• AUTO

    Luftgekuhlt 2019: Εκατοντάδες Porsche στην καρδιά του Χόλιγουντ

    • NewsRoom

    Εκατοντάδες Porsche συγκεντρώθηκαν και φέτος στην Καλιφόρνια

    Το φετινό Luftgekuhlt 2019 (Luft 6) έλαβε χώρα στο βόρειο Χόλιγουντ, εκεί όπου γυρίστηκε η ταινία «Back to the Future». Είναι ένα από τα λίγα θεματικά μέρη στον κόσμο με αρκετή ποικιλία από φόντα για ένα από τα πιο εμβληματικά κομψοτεχνήματα στον κόσμο των τεσσάρων τροχών: την Posrche.

    Εκατοντάδες Porsche συγκεντρώθηκαν και φέτος. Μια πολυκαιρισμένη, στο χρώμα της λεβάντας, ταίριαζε τέλεια μπροστά σε ένα παλιό γουέστερν σκηνικό. Μια πιο γρήγορη, μπροστά σε ένα κτήριο τύπου χρηματιστηριακής περιοχής του Κάτω Μανχάταν.

    Κάθε μία έλαμπε -με γυαλισμένο το καπό (ή επίτηδες βρώμικο)- σαν σούπερσταρ μπροστά από τα επίπεδα παράθυρα των κτηρίων. Αν και τα τετράτροχα αυτά ήταν οι σταρ, αυτοί που τις φροντίζουν δεν ήταν λιγότερο διάσημοι: καθισμένοι σε «καρέκλες του σκηνοθέτη», οι Patrick Long (οδηγός σε αγώνες αυτοκινήτων), ο Jeff Zwart (visual artist) και άλλοι εκατοντάδες ιδιοκτήτες αυτών των ποιημάτων από μέταλλο απολάμβαναν το αντικείμενο λατρείας τους – και φροντίδας τους.

    Όλοι τους δαπανούν ώρες φροντίδας για αυτή την τόσο σπέσιαλ μάρκα, για να ζωντανέψουν αυτές τις «κούκλες» μια φορά το χρόνο στην πασαρέλα Luftgekuhlt.



    ΣΧΟΛΙΑ