• LIFE&STYLE

    Survivor: Αγνώριστοι οι παίκτες στο πάρτυ της Ένωσης! – Όλα όσα έγιναν (video)

    • NewsRoom
    ενωση

    Στο πάρτυ Ένωσης του Survivor 3


    Ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο Survivor της Κυριακής, καθώς οι εναπομείναντες παίκτες των δύο ομάδων έφτασαν στην Ένωση! Πριν το πάρτυ, όλοι οι παίκτες απόλαυσαν, μετά από μήνες, ένα ζεστό μπάνιο, φόρεσαν καθαρά ρούχα και έγιναν αγνώριστοι.

    Έλληνες και Τούρκοι πέρασαν μία υπέροχη βραδιά με πολύ φαγητό και χορό. Εκείνοι που ξεχώρισαν ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν, οι οποίοι έχουν τρομερή χημεία και έκατσαν μαζί στο πάρτυ. Μάλιστα, ήπιαν τα ποτά τους σταυρωτά, ενώ η Κατερίνα δεν παρέλειψε να του εξομολογηθεί πόσο «τέλειος» είναι.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης επεφύλλασσε μία μικρή έκπληξη για τους παίκτες. Πριν το φαγητό τους έβαλε να ζυγιστούν κάτι που τους άφησε άφωνους, καθώς τα κιλά τους είχαν μειωθεί δραματικά από την αφαγία.

    Βέβαια, και φέτος, δεν έλειψε ο διαγωνισμός καραόκε με τους παίκτες να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μπροστά σε όλους. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ελπίδα, η οποία ερμήνευσε το «Ραντεβού στην Παραλία» της Ελένης Φουρέιρα και αυτόματα κέρδισε την επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο του χρόνου.

    Όπως ήταν φυσικό, από το πάρτυ, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα με τους Τούρκους παίκτες να «θάβουν» τους Έλληνες!

    Συγκεκριμένα, οι Σεντά, Σουντέ και Μπουσρά κάθισαν όλες μαζί και ξεκίνησαν το κουτσομπολιό για την εμφάνιση των Ελληνίδων.

    «Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ της είναι τέλειο. Αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο. Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ.

    Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς», ήταν τα σχόλια που έκαναν οι τρεις Τουρκάλες!

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Τι αποκάλυψε η Μελίσα για την Δαλάκα και τον Ατακάν

    ΔΕΙΤ ΕΠΙΣΗΣ: Ατακάν Ισίκτουταν: Ποιος είναι ο κούκλος Τούρκος παίκτης του Survivor που έχει κλέψει την καρδιά της Δαλάκα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Ποιοι παίκτες προωθούνται; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ