• LIFE&STYLE

    Your Face Sounds Familiar: Αυτοί είναι οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό (video)

    Οι κριτές του Your Face Sounds Familiar


    Ένα λαμπερό σόου με πολύ τραγούδι και εντυπωσιακές εμφανίσεις απολαύσαμε στον ημιτελικό του Your Face Sounds Familiar. Οι καλλιτέχνες μεταμορφώθηκαν για ακόμα μία Κυριακή σε μεγάλους σταρ του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου.

    Εκείνη που ξεχώρισε και πραγματικά εξέπληξε τηλεθεατές και κριτές, οι οποίοι, μάλιστα, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και την καταχειροκρότησαν ήταν η Εύα Τσάχρα. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε δύσκολο έργο, καθώς ενσάρκωσε την θρυλική Τζάνις Τζόπλιν με την χαρακτηριστική βραχνή φωνή, που δύσκολα κανείς μπορεί να μιμηθεί.

    Ωστόσο, η Εύα Τσάχρα έφερε εις πέρας την αποστολή της με επιτυχία, κάτι που, όπως αποκάλυψαν και οι κριτές, δεν περίμεναν. Μάλιστα, η ίδια κατάφερε να στεφθεί μεγάλη νικήτρια της βραδιάς.

    Παρ’ όλα αυτά, μόνο τέσσερις παίκτες κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαΐου, οι οποίοι επιλέχθηκαν με βάση την συνολική τους βαθμολογία στην μέχρι τώρα πορεία τους.

    Στον τελικό, λοιπόν, προκρίθηκαν ο Ίαν Στρατής, η Κατερίνα Στικούδη, ο Αργύρης Αγγέλου και η Μελίνα Μακρή, οι οποίοι είχαν σταθερή πορεία σε κάθε live.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αγνώριστοι οι παίκτες στο πάρτυ της Ένωσης! – Όλα όσα έγιναν (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Ποιοι παίκτες προωθούνται; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του GNTM (φωτο)



    ΣΧΟΛΙΑ