάσεις και βιαστικές κινήσεις. Κάνε έναν προγραμματισμό και απόφυγε έντονη κούραση και στρες που θα σε οδηγήσει σε υπερκόπωση λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων. Απόφυγε παρορμητικές αγορές ή σημαντικές επενδύσεις. Ο δρόμος θα είναι λίγο ανηφορικός αλλά στο τέλος της διαδρομής σε περιμένει η νίκη.

    Το πλανητικό σύστημα δεν ευνοεί θέματα επικοινωνιακά και αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου θα έχεις αναστάτωση στις σχέσεις σου ή ίσως ερωτευτείς κάποιο άτομο που ενδέχεται να σε παραπλανήσει με το τετράγωνο της Σελήνης στα μέσα της εβδομάδας. Εσύ που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα αποζητάς κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσεις ξέγνοιαστη περνώντας ευχάριστες στιγμές προς το τέλος της εβδομάδας με ανθρώπους που αγαπάς με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 2/6 να σε ευνοεί.

    Μια ανανέωση της εμφάνισής σου θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το ανανεωμένο σου στιλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία χαρίζοντάς σου ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδελφών, της δημοσιότητας, της πολιτικής, της επικοινωνίας και των ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού και της διατροφής.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν οικονομικά προβλήματα με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και 1ο σου οίκο σε πτώση. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Λόγω του σκληρού ανταγωνισμού θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις επιλογές των συνεργατών που θα εμπιστευτείς τα σχέδιά σου. Να είσαι αισιόδοξη και να μην απογοητεύεσαι από τις αποτυχίες του προηγούμενου μήνα. Κάνε κοινωνικές συναναστροφές και αναθέρμανε τις σχέσεις σου με φίλους και συνεργάτες.

    Με τον ανάδρομο Κρόνο μπορεί να αναπολήσεις μια παλιά σχέση. Ίσως πάλι να ζητήσεις χρόνο από τον σύντροφό σου για να νιώσεις λίγο ελεύθερη με τον Ερμή στο ζώδιό σου και στον 2ο ζωδιακό οίκο. Είσαι γεμάτη ενέργεια, έτοιμη να καταπλήξεις τους πάντες και τα πάντα. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου θα απολαύσεις νέες γνωριμίες.

    Ίσως είναι καιρός, από το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 31/5 και μετά να αρχίσεις να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου στους ανθρώπους που αγαπάς! Θα εισπράξεις ανταπόκριση και θα νιώσεις πολύ όμορφα, απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ή μικρότερων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών και της επικοινωνίας.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Το πέρασμα του Άρη στον 2ο οίκο σου στα μέσα της εβδομάδας ευνοεί επικοινωνίες και συζητήσεις για καινούριες συμφωνίες. Η νευρικότητά σου θα είναι εμφανής, καθώς θα παρουσιάζονται εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου και δεν πρέπει να έρθεις σε προστριβές με του συνεργάτες σου. Τα άστρα προβλέπουν για σένα ότι θα πρέπει να προσέξεις υπογραφές συμβολαίων και κλεισίματα συμφωνιών, γιατί δύσκολα θα πετύχεις ευνοϊκούς όρους με τους Κρόνο – Δία – Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία. Είσαι από τα πιο δυναμικά ζώδια και δεν πτοείσαι στις δυσκολίες που προκύπτουν, για αυτό ξεκαθάρισε με τις οικονομικές οφειλές σου για να κινηθείς πιο άνετα.

    Πρόσεξε τις συναλλαγές που κάνεις, γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθη, με αποτέλεσμα να έχεις σημαντικές απώλειες με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 29/5. Το μυαλό σου θα είναι μπερδεμένο και η κρίση σου θολή, για αυτό απόφυγε να κλείσεις καινούριες οικονομικές συμφωνίες. Η θέση του Ερμή και του Δία στον 7ο οίκο σου ευνοεί επικοινωνίες και κοινωνικές επαφές ενώ η παρουσία της Αφροδίτης από τον Ταύρο στον 12ο οίκο σου προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο σκηνικό.

    Αν είσαι δεσμευμένη προετοιμάσου γιατί το ταίρι σου θα σου εκφράσει τα παράπονά του, ότι το παραμελείς και δεν ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις της σχέσης σου όσο πρέπει. Εσύ από τη δική σου πλευρά φρόντισε το λιγοστό χρόνο που θα έχεις στη διάθεσή σου να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα, για να βλέπεις τον σύντροφό σου και να τον κάνεις να νιώσει ότι τον αγαπάς και ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι για αυτόν.

    Έτσι θα μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να αισθανθεί καλύτερα και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα γίνεις πιο εξωστρεφής με τη θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου να σε ευνοεί και θα αφήσεις τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σένα να σε πλησιάσουν και να σε γνωρίσουν.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας και του «εγώ», ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Θέματα καριέρας σε απασχολούν καθώς σημαντικές είναι οι αλλαγές στον εργασιακό τομέα με τον Δία στον 6ο οίκο σου. Έφτασε ο κατάλληλος χρόνος να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν άμεσα την καριέρα σου. Πρόσεξε γιατί το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα στις 29/5 θα φέρει ένταση και διαφωνίες!

    Συμβουλεύσου συναδέλφους και έκφρασε τη γνώμη και την άποψή σου με ωραίο τρόπο. Τα άστρα φροντίζουν ώστε η διάθεσή σου να είναι ανεβασμένη, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σου εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους.

    Αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 31/5 θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με το σύντροφό σου. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης, αν είσαι single, με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 30/5 είναι ό,τι το καλύτερο αγαπητή μου!

    Φρόντισε το εαυτό σου, γιατί ο οργανισμό σου έχει και τα όρια του.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης και των εχθρών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας και του «εγώ».

    ΛΕΩΝ

    Η Αφροδίτη από τον Ταύρο και τον 10ο οίκο σε κάνει ιδιαίτερα συγκαταβατική, έτσι έλκεις τις θετικές καταστάσεις στο μέρος σου. Καλύτερα θα ήταν να έμενες μακριά από προβληματικές καταστάσεις που θα χαλάσουν το κέφι και τη διάθεσή σου. Κάνε λιγάκι υπομονή, γιατί σύντομα θα βρεθούν λύσεις που θα σε ωφελήσουν.

    Το πέρασμα του Ουρανού από τον 10ο οίκο σου θα σημάνει σύντομα θεαματικές αλλαγές ! Ο Δίας από τον Τοξότη και τον 5ο οίκο θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις νέες γνωριμίες και να χαρείς κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, αν είσαι single.

    Αν όμως είσαι δεσμευμένη ίσως δώσεις έμφαση στον τομέα της οικογένειας και ίσως τελειώσεις μια σχέση που από καιρό σε φθείρει ψυχολογικά και σου δημιουργεί άγχος και υπερβολική πίεση. Ο Ουρανός από τον Ταύρο και τον 10ο οίκο σε πιέζει ασφυκτικά και κλονίζει συθέμελα τον τομέα των σχέσεων και του γάμου. Μια ανανέωση εξωτερική και εσωτερική ίσως θα έφτιαχνε το κέφι και τη διάθεσή σου.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας και της πολιτικής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της απομόνωσης και των εχθρών.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Ο Ουρανός από τον 9ο οίκο, από το ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ θα πρέπει να αποφύγεις εντάσεις με ανωτέρους σου. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείς για να τις εκμεταλλευτείς, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσεις εύκολα εργασιακά θέματα που σε δυσκόλεψαν και σε προβλημάτισαν τους τελευταίους μήνες. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου θα πρέπει να αφήσεις τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σου.

    Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μέσα στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με το σύντροφό σου. Οργάνωσε εξόδους με φίλους και φόρτισε τις μπαταρίες σου, κάνοντας ένα ταξίδι με αγαπημένα σου πρόσωπα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 30/5.

    Τα άστρα σε συμβουλεύουν, αν είσαι single, να αποφύγεις να μπλέξεις συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς. Αρκετά έχεις ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσεις και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σε φθείρουν ψυχολογικά.

    Προς το τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 2/6 θα κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας και των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, των φίλων, της δημοσιότητας και της πολιτικής.

    ΖΥΓΟΣ

    Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία από τον 4ο οίκο, σε συνδυασμό με τη θέση της Σελήνης στον 6ο οίκο σου θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά, ταξίδια, συζητήσεις, συμφωνίες στον εργασιακό τομέα που καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε υπογραφές από το τέλος της εβδομάδας και μετά. Αυτές οι μέρες θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις κρυφούς σου εχθρούς και να μπορέσεις να προφυλαχθείς καλύτερα από τις παγίδες που υπάρχουν στο δρόμο σου.

    Μην σκεφτείς να τους προκαλέσεις για να αποκαλυφθούν από μόνοι τους! Άφησέ τους να νομίζουν ότι δεν τους έχεις αντιληφθεί και προσπάθησε να οχυρωθείς καλύτερα χωρίς να αποκαλύψεις σε κανέναν τα μελλοντικά σου σχέδια, μέχρι να αρχίσεις να τα βλέπεις να πραγματοποιούνται. Θα κάνεις καινούριες γνωριμίες με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις – κλειδιά, θα αποκτήσεις ισχυρούς φιλικούς δεσμούς μαζί τους και θα σε στηρίξουν στο μέλλον για να εδραιωθείς αλλά και να καταξιωθείς κοινωνικά και επαγγελματικά.

    Ο Ουρανός από τον Ταύρο και τον 8ο οίκο σε πτώση δημιουργεί εμπόδια στον αισθηματικό τομέα. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό θα χρειαστεί να έχεις υπομονή, γιατί θα αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες, που αν τις χειριστείς καλά, θα έχεις αίσιο τέλος και δεν θα σε επηρεάσουν αρνητικά.

    Απόφυγε εντάσεις με τον σύντροφό σου γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά και φρόντισε να του αφιερώνεις περισσότερο χρόνο, γιατί τον τελευταίο καιρό νιώθει παραμελημένος λόγω των αυξημένων σου υποχρεώσεων.

    Εάν είσαι single και αναζητάς τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνεις, γιατί πολλές φορές θα βρεθείς σε δίλημμα με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργικότητας, της εκπαίδευσης, πτυχίων και των μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας και των επαγγελματικών.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Με τη θέση του Ήλιου στον 8ο οίκο σου επικρατεί αστάθεια! Απόφυγε περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό σκηνικό θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Όσον αφορά στον οικονομικό σου τομέα, θα σε γεμίζει συνεχώς με έξοδα είτε για τον εαυτό σου είτε για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί θέλεις να τους δείξεις την αγάπη σου με ποικίλους τρόπους και νιώθεις ευτυχισμένη όταν βλέπεις τη χαρά στα μάτια τους.

    Μην ανοίγεσαι όμως πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος που θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό με το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 31/5.

    Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούριο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν μπορείς καλύτερα, με το εξάγωνο του Πλούτωνα να ευνοεί τον τομέα των σχέσεων.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών και του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, ων ταξιδιών, της εκπαίδευσης, των πτυχίων και των μεγάλων ταξιδιών.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ο Ερμής από τον 7ο οίκο και τους Διδύμους θα φέρει ένταση και έντονες συζητήσεις. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι δεν πρέπει να αφήσεις να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες και ανασφάλειες, αλλά να κοιτάξεις βαθύτερα μέσα σου κάνοντας μια αυτοκριτική, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό σου εαυτό, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να έχεις επιτυχίες. Στα επαγγελματικά σου μην πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχεις τους σκοπούς σου, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις ότι όλα θέλουν το χρόνο τους και με τις κατάλληλες επαφές που θα κάνεις, παρά τις καθυστερήσεις που θα συμβούν, θα τα καταφέρεις στο τέλος.

    Στα οικονομικά σου απόφυγε να κλείσεις καινούριες συμφωνίες, γιατί ενδέχεται να συμβούν απρόοπτα γεγονότα, που θα ανατρέψουν τις προσδοκίες σου και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα με τη θέση του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία. Ο Άρης στο ζώδιό σου, θα σε κάνει ιδιαίτερα ερωτική. Εσύ που έχεις μια σταθερή και μόνιμη σχέση στη ζωή σου, θα αναζητάς συχνά την ερωτική αγκαλιά του συντρόφου σου, θα αφιερώνεις περισσότερες ώρες για να περνάς μαζί του τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, πράγμα που θα σας φέρει και τους δύο πολύ κοντά. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα ξεσπάς από ανασφάλεια και ζήλια στο ταίρι σου, για αυτό πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί θα κουράσεις γρήγορα τον άνθρωπο που αγαπάς.

    Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, σου αρέσει η ανεξαρτησία σου και δύσκολα θα αποφασίσεις να δεσμευθείς. Θα σε ενδιαφέρει περισσότερο να διασκεδάζεις με φιλικά σου πρόσωπα, να φλερτάρεις, να παίζεις διπλά ερωτικά παιχνίδια, χωρίς να χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 2/6.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, των ασφαλειών και του σεξ.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και τον 5ο οίκο προωθεί τα γραπτά και το εμπόριο. Απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις λόγω της ανάδρομης πορείας Κρόνου – Δία. Αν και αισθάνεσαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά, κάνε κοινωνικές συναναστροφές και επωφελήσου από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περίγυρου. Περιόρισε το άγχος, οργάνωσε εξόδους και φρόντισε να απεμπλακείς από καταστάσεις που σε ρίχνουν και σε κουράζουν ψυχολογικά.

    Διάνυσες μια περίοδο κούρασης, χρειάζεσαι ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα συμβουλεύουν να γίνεις πιο ρεαλίστρια, ξεπερνώντας ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό θα συνεχιστούν τα προβλήματα στη σχέση σου και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις.

    Επειδή η κρίση σου θα μπερδεύεται πολλές φορές λόγω του τετράγωνου Ερμή – Ποσειδώνα στις 29/5, θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να κάνεις ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφό σου, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Εάν είσαι single και αναζητάς ένα ταίρι στη ζωή σου, δύσκολα θα γλιτώσεις τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρεις ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχεις συναισθήματα ακόμη, με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία να ξυπνά αναμνήσεις.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας και της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του «εγώ», του γάμου και των συνεργασιών.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Είσαι σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες να πλησιάζουν. Πρέπει απλά να είσαι έτοιμη να τις αναγνωρίσεις και να τις αδράξεις έγκαιρα. Η θέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου σε ανάδρομη πορεία ενδεχομένως να σου φέρει αναστάτωση, με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια που θα σε επιβαρύνουν, δημιουργώντας κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς.

    Το πλανητικό σκηνικό, σε κάνει να ασχολείσαι με θέματα καριέρας και επιλογών. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σε προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάνε μια ανασκόπηση και προχώρησε σε νέες βάσεις, καθώς θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τα θέλω σου και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις.

    Οι επόμενες μέρες θα είναι ευνοϊκές για νέες αναζητήσεις, ενώ παράλληλα θα βρεις καινούρια ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις από τις προβληματικές καταστάσεις των τελευταίων ημερών.

    Η ψυχολογία σου αλλάζει, ενώ οι νέες φιλίες θα είναι για σένα αρκετά δημιουργικές όσον αφορά στη μελλοντική σου εξέλιξη, με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον 5ο οίκο να σε ευνοεί. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενη από λόγια ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφό σου.

    Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις με την αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα! Αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις, γιατί θα είσαι λίγο μπερδεμένη με τα συναισθήματα σου, αλλά και τι ακριβώς επιθυμείς για την προσωπική σου ευτυχία.

    Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου είναι κατάλληλη εποχή να φλερτάρεις και να ερωτευθείς ξανά με τον Ήλιο να ευνοεί τον 5ο οίκο σου. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες με νέες γνωριμίες, χωρίς να αδιαφορείς όμως και για τα συναισθήματα των άλλων.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας και της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του «εγώ», του γάμου και των συνεργασιών.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι έχεις καταβάλλει πολλές προσπάθειες για να πετύχεις πολλά από αυτά που είχες ονειρευτεί και είσαι σε ένα σημείο της ζωής σου όπου θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις για να απαλλαγείς οριστικά από πράγματα που δεν σου έχουν αποφέρει αυτά που επιθυμούσες.

    Ο Δίας από τον Τοξότη και τον 10ο οίκο σου ευνοεί θέματα καριέρας. Αυτήν την περίοδο θα ανακαλύψεις όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που ενήργησαν ανασταλτικά στην πορεία σου και ανατρέψανε πολλές φορές τα σχέδια που είχες κάνει. Μέσα από τις δυσκολίες που έχεις αντιμετωπίσει όμως έχεις συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες που θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον, γιατί έχεις γίνει πιο ώριμη και πιο προσεκτική απέναντι σε όλα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας ευνοεί καινούριες γνωριμίες!

    Στον ερωτικό τομέα εσύ που έχεις μακροχρόνια σχέση θα ασχοληθείς με τα προβλήματα που υπάρχουν με τον σύντροφό σου και θα προσπαθήσεις να βρεις από κοινού λύσεις, έτσι ώστε να επαναφέρεις την ισορροπία και την αρμονία που επικρατούσε μεταξύ σας.

    Αναφορικά με σένα που ανήκεις στις single του ζωδίου, τα άστρα και η θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου προβλέπουν ότι θα μπουν καινούριοι άνθρωποι στη ζωή σου που θα σε ανανεώσουν και θα επουλώσουν τις πληγές του παρελθόντος. Μην διστάσεις να προχωρήσεις μπροστά, αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις με πρόσωπα από τα παλιά που θα εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σου για να σου ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία!

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού και της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργικότητας.

    Πηγή: tlife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ