• Fashion

    Ξυρισμένοι ή με μούσια; Να τι προτιμούν τελικά οι γυναίκες!


    Μπορεί τα γένια και τα μούσια να έχουν γίνει μόδα τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο για τους άνδρες, ωστόσο, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, οι γυναίκες φαίνεται πως αποφασίζουν με διαφορετικά κριτήρια.

    Οι ερευνητές από την Αυστραλία ζήτησαν τη γνώμη 8.500 γυναικών για το ποιόν θεωρούν κατάλληλο άνδρα για μια μακροχρόνια σχέση και γάμο. Και αυτές επέλεξαν άνδρες που  όχι απλά αρέσκεται στο αξύριστο λουκ, αλλά έχουν πλούσια μακρυά μούσια.

    Οι ερευνητές έδειξαν στις γυναίκες 16 φωτογραφίες διαφορετικών ανδρών, καθένας από τους οποίους είχε διαφορετικό λουκ από τους υπόλοιπους. Άλλοι είχαν μακρύ, πλούσιο μούσι, άλλοι γένια 3 – 4 ημερών, άλλοι μουστάκι και ορισμένοι ήταν εντελώς ξυρισμένοι. Την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσαν οι άνδρες με πολύ μακρύ και φροντισμένο μούσι.

    Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η τάση αυτοί των γυναικών να επιλέγουν για οικογένεια αυτού του στυλ αρσενικά, βρίσκει την εξήγησή της στην αρχαιότητα, όταν το μούσι και τα άγρια γένια θεωρούνταν ένδειξη σοφίας και ανδρισμού.

    Σε γενικές γραμμές, η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι άνδρες με γένια ή μούσι κερδίζουν ευκολότερα την εμπιστοσύνη των γυναικών, ωστόσο υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα λουκ στα μούσια που οι ίδιες απεχθάνονται. Ποια είναι αυτά; Το μουστάκι και η λεπτή γραμμή στο πηγούνι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Παντελίδης: «Λύγισε» ο πατέρας του όταν είδε σκηνές του νέου video clip – Ξέσπασε σε λυγμούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δείτε την πόλη στην Ιαπωνία, που είναι «θαμμένη» στους ατμούς, με 3.000 θερμές πηγές (video)



    ΣΧΟΛΙΑ