ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο δημοσιογράφος του «Ευτυχείτε», Σπύρος Κεραμίδας, συνάντησε τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο, σε βραδινή έξοδό τους κοντά στο εστιατόριο που διατηρεί ο Σωτήρης Κοντιζάς.
«Δεν έχουμε υπογράψει κάτι και δεν έχουμε συμφωνήσει κάτι για το Globetrotters», ξεκαθάρισαν ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη.
«Δεν είχαμε χωρίσει ποτέ. Ποιος ρουφιάνος το είπε αυτό; Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη μαζί και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι χωρίσαμε. Ήταν λίγο άβολο», εξομολογήθηκε η Μαρία Μπέη για τις φήμες περί χωρισμού.
Για την παρεξήγηση που είχε γίνει με την Μάρλεν Γρυντάκη στο MasterChef, η Μαρία Μπέη είπε: «Όταν βγήκα και είδα τα σχόλια που έκανε η Μάρλεν για μένα, δεν το περίμενα γιατί μέσα στο σπίτι δεν μιλάγαμε. Η ανάρτηση που έκανε για μένα ήταν απαράδεκτη. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την κοπέλα».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=-beUoWvx_SU&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Στις 21 Μαΐου η Γενική Συνέλευση για το μέρισμα 70,26 εκατ. ευρώ
- Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
- Δριτσάνος (Schneider Electric): «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος δεδομένων» – Οι συνεργασίες, οι επενδύσεις και οι προκλήσεις
- Η ανακάλυψη που ανατρέπει τα πάντα και ποια μετοχή είναι η επιτομή της στρέβλωσης
